Servet Aydın 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Ben üç tanesiyle görüştüm abi.. Değişen bişey yok.. Kaç tanesi jatko görmüş tezgahta ? Bence hiçbiri. Mübarek karbonfiber gibi aşınmıyorki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Kaç tanesi jatko görmüş tezgahta ? Bence hiçbiri. Mübarek karbonfiber gibi aşınmıyorki Evet hiç birisi görmemiş... Olayın püf noktası da bu işte. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Benim aracımda 2010 1.6 4 ileri otomatik focus . Aracımın şanızmanıda jatko diye biliyorum. Şu anda 73 Binde hiç yağ değişimi olmamış ancak bir sıkıntısı yok geçişler sarsıntısız yağ değiştirmem gerekiyor mu? Birde hangi yağı kullanacağım. Şanzıman yağı seviye çubugu var mı. Yağın durumunu kontrol edebiliyoruz mu? Yardım ederseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 değil. klasik otomarik şanzıman 99 dan beri üretilen sorunsuzdur. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 değil. klasik otomarik şanzıman 99 dan beri üretilen sorunsuzdur. Çağlar Bey. Forumu araştırdım ama kafam karıştı. Bu şanzımanın serisi yağı konusunda ne yapmalıyım emin değilim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Akgün 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Aracı bakıma almışken şazıman yağınıda değişelim dedim.Dextron-VI (atf3309) olarak tanımlanan yağdan kullandıklarını 4lt boşaltıp 4lt eklediklerini 45 tl bir lt için söylediler.Güvendiğim için onay vermiştim.Değişimden sonra vites geçişleri biraz daha yumuşak ve erken geçmeye başadı sanki ,değişimden önce motoru biraz daha sıkıştırmam gerekiyordu.Biraz kullanıp 2. değişimide yapıcaz. Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Dün arkadaşın fiestasını servise getirdim.Gerçi mondeodan sonra oyuncak gibi geldi bana Neyse işlemler yapılırken şanzuman yağ olayını sordum.Bir teknisyen çağırdı bir süre önce eğitim almışlar artık nasıl bir eğitim bilmem.Bizim araçlarda değişim için bir periyod olmadığını ancak onun fikrince sonuçta yağ olduğu için değişimin iyi olacağını söyledi. Bende bir fiyat alayım dedim yağ için.Buralarda kimse dokunmak istemiyor sanayi de.Litresi 102 tl cikmiş serviste Kalsın dedim bende 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Yağımız bugün değişti. Vites geçişleri sanki çift kavramalı şanzımandaki gibi hiç bir şekilde hissedilmiyor. Silkelemeler kesildi. Kesinlikle jatcosu olan herkes değiştirmeli bence... 1 Yorum bağlantısı
Alper Topkara 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 Bende bu hafta içinde şanzıman arızası dolayısıyla şanzımani mi söktür dum. Jatco filan demeyin arcim172 binde tahmin ettiğim kadarıyla yağ hiç değiştirilmemis tir. Inanin durum içler acısı idi yağ berbat yanık kokuyor elinize aldığınızda parmak uçlarınız da anlıyorsunuz farkı yağ değişimi mutlaka yapılmalı. Usta 50 binde ddeğiştirin dedi mutlaka. Jatco şu olan herkes değişmeli bence zor ve pahalı değil sonuçta yağ değişimi. Faydasını göreceksiniz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 30 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2014 Akan...51 . defa söylüyorum... shell donax yağ al...litres, şu an 20 lira falandır...deki 25 olsun...4 litre al...git yağını değiş...amma mukavemet gösterdiniz haa... 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Akan...51 . defa söylüyorum... shell donax yağ al...litres, şu an 20 lira falandır...deki 25 olsun...4 litre al...git yağını değiş...amma mukavemet gösterdiniz haa... [emoji3]Burada bu işi yapacak adam yok kaç yere sordum ama değiştireceğim kafaya koydum Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Akan...51 . defa söylüyorum... shell donax yağ al...litres, şu an 20 lira falandır...deki 25 olsun...4 litre al...git yağını değiş...amma mukavemet gösterdiniz haa... [emoji3]Febi yi nasil bilirsin abi? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Ama değiştirilmeli diyenlerde, değiştirilmemeli diyenler de iyi direniyor. Hangi taraf galip olacak merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Ama değiştirilmeli diyenlerde, değiştirilmemeli diyenler de iyi direniyor. Hangi taraf galip olacak merak ediyorum.Ben de ilk basta degistirilmemeli diyordum ama. Bi gazla degistirdik. Inanilmaz memnun kaldik. Araba cok net karar vermeye basladi. Sorunsuz vites gecisi de cabasi. Dusuk devirde titreme de yapmiyor artik. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 Febi yi nasil bilirsin abi? ? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Ama değiştirilmeli diyenlerde, değiştirilmemeli diyenler de iyi direniyor. Hangi taraf galip olacak merak ediyorum. Galip gelen olmayacakta mağlup olan para + araba olacak 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Değişmeyen, direnen,korktuğu için degistirmiyor Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 ?Yag markasi abi . Alman mali. Parcacimiz arkadasimiz. Mobili falan bosverin bunu koyun dedi. Biraz pahali oldu ama bekledigimizden cok cok iyi oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Ben de ilk basta degistirilmemeli diyordum ama. Bi gazla degistirdik. Inanilmaz memnun kaldik. Araba cok net karar vermeye basladi. Sorunsuz vites gecisi de cabasi. Dusuk devirde titreme de yapmiyor artik.Benimki zaten net karar veriyor, zaten sorunsuz geçiyor vitesler. Düşük devirde titreme de mi yapıyordu Değişmeyen, direnen,korktuğu için degistirmiyor Yoo, yetkili servise gidiyoruz, değişmiyor, değişmez diyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Benimki zaten net karar veriyor, zaten sorunsuz geçiyor vitesler. Düşük devirde titreme de mi yapıyordu Yoo, yetkili servise gidiyoruz, değişmiyor, değişmez diyor. Peki beyefendi neden fren ve direksiyon yağı ve hidroliğinin değişmesi konusunda ısrarcısınız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Peki beyefendi neden fren ve direksiyon yağı ve hidroliğinin değişmesi konusunda ısrarcısınız Servis değişmeli diyor... Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 Yoo, yetkili servise gidiyoruz, değişmiyor, değişmez diyor. Yahu halaaa aynı şeyi diyorsun...değiş değişme ...önemli değil.ama servis değişmez diyor deme...öyle bir şey yok...derhal servisini ve ustanı değiş... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Servis değişmeli diyor...Neden ona değişmeli diyor. Neden normal yağa 1 yıl veya 15 bin km diyor Ama sürekli çalışan şanzuman yağına ömürlük diyor. Bunu geçtim servis 150 bin km bir aracın otomatik şanzuman yağını hiç görmüş mü Görürse bozuk jatco görmüş şanzumancı gibi olur herhalde Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 hem ihtiyar hemde bıyıklı olunca laf anlatmak zor... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts