İçeriğe Yönlendir

Böyle Birşey Daha Önce Gören Veya Uygulayan Varmı Acaba

Kenan Tomris

Recommended Posts

Kenan Tomris

yukarda paylaştığım linktekı focusa yapılan modifiye hakkında görüşlerinizi almak istiyorum sizce turkıyede boyla bırsey yapmak mumkun olurmu

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Forumdaki eski üyelerimizden olan Bektaş Talay isimli körük sistemini yaptırdı. Hala kullanıyor. Yanılmıyorsam Bursa'dan bir üyemi daha var bu sistemi yaptıran. 5000tl gibi bir rakama çıkıyor sistem

Yorum bağlantısı
Kenan Tomris
  Servet Aydın yazdı:

Forumdaki eski üyelerimizden olan Bektaş Talay isimli körük sistemini yaptırdı. Hala kullanıyor. Yanılmıyorsam Bursa'dan bir üyemi daha var bu sistemi yaptıran. 5000tl gibi bir rakama çıkıyor sistem

baya maliyetli bişeymiş performans kaybı yada dezavantajları nelerdir acaba ?

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Dario Gassotti diye bir gencin arabası. Air süspansiyon var. Ayrıca bir ses sistemi var arabanın içindeki tavan lambasını yerinden söküyor. Öyle böyle değil.  :shok:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Kenan Tomris
  Mert Gülkokan yazdı:

Air ride diye bir isme sahip olan sistem. Türkiye'de yapan yer var. Bagajda stepne kısmına sistemin parçaları konuluyor. Ortalama fiyatı 4 bin civarında. Görsellik olağan üstü. Ben olsam yaptırmam...

bende görselliğine hayran kaldım ama tahmınımce sıkıntılar doğacaktır gibime geliyor

Yorum bağlantısı
Kenan Tomris
  Özgür Turhan yazdı:

Dario Gassotti diye bir gencin arabası. Air süspansiyon var. Ayrıca bir ses sistemi var arabanın içindeki tavan lambasını yerinden söküyor. Öyle böyle değil.  :shok:  :bravo:

sanırsam o genc müziği sadece dışarda dınlıyordur. Tavan lambası yerinden oynuyorsa :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Tırlardaki çekici kafasını dengeleyen sistemin arabaya uyarlanmışı :) Daha bu gün bir tırın üzerinde incelemiştik üstüne geldi :p

Yorum bağlantısı
Kenan Tomris
  Kubilay Evis yazdı:

Bektaş'ın aracını youtube'da görmüştüm bu da linki.

gercekten değişik ve ilgi çekici

Yorum bağlantısı
Kenan Tomris
  Mert Gülkokan yazdı:

Başka bir forumda sricco aracına yaptırıp 3 4 kez yolda kalan, hatta yüksek hızda giderken bir anda önü yere çakılan takla atma eşiğine gelen bir kullanıcının yorumlarını okumuştum. Kısacası 4000 harcama değecek bir şey göremiyorum.

takla atma eşiğine gelen, dediğiniz an olay bitmiştir zaten gözümde canlandırmak dahi istemem

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)
  Özgür Turhan yazdı:

Dario çok zevksizmiş. Çakma RS logolarından yanı sıra,  yurtdışında OEM Jant kullansaymış :)

Vesile ile, Gösteriş ve Show açısından güzel bir modifiye. Teknik düşünen bir insan için canlı bomba...

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Özgür Turhan
  İ.Göksel Yaman yazdı:

Dario çok zevksizmiş. Çakma RS logolarından yanı sıra,  yurtdışında OEM Jant kullansaymış :)

Vesile ile, Gösteriş ve Show açısından güzel bir modifiye. Teknik düşünen bir insan için canlı bomba...

Elemanın arabası da bir garip zaten. İçi Titanyum Dışı Trent Koltukları Komple Deri falan acayip bir değişik araba ya :D Normalde arabada Air süspansiyon ve Ses sisteminden başka birşey yok. 

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis
  Mert Gülkokan yazdı:

Başka bir forumda sricco aracına yaptırıp 3 4 kez yolda kalan, hatta yüksek hızda giderken bir anda önü yere çakılan takla atma eşiğine gelen bir kullanıcının yorumlarını okumuştum. Kısacası 4000 harcama değecek bir şey göremiyorum.

Duyduğuma göre bağımsız airride sistemlerin bu tür bir tehlikesi yokmuş. Pek araştırmadım sadece okumuştum. Bunun hakkında bir bilgin var mı abi?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
  Özgür Turhan yazdı:

Elemanın arabası da bir garip zaten. İçi Titanyum Dışı Trent Koltukları Komple Deri falan acayip bir değişik araba ya :D Normalde arabada Air süspansiyon ve Ses sisteminden başka birşey yok. 

Yurtdışında, bazı donanımlar değişiklik gösterebiliyor Özgür. Bir ara, Digital klima ve Hız sabitleyici olup, Ön cam resisdanslı, arka camlar manuel, Galvaniz farlı, Comfort paketler geldi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar
  Kenan Tomris yazdı:

yukarda paylaştığım linktekı focusa yapılan modifiye hakkında görüşlerinizi almak istiyorum sizce turkıyede boyla bırsey yapmak mumkun olurmu

Saygılarımla

1 veya 2 saat once ısıklarda bır arac gordum sanırım honda ıdi boyle sov yapıyordu.

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Araştırırken faydalı bir site buldum burada biraz bahsedilmiş bağımlı, bağımsız, otomatik çeşitlerinden...

Link

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Kenan Tomris yazdı:

baya maliyetli bişeymiş performans kaybı yada dezavantajları nelerdir acaba ?

Sistem; bu işi dört dörtlük bilen teknisyenler ile, mükemmel kalibrasyon ile, mükemmel eğim-açı kumanda sistemleri ile ancak avantajlı olur.

Öteki türlü senin zor bela korkarak girdiğin viraja ben manav aracımla daha hızla dalarım. Gerisini düşün derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Az once bir Astra da vardi. Elemanla muhabbet ettik yol tutus deyince cevap veremiyor ama telefonundan arabayi kaldirip indiriyor sagi basip solu kaldiriyor. 

Tek guzel noktasi arabada kriko olmadan tek tekerini havaya kaldirip jant cikartabiliyor olmasi olarak gozume gorundu. 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Helezonları çıkarılıp, havalı körük takılan bir sistem düşünün ? sorunun cevabı, kendiliğinden ortaya çıkacak. Aracın mekanik olarak yol tutuşuna direkt etki eden bir sistem, tamamen değiştiriliyor :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

bagaj kapağını beğenmedim, diğer yerler çok sağlam görünüyor..

Servet Aydın yazdı:

Bu sistemler benim jipe güzel olur, dalarım her yer artık :)

Mehmet abi kullanırken cepten zıplatırsın abi..  :crazy:

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Bursa da bu iş baya bir ilerledi bursadaki ustamıza hergün farklı plakalı araçlar geliyor. Eskiden hondacıların vazgeçilmeziydi. Şu an çoğu markada görmek mümkün air rideı.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

taşşşş...

maşşallah.. :nazar:

hafif bir kamber ağa mevcut galiba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...