Sani Gerşon 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Abi forumun en fazla yakanı olarak benim için her araç az yakıyor zaten.Şu an yol bilgisayarı hayırlısıyla 12 litre gösteriyor Eööyhhh.. Bu ne yahu. Enjektörlerini yaptıracaktın, ne oldu? Yakıt parasına veriyorsun revizyon parasını zaten. Bi de fazla yakıttan piston erimesin http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/175939-diesel-aralarda-enjektn-246neminin-fotografidir/ Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Eööyhhh.. Bu ne yahu. Enjektörlerini yaptıracaktın, ne oldu? Yakıt parasına veriyorsun revizyon parasını zaten. Bi de fazla yakıttan piston erimesin http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/175939-diesel-aralarda-enjektn-246neminin-fotografidir/ Evet enjektörler arızalı 1 tanesi.Ama benim kullanımımla çok çok fazla değil aslında.Normal uzun yolda zaten oldukça düşüyor bence.Enjektör işi için Almanya'dan araştırıyorum bizimkiler önümüzdeki ay gidecekler.Eğer uygun bulabilirsem ordan alınacak olmadı burda yaptıracağım o yüzden beklemedeyim. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Abi forumun en fazla yakanı olarak benim için her araç az yakıyor zaten.Şu an yol bilgisayarı hayırlısıyla 12 litre gösteriyor Yorum bağlantısı
Murat Günyüzlü 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 Hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın .... 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Ekim 2013 Paylaş 30 Ekim 2013 Hayırlı olsun Ali, kazasız belasız cezasız güle güle kullan Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 31 Ekim 2013 Yazar Paylaş 31 Ekim 2013 Hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın .... Teşekkür ederim , sağolun . Hayırlı olsun Ali, kazasız belasız cezasız güle güle kullan Sağol abi , teşekkür ederim . Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Ekim 2013 Paylaş 31 Ekim 2013 Allah utandırmasın Ali güle güle bin Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 31 Ekim 2013 Yazar Paylaş 31 Ekim 2013 Allah utandırmasın Ali güle güle bin Allah kaza bela göstermesin. Amin , sağol Murat abi . Teşekkür ederim . Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Kasım 2013 Yazar Paylaş 1 Kasım 2013 Bu mondeo'dan şikayetçiyim Arkadaş ... Sabah abilerime'de dedim . Eşim çocuk'la beraber arka tarafta oturuyor . Bende önde oluyorum birşey dediğinde duyamıyorum Accord'da bu şekilde olmuyordu 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2013 Paylaş 1 Kasım 2013 Bu mondeo'dan şikayetçiyim Arkadaş ... Sabah abilerime'de dedim . Eşim çocuk'la beraber arka tarafta oturuyor . Bende önde oluyorum birşey dediğinde duyamıyorum Accord'da bu şekilde olmuyordu Bir sürü ihtimal var, 1. Mesafe çok uzak, 2. Mandeo senin kulaklarına iyi gelmemiş, 3. Yenge hanım aslında bir şey demiyor. ........ Sat sen bunu. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Kasım 2013 Yazar Paylaş 1 Kasım 2013 Bir sürü ihtimal var, 1. Mesafe çok uzak, 2. Mandeo senin kulaklarına iyi gelmemiş, 3. Yenge hanım aslında bir şey demiyor. ........ Sat sen bunu. 1. seçenek bence abi . Aslında pek çoğumuz bunu ister herhalde Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Kasım 2013 Yazar Paylaş 1 Kasım 2013 Tırt işte abi. Benim cordoba' da yok böyle bir sıkıntı. Senin güzel hatırına takas yapabiliriz :D Tamam kardeşim , senimi kırıcam 40 bin tl isterim ama üzerine Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Kasım 2013 Paylaş 1 Kasım 2013 Tamam kardeşim , senimi kırıcam 40 bin tl isterim ama üzerine Gitti güzelim cordoba gittiiiiii 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Kasım 2013 Yazar Paylaş 1 Kasım 2013 (düzenlendi) Tank mı bu o fiyata . Boşuna tank gibi araba demiyolar demek ki :D Esnaf araba Şaka bir yana , sabah bir fiesta kullanıcısı baktım sağ tarafta bana bakıp söyleniyor . Yanyanayız , açtım camı ne oldu diye sordum , beni sıkıştırıyorsunuz dedi Alışamadım daha 1 Kasım 2013 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2013 Paylaş 1 Kasım 2013 Bu mondeo'dan şikayetçiyim Arkadaş ... Sabah abilerime'de dedim . Eşim çocuk'la beraber arka tarafta oturuyor . Bende önde oluyorum birşey dediğinde duyamıyorum Accord'da bu şekilde olmuyordu Diğer odada oturuyor gibi değil mi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Kasım 2013 Yazar Paylaş 1 Kasım 2013 Diğer odada oturuyor gibi değil mi Güzel oluyor ama . '' Canım marketin önünde dururmusun , ney aaa bak duymadım geçtik '' Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2013 Paylaş 1 Kasım 2013 Bu mondeo'dan şikayetçiyim Arkadaş ... Sabah abilerime'de dedim . Eşim çocuk'la beraber arka tarafta oturuyor . Bende önde oluyorum birşey dediğinde duyamıyorum Accord'da bu şekilde olmuyordu reklamda bu tema ön plana çıksa linea kadar satardı 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Kasım 2013 Paylaş 1 Kasım 2013 Bende aracın arka tarafının 6 kişilik olmadığını anlatamıyordum kimseye. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 reklamda bu tema ön plana çıksa linea kadar satardı Mondeo'nun hak ettiği değeri görememesinde Otosan'ın payı büyük gerçekten. İlk çıktığında o balonlu reklamı yaptılar sonra hiçbir gelişme yok. Halbuki mantıklı bir stratejleri olsa Mondeo ikinci elde de tutulan araba olurdu. Mesela şu ilanı gördüm bugün: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-izmir-2011-ford-mondeo-2.0-tdci-selective-54.800-km-142349403/detay Baktım, sıfırı 122 bin gibi birşey. Sunrrof yok. Nereyse yarı fiyatına 2 yaşında araba. Üstelik beyaz Gerçi çok da şikayetçi olmamak lazım, en azından Passat gibi uçmuyor fiyatlar, isteyen alabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Hayırlı olsun, güle güle bin. Rengi hariç güzel 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Mondeo'nun hak ettiği değeri görememesinde Otosan'ın payı büyük gerçekten. İlk çıktığında o balonlu reklamı yaptılar sonra hiçbir gelişme yok. Halbuki mantıklı bir stratejleri olsa Mondeo ikinci elde de tutulan araba olurdu. Mesela şu ilanı gördüm bugün: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-izmir-2011-ford-mondeo-2.0-tdci-selective-54.800-km-142349403/detay Baktım, sıfırı 122 bin gibi birşey. Sunrrof yok. Nereyse yarı fiyatına 2 yaşında araba. Üstelik beyaz Gerçi çok da şikayetçi olmamak lazım, en azından Passat gibi uçmuyor fiyatlar, isteyen alabiliyor. kafadan 3bin tl masrafı var aracın 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 kafadan 3bin tl masrafı var aracın Evet, onu da açıklıkla yazmaları takdire değer. O parayı pazarlıkta düşerler zaten. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Alana da satanada hayırlı olsun, böyle mazisi kullanıcısı belli araçlar forum içinde satıldıkça bende seviniyorum... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Kasım 2013 Yazar Paylaş 10 Kasım 2013 Dün yeni lastiklerimiz takıldı . Artık telleri çıkmaya başlamıştı eskilerinin . Linkteki lastikler'den aldım fiyat olarak bin tl 5 taksit yapıldı . http://www.lastikcim.com.tr/Dunlop-Sp-Sport-LM703-23545R17-94W-ZR,PR-2759.html 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts