Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 (düzenlendi) Bu forum sayesinde tanıdığım , sevdiğim , güzel dostluklar kurduğum o kadar çok insan varki . Sayısını bilmiyorum ... Fatih abim (Keskin) mondeo'yu aldığında konusuna bile yazmıştım hatta alacam o arabayı diye, sonunda aldım Bugün satış işlemlerini hallettik Fatih abinin işleri yoğun olduğu için , Çağlar abi'm imdadımıza yetişti ona'da ayrıca teşekkür ederim . Eskiden araç sattığımda sıkıntıya girerdim . Ne alıcam , nasıl olacak vs vs . Pazar günü Accord'a baktılar söz ile anlaştık alıcı arkadaş gittiğinde direk Fatih abi'mi aradım . O'da beni kırmadı böylece mondeo sahibi oldum Daha önce dizel araç kullanmadım muhtemelen çok seveceğim . Allah hepimize istediği şeylere sırasıyla sahip olmayı nasip etisin ... Fatih ve Çağlar abime tekrar teşekkür ederim . İyiki sizleri tanımışım . Toplu resimlerini yüklememiştim, daha doğrusu vakit bulamamıştım . 22 Ocak 2014 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 38 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ali hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Güle güle kullanın.Forumdan araba almak başka,böyle dostlar tanımak ise bambaşka. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Forumdan araba almanın keyfi, gönül rahatlığı çok güzel bişey bencede.Güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 (düzenlendi) Güzel olmuş..sevindim..Allah kaza bela vermesin. eksik kelime 25 Ekim 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ali hayırlı olsun. Accordan sonra,gitse gitse,Bu giderdi zaten Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Ali hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan.. Teşekkürler Hocam abi hayırlı olsun Sağol kardeşim . Gülmee 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Güle güle kullanın.Forumdan araba almak başka,böyle dostlar tanımak ise bambaşka. Teşekkürler , gerçekten öyle içim rahat birbirimizin işini görmüş oluyorum böylece ve samimiyet artıyor . Forumdan araba almanın keyfi, gönül rahatlığı çok güzel bişey bencede.Güle güle kullanın. Teşekkür ederim , sağolun . Güzel olmuş..sevindim..Allah kaza be vermesin. Sağol ayhan abi , amin cümlemize . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Maşallah Farları ne zaman yeniliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 hayırlı olsun ali, çok sevindim, bildigimiz araç, güle güle kullan. aha bende burdan yazıyorum, çaglar abi nin cipi alacam, lütfen rezerve yapsın ilgili kişi. duy sesimi çaglar abi. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Ali hayırlı olsun. Accordan sonra,gitse gitse,Bu giderdi zaten Sağol kardeşim , Accord sincan arabası artık Hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah Teşekkür ederim , sağolun . Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Bu Mondeo ' lara hastayım, ilerde inşallah bunların siyahından almayı düşünüyorum, Maşallah Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Hayırlı olsun. Aracı tanımak isteyenlere http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230795-2008-titanium-tdci/#entry1470807 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Maşallah Farları ne zaman yeniliyoruz Sağol kardeşim , farlar azıcık bekleyecek . Öncelik lastiklerde . hayırlı olsun ali, çok sevindim, bildigimiz araç, güle güle kullan. aha bende burdan yazıyorum, çaglar abi nin cipi alacam, lütfen rezerve yapsın ilgili kişi. duy sesimi çaglar abi. Sağol Süleyman abi . İnşallah olur . Bu Mondeo ' lara hastayım, ilerde inşallah bunların siyahından almayı düşünüyorum, Maşallah Allah kaza bela vermesin Teşekkür ederim sağolun . Siyah çok güzel duruyor ama bakımı çok zor . Eski accord'um siyahtı yıkamacım çok severdi beni En son sattığım accord gri'idi ayda bir giderdim tanımazdı beni Hayırlı olsun. Aracı tanımak isteyenlere http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230795-2008-titanium-tdci/#entry1470807 Teşekkür ederim . Yorum bağlantısı
Halis Parlak 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Aliciğim,arabanı bizzat test etmiş biri olarak söylüyorum gayet iyi özellikle vites geçişleri süper.Tek sıkıntı şehir içinde boyutu biraz sıkıntı olabilir.Onun dışında 10 numara.İyi günlerde kazasız belasız binmeni temenni ederim. Her iki tarafa da hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Ayrıca bu araca şimdi mercekli bi-xenon far on numara olurdu 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Aliciğim,arabanı bizzat test etmiş biri olarak söylüyorum gayet iyi özellikle vites geçişleri süper.Tek sıkıntı şehir içinde boyutu biraz sıkıntı olabilir.Onun dışında 10 numara.İyi günlerde kazasız belasız binmeni temenni ederim. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Sağol Halis abi teşekkür ederim . Eski v6 accord ile aynı galiba boyutları . Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Teşekkür ederim sağolun . Siyah çok güzel duruyor ama bakımı çok zor . Eski accord'um siyahtı yıkamacım çok severdi beni En son sattığım accord gri'idi ayda bir giderdim tanımazdı beni Alacağım zaman sıfır alırım büyük ihtimalle ve tabi ki de siyah (kara yılan ) ve benzinli ecoboost motor tercih ederim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Ayrıca bu araca şimdi mercekli bi-xenon far on numara olurdu Aklımda olan bir uygulama Ayrıca pioneer avic-f 9220 ünite almayı düşünüyorum ileride . Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Aklımda olan bir uygulama Ayrıca pioneer avic-f 9220 ünite almayı düşünüyorum ileride . İnşallah.. Yakışır.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 25 Ekim 2013 Yazar Paylaş 25 Ekim 2013 Alacağım zaman sıfır alırım büyük ihtimalle ve tabi ki de siyah (kara yılan ) ve benzinli ecoboost motor tercih ederim Hayırlısı . Abicim hayırlı olsun İyi günlerde kullanman dileğiyle. Bakalım bundan sonra Fatih Abi forum için hangi aracı tercih edecek Sağol kardeşim , teşekkür ederim . Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 25 Ekim 2013 Paylaş 25 Ekim 2013 Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts