İçeriğe Yönlendir

Mondeo İle Ford'a Tekrar Dönüş Titanium 2.0 Tdci

Ali Gürsoy

Recommended Posts

Fatih Keskin

Araba nihayet lastiklerine kavustu.

Artik gönül rahatiyla binersin.Gule gule kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ne yaptın abi ya :( :( :( hiç memnun değildim hakan abi de illallah etmişti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Yaptığım testlerde kayma veya yoldan çıkma gibi bir problem yaşamadım . Hem garantisi var ve tanıdık bayii den alındı problem olursa atarız kapıya :)

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Yaptığım testlerde kayma veya yoldan çıkma gibi bir problem yaşamadım . Hem garantisi var ve tanıdık bayii den alındı problem olursa atarız kapıya :)

abi ben kullandım rezaletti hakan abide de var oda rezalet diyo :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

abi ben kullandım rezaletti hakan abide de var oda rezalet diyo :D

Hangi arabada kullandın .  Connect ? era'mı ? Era da kullandıysan eğer o lastikten değil arabadan dır haberin olsun ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman

kazasız belasız inşallah. hayırlı olsun.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Allah hayırlı etsin. Satan çok kıymetli, alan bir onun kadar kıymetli. :friends: Ticaretin hası olmuş

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

kazasız belasız inşallah. hayırlı olsun.  :nazar:

Teşekkür ederim . Amin cümlemize .

Allah hayırlı etsin. Satan çok kıymetli, alan bir onun kadar kıymetli. :friends: Ticaretin hası olmuş

Allah razı olsun abicim . Sen hepimizden kıymetlisin :flowers:  :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hangi arabada kullandın .  Connect ? era'mı ? Era da kullandıysan eğer o lastikten değil arabadan dır haberin olsun ;)

hakan abi mondeo da kullandı abi bende era da şu kışlıklar ondan daha iyi yol tutuyo du :D 

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

hakan abi mondeo da kullandı abi bende era da şu kışlıklar ondan daha iyi yol tutuyo du :D

235 Taban var benim lastiklerde . Keskin dönüş yaptım özellikle dün ve bu sabah , neredeyse arabanın içinde ben kaydım . Araba kaymadı . Senin lastiklerde sorun vardır . 10 sene öncesinde en dandik lastiği takmıştım , civic e ( marangoni) o bile dandik olmasına rağmen iyi yol tutuyordu . Dediğim gibi sizlere hatalı lastik gelmiş olabilir . Yeni lastikte dediğin gibi bariz hatalar olamaz .

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

235 Taban var benim lastiklerde . Keskin dönüş yaptım özellikle dün ve bu sabah , neredeyse arabanın içinde ben kaydım . Araba kaymadı . Senin lastiklerde sorun vardır . 10 sene öncesinde en dandik lastiği takmıştım , civic e ( marangoni) o bile dandik olmasına rağmen iyi yol tutuyordu . Dediğim gibi sizlere hatalı lastik gelmiş olabilir . Yeni lastikte dediğin gibi bariz hatalar olamaz .

garip geldi :D abi soğukta tutuyordu sicak ta bırakıyordu lastikler abi benimkisi :D bu lastiğin bir tane servisi var abi oda maslakta :D thailand üretimi bunlar normal bayiler bakmıyordu haberin olsun  :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

garip geldi :D abi soğukta tutuyordu sicak ta bırakıyordu lastikler abi benimkisi :D bu lastiğin bir tane servisi var abi oda maslakta :D thailand üretimi bunlar normal bayiler bakmıyordu haberin olsun   :D

Uzun yolda bile maksimum 120 km yi geçmeyen ben . Bundan sonra yarış yapmam herhalde .  İleride beğenmezsem değiştiririm kardeşim , sorun olmaz .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun Ali, yollar daha güvenli şimdi. ;)

Sağol abi , en azından tedirginliğim gitti .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

yakışmış,

kamerayı unuttun :D

Kamerayı daha takmadım abi :) Ön camdan görünen navigasyonun tutacağı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Uğur Hakan kim? Ben isem kast ettiğin hayrılı olsun güle güle kullan diyebilirim.  225/45/18 10 bin km.dir kullanıyorum, fiyatına göre fena değil, sessiz, ıslak performansı kötü (yol tutuş+fren), çabuk aşınıyor, kuru/sıcak havalarda sorun yok; yol tutuşu ve frenajı iyi. Kış lastiği alacak mısın?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Uğur Hakan kim? Ben isem kast ettiğin hayrılı olsun güle güle kullan diyebilirim.  225/45/18 10 bin km.dir kullanıyorum, fiyatına göre fena değil, sessiz, ıslak performansı kötü (yol tutuş+fren), çabuk aşınıyor, kuru/sıcak havalarda sorun yok; yol tutuşu ve frenajı iyi. Kış lastiği alacak mısın?

pardon abi :D isinm karışıklığı olmuş :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Affet abi bu seferlik tokatlama :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Araştırıyorum abi , bakalım . Uygun bulursam alıcam .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...