Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle Teşşekkür ederim , cümlemize . Kadran resmi isterük O da neyy Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Plakalıkları da acil bir şekilde iptal edin Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Plakalıkları da acil bir şekilde iptal edin App olacak hayırlısıyla . ---- --- ---- Samii nerdesiinn plaka değişecek 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Ali abi hayırlı olsun, güle güle kullan.. Sağol kardeşim , teşekkürler . Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 abi hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan ford mondeonun begendıgım bu kasa benım ıcın amıral kasa genıs kasa aklıma eskı fordları andırıyor kesınlıkle..arac sahibi olmak ıstesem alacagım araclardan bırı olurdu kesınlıkle hele sedan yerıne sw kasa olursa harıka olurdu 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Her iki tarafa da hayırlı olsun. Teşekkür ederim , Mükremin abi . abi hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan ford mondeonun begendıgım bu kasa benım ıcın amıral kasa genıs kasa aklıma eskı fordları andırıyor kesınlıkle..arac sahibi olmak ıstesem alacagım araclardan bırı olurdu kesınlıkle hele sedan yerıne sw kasa olursa harıka olurdu Teşekkürler sağolun , büyük araç ve büyük motor hacmi aynı kasada buluştuğunda güzel şeyler olabiliyor Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı olsun Hacı abi. Sağol hacı emmi Senin meslek bölümünü görünce , öndeki aracı takip et demek geldi aklıma kanka 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı ugurlu olsun ali güle güle kazasın belasız inşallah,çok güzel bir seçim olmuş bence Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı ugurlu olsun ali güle güle kazasın belasız inşallah,çok güzel bir seçim olmuş bence Sağol kardeşim . Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı olsun,ALLAH kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Makinayı yakinen biliyorum...muhteşem.... Güzel günlerde kullan ali... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan inşallah. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Allah kaza bela vermesin kardeşim, gerçekten Honda'dan sonraki binilecek araba. Hayırlı uğurlu olsun.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Çok güzel bir seçim... Bu mondeoyu hep kendi aracımmış gibi gördüm.. Yine öyle görmeye devam edeceğim.. Bu güzel bir duygu Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Makinayı yakinen biliyorum...muhteşem.... Güzel günlerde kullan ali... Teşekkürler abi . Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan inşallah. Teşekkür ederim , sağol . Hayırlı olsun , güle güle kullanın Teşekkür ederim , sağolun . Allah kaza bela vermesin kardeşim, gerçekten Honda'dan sonraki binilecek araba. Hayırlı uğurlu olsun.... Amin , sağol abi . Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın... Accord, ardından Mondeo, mükemmel bir devam arabası olmuş sizin için :)v Teşekkür derim . Accord 3. accord'umdu ve hevesimi tamamı ile aldım Dizel otomatik d sınıfı araç bakıyordum , tek mantığıma yatan modeo idi . Çok güzel bir seçim... Bu mondeoyu hep kendi aracımmış gibi gördüm.. Yine öyle görmeye devam edeceğim.. Bu güzel bir duygu Güle güle kullan.. Sağol abi , bende senin gibi düşünüyordum . Fatih abi arabayı yıkatmadığında , bakk gene yıkatmamış diyordum içimden 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Mondeo çok güzel maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı olsun Teşekkür ederim Abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Mondeo çok güzel maşallah Teşekkür ederim kardeşim , sağol . 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Kardeşim, Hayırlı ugurlu olsun. Çok yerinde bir tercih yaptın.. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ali'cim güle güle kullan; geçen yıl bayramda test etmiştik hatırlarsan bu yıl kısmet oldu. 1-2 kozmetik sıkıntı dışında güzel araba maşallah. Fatih azim etti lastikleri değiştirmedi helal olsun. Bu arada güzel bir lastik al, sonra pişman olma. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Kardeşim, Hayırlı ugurlu olsun. Çok yerinde bir tercih yaptın.. Sağol kardeşim . Dizelci olma vakti gelmişti artık . Ali'cim güle güle kullan; geçen yıl bayramda test etmiştik hatırlarsan bu yıl kısmet oldu. 1-2 kozmetik sıkıntı dışında güzel araba maşallah. Fatih azim etti lastikleri değiştirmedi helal olsun. Bu arada güzel bir lastik al, sonra pişman olma. Sağol abi , değiştirmedi ama iki çift lastik parası indirim yaptı 3 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı olsun Ali, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Hemen 1 takım lastik al. Can taşıyorsun, sakata gelme... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts