İçeriğe Yönlendir

Mondeo İle Ford'a Tekrar Dönüş Titanium 2.0 Tdci

Ali Gürsoy

Recommended Posts

Sani Gerşon

Abi forumun en fazla yakanı olarak benim için her araç az yakıyor zaten.Şu an yol bilgisayarı hayırlısıyla 12 litre gösteriyor  :shok:  :crazy:

Eööyhhh.. Bu ne yahu.

Enjektörlerini yaptıracaktın, ne oldu? Yakıt parasına veriyorsun revizyon parasını zaten. Bi de fazla yakıttan piston erimesin :shok:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/175939-diesel-aralarda-enjektn-246neminin-fotografidir/

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Eööyhhh.. Bu ne yahu.

Enjektörlerini yaptıracaktın, ne oldu? Yakıt parasına veriyorsun revizyon parasını zaten. Bi de fazla yakıttan piston erimesin :shok:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/175939-diesel-aralarda-enjektn-246neminin-fotografidir/

Evet enjektörler arızalı 1 tanesi.Ama benim kullanımımla çok çok fazla değil aslında.Normal uzun yolda zaten oldukça düşüyor bence.Enjektör işi için Almanya'dan araştırıyorum bizimkiler önümüzdeki ay gidecekler.Eğer uygun bulabilirsem ordan alınacak olmadı burda yaptıracağım o yüzden beklemedeyim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi forumun en fazla yakanı olarak benim için her araç az yakıyor zaten.Şu an yol bilgisayarı hayırlısıyla 12 litre gösteriyor  :shok:  :crazy:

:shok:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Murat Günyüzlü

Hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın ....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

:nazar: Hayırlı olsun Ali, kazasız belasız cezasız güle güle kullan :) 

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın ....

Teşekkür ederim , sağolun .

:nazar: Hayırlı olsun Ali, kazasız belasız cezasız güle güle kullan :)

Sağol abi , teşekkür ederim .

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Allah utandırmasın Ali güle güle bin

Allah kaza bela göstermesin. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Allah utandırmasın Ali güle güle bin

Allah kaza bela göstermesin. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Amin , sağol Murat abi . Teşekkür ederim .

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bu mondeo'dan şikayetçiyim Arkadaş ... Sabah abilerime'de dedim . Eşim çocuk'la beraber arka tarafta oturuyor . Bende önde oluyorum birşey dediğinde duyamıyorum :biggrin:  :biggrin:  Accord'da bu şekilde olmuyordu :unsure2:   :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bu mondeo'dan şikayetçiyim Arkadaş ... Sabah abilerime'de dedim . Eşim çocuk'la beraber arka tarafta oturuyor . Bende önde oluyorum birşey dediğinde duyamıyorum :biggrin:  :biggrin:  Accord'da bu şekilde olmuyordu :unsure2:   :biggrin:

Bir sürü ihtimal var,

1. Mesafe çok uzak,

2. Mandeo senin kulaklarına iyi gelmemiş,

3. Yenge hanım aslında bir şey demiyor.

........

Sat sen bunu.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bir sürü ihtimal var,

1. Mesafe çok uzak,

2. Mandeo senin kulaklarına iyi gelmemiş,

3. Yenge hanım aslında bir şey demiyor.

........

Sat sen bunu.

1. seçenek bence abi . Aslında pek çoğumuz bunu ister herhalde :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Tırt işte abi. Benim cordoba' da yok böyle bir sıkıntı. 

Senin güzel hatırına takas yapabiliriz :D :D

Tamam kardeşim , senimi kırıcam :) 40 bin tl isterim ama üzerine :tongue:

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Tamam kardeşim , senimi kırıcam :) 40 bin tl isterim ama üzerine :tongue:

Gitti güzelim cordoba gittiiiiii :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
(düzenlendi)

Tank mı bu o fiyata :p . 

Boşuna tank gibi araba demiyolar demek ki :D :D

Esnaf araba ;)

Şaka bir yana , sabah bir fiesta kullanıcısı baktım sağ tarafta bana bakıp söyleniyor . Yanyanayız , açtım camı ne oldu diye sordum , beni sıkıştırıyorsunuz dedi :) Alışamadım daha :D

tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Diğer odada oturuyor gibi değil mi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Diğer odada oturuyor gibi değil mi :D

Güzel oluyor ama .

'' Canım marketin önünde dururmusun , ney aaa bak duymadım geçtik :D ''

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

reklamda bu tema ön plana çıksa linea kadar satardı

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Bende aracın arka tarafının 6 kişilik olmadığını anlatamıyordum kimseye. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

reklamda bu tema ön plana çıksa linea kadar satardı

Mondeo'nun hak ettiği değeri görememesinde Otosan'ın payı büyük gerçekten. İlk çıktığında o balonlu reklamı yaptılar sonra hiçbir gelişme yok. Halbuki mantıklı bir stratejleri olsa Mondeo ikinci elde de tutulan araba olurdu. Mesela şu ilanı gördüm bugün: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-izmir-2011-ford-mondeo-2.0-tdci-selective-54.800-km-142349403/detay

Baktım, sıfırı 122 bin gibi birşey. Sunrrof yok. Nereyse yarı fiyatına 2 yaşında araba. Üstelik beyaz :) Gerçi çok da şikayetçi olmamak lazım, en azından Passat gibi uçmuyor fiyatlar, isteyen alabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hayırlı olsun, güle güle bin. Rengi hariç güzel :p 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Mondeo'nun hak ettiği değeri görememesinde Otosan'ın payı büyük gerçekten. İlk çıktığında o balonlu reklamı yaptılar sonra hiçbir gelişme yok. Halbuki mantıklı bir stratejleri olsa Mondeo ikinci elde de tutulan araba olurdu. Mesela şu ilanı gördüm bugün: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-izmir-2011-ford-mondeo-2.0-tdci-selective-54.800-km-142349403/detay

Baktım, sıfırı 122 bin gibi birşey. Sunrrof yok. Nereyse yarı fiyatına 2 yaşında araba. Üstelik beyaz :) Gerçi çok da şikayetçi olmamak lazım, en azından Passat gibi uçmuyor fiyatlar, isteyen alabiliyor.

kafadan 3bin tl masrafı var aracın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

kafadan 3bin tl masrafı var aracın :D

Evet, onu da açıklıkla yazmaları takdire değer. :)

O parayı pazarlıkta düşerler zaten.

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Alana da satanada hayırlı olsun, böyle mazisi kullanıcısı belli araçlar forum içinde satıldıkça bende seviniyorum... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...