Fatih Keskin 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Araba nihayet lastiklerine kavustu. Artik gönül rahatiyla binersin.Gule gule kullan. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 ne yaptın abi ya :( hiç memnun değildim hakan abi de illallah etmişti 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Kasım 2013 Yazar Paylaş 11 Kasım 2013 (düzenlendi) ne yaptın abi ya :( hiç memnun değildim hakan abi de illallah etmişti Yaptığım testlerde kayma veya yoldan çıkma gibi bir problem yaşamadım . Hem garantisi var ve tanıdık bayii den alındı problem olursa atarız kapıya 11 Kasım 2013 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Yaptığım testlerde kayma veya yoldan çıkma gibi bir problem yaşamadım . Hem garantisi var ve tanıdık bayii den alındı problem olursa atarız kapıya abi ben kullandım rezaletti hakan abide de var oda rezalet diyo Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Kasım 2013 Yazar Paylaş 11 Kasım 2013 abi ben kullandım rezaletti hakan abide de var oda rezalet diyo Hangi arabada kullandın . Connect ? era'mı ? Era da kullandıysan eğer o lastikten değil arabadan dır haberin olsun 2 Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 kazasız belasız inşallah. hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Allah hayırlı etsin. Satan çok kıymetli, alan bir onun kadar kıymetli. Ticaretin hası olmuş 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Kasım 2013 Yazar Paylaş 11 Kasım 2013 kazasız belasız inşallah. hayırlı olsun. Teşekkür ederim . Amin cümlemize . Allah hayırlı etsin. Satan çok kıymetli, alan bir onun kadar kıymetli. Ticaretin hası olmuş Allah razı olsun abicim . Sen hepimizden kıymetlisin 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Hangi arabada kullandın . Connect ? era'mı ? Era da kullandıysan eğer o lastikten değil arabadan dır haberin olsun hakan abi mondeo da kullandı abi bende era da şu kışlıklar ondan daha iyi yol tutuyo du Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Kasım 2013 Yazar Paylaş 11 Kasım 2013 hakan abi mondeo da kullandı abi bende era da şu kışlıklar ondan daha iyi yol tutuyo du 235 Taban var benim lastiklerde . Keskin dönüş yaptım özellikle dün ve bu sabah , neredeyse arabanın içinde ben kaydım . Araba kaymadı . Senin lastiklerde sorun vardır . 10 sene öncesinde en dandik lastiği takmıştım , civic e ( marangoni) o bile dandik olmasına rağmen iyi yol tutuyordu . Dediğim gibi sizlere hatalı lastik gelmiş olabilir . Yeni lastikte dediğin gibi bariz hatalar olamaz . Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 235 Taban var benim lastiklerde . Keskin dönüş yaptım özellikle dün ve bu sabah , neredeyse arabanın içinde ben kaydım . Araba kaymadı . Senin lastiklerde sorun vardır . 10 sene öncesinde en dandik lastiği takmıştım , civic e ( marangoni) o bile dandik olmasına rağmen iyi yol tutuyordu . Dediğim gibi sizlere hatalı lastik gelmiş olabilir . Yeni lastikte dediğin gibi bariz hatalar olamaz . garip geldi abi soğukta tutuyordu sicak ta bırakıyordu lastikler abi benimkisi bu lastiğin bir tane servisi var abi oda maslakta thailand üretimi bunlar normal bayiler bakmıyordu haberin olsun Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Kasım 2013 Yazar Paylaş 11 Kasım 2013 garip geldi abi soğukta tutuyordu sicak ta bırakıyordu lastikler abi benimkisi bu lastiğin bir tane servisi var abi oda maslakta thailand üretimi bunlar normal bayiler bakmıyordu haberin olsun Uzun yolda bile maksimum 120 km yi geçmeyen ben . Bundan sonra yarış yapmam herhalde . İleride beğenmezsem değiştiririm kardeşim , sorun olmaz . 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Hayırlı olsun Ali, yollar daha güvenli şimdi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Kasım 2013 Yazar Paylaş 11 Kasım 2013 Hayırlı olsun Ali, yollar daha güvenli şimdi. Sağol abi , en azından tedirginliğim gitti . 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Kasım 2013 Yazar Paylaş 12 Kasım 2013 Son olarak app plaka işlemi gerçekleşti 5 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Kasım 2013 Yazar Paylaş 12 Kasım 2013 yakışmış, kamerayı unuttun Kamerayı daha takmadım abi Ön camdan görünen navigasyonun tutacağı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 ne yaptın abi ya :( hiç memnun değildim hakan abi de illallah etmişti Uğur Hakan kim? Ben isem kast ettiğin hayrılı olsun güle güle kullan diyebilirim. 225/45/18 10 bin km.dir kullanıyorum, fiyatına göre fena değil, sessiz, ıslak performansı kötü (yol tutuş+fren), çabuk aşınıyor, kuru/sıcak havalarda sorun yok; yol tutuşu ve frenajı iyi. Kış lastiği alacak mısın? 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Uğur Hakan kim? Ben isem kast ettiğin hayrılı olsun güle güle kullan diyebilirim. 225/45/18 10 bin km.dir kullanıyorum, fiyatına göre fena değil, sessiz, ıslak performansı kötü (yol tutuş+fren), çabuk aşınıyor, kuru/sıcak havalarda sorun yok; yol tutuşu ve frenajı iyi. Kış lastiği alacak mısın? pardon abi isinm karışıklığı olmuş :D 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Uğur Hakan kim? Ben isem kast ettiğin hayrılı olsun güle güle kullan diyebilirim. 225/45/18 10 bin km.dir kullanıyorum, fiyatına göre fena değil, sessiz, ıslak performansı kötü (yol tutuş+fren), çabuk aşınıyor, kuru/sıcak havalarda sorun yok; yol tutuşu ve frenajı iyi. Kış lastiği alacak mısın? Affet abi bu seferlik tokatlama 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Kasım 2013 Yazar Paylaş 12 Kasım 2013 Uğur Hakan kim? Ben isem kast ettiğin hayrılı olsun güle güle kullan diyebilirim. 225/45/18 10 bin km.dir kullanıyorum, fiyatına göre fena değil, sessiz, ıslak performansı kötü (yol tutuş+fren), çabuk aşınıyor, kuru/sıcak havalarda sorun yok; yol tutuşu ve frenajı iyi. Kış lastiği alacak mısın? Araştırıyorum abi , bakalım . Uygun bulursam alıcam . 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Kasım 2013 Yazar Paylaş 12 Kasım 2013 Hayırlı olsun Ali. Sağol kardeşim , teşekkürler . Yorum bağlantısı
Recommended Posts