İçeriğe Yönlendir

En Güzel Balık Yemekleri

Safak Acar

Recommended Posts

Kerem afiyet olsun tatlım  :tongue:

Sağlam bir açılış yapacağım bekleyiniz..

Sağol balım.. :flowers:  :biggrin: Beklemedeyiz.  :good1:

Yorum bağlantısı

Kerem afiyet olsun tatlım  :tongue:

Sağlam bir açılış yapacağım bekleyiniz..

Kurban bayramı 1. Gün mü o açılış :biggrin: 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Misafir

Haftada en az 1-2 defa balık yeme kararı aldık ailecek. Uygulayabilirsek ne mutlu.. :) 

Karadeniz somon ve Çinekop.. Somonu ilk defa ızgarada yaptım. Keşke daha önce yapsaydım dedim.. :) Izgara telini ve balıkları hafif yağlamak gerekli..  ;)

28klj07.jpg

2j3pufn.jpg

4ux4cg.jpg

ra2990.jpg

vywlfm.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Haftada en az 1-2 defa balık yeme kararı aldık ailecek. Uygulayabilirsek ne mutlu.. :)

Karadeniz somon ve Çinekop.. Somonu ilk defa ızgarada yaptım. Keşke daha önce yapsaydım dedim.. :) Izgara telini ve balıkları hafif yağlamak gerekli..  ;)

Afiyetler olsun kardeşim..Fiyatlar biraz yüksek geldi bana.

Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyetler olsun kardeşim..Fiyatlar biraz yüksek geldi bana.

Sağol abi.. Fiyatlar pazar a göre biraz yüksek burada. Balığın cinsine göre 3-5-10 lira fazla. Biraz lüks sayılacak bir mahalle ve balık dükkanı..

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Sağol abi.. Fiyatlar pazar a göre biraz yüksek burada. Balığın cinsine göre 3-5-10 lira fazla. Biraz lüks sayılacak bir mahalle ve balık dükkanı..

Sediciye uygun fiyatlar[emoji2]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Cipe binen adamsın, kor mu?

Yorum bağlantısı
Misafir

Cipe binen adamsın, kor mu?

Yoo.. Bana komadı zaten. :i-ih: Hakan agam sormuş. Fiyatlar biraz yüksek gibi gelmiş kendine. Kırılmasın. Yazık, fiyatlar ona çok gelmiş..  ;)  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Yoo.. Bana komadı zaten. :i-ih: Hakan agam sormuş. Fiyatlar biraz yüksek gibi gelmiş kendine. Kırılmasın. Yazık, fiyatlar ona çok gelmiş..  ;)  :D  :D

La biz membasındayız,kumkapı 2 dakika  :biggrin: Ben senin için üzüldüydüm,malum lpg'li araç sahibisin  :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Alllah'ın fakiri işte.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Gecikmeli bir foto.. Hamsi ve palamut..  :)

Fotolarda tarih var ama biz serdiğin gazetenin de tarihini görmek isteriz. Yoksa inanmayız.. Geçen yılların fotosu olabilir :p Afiyet olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Fotolarda tarih var ama biz serdiğin gazetenin de tarihini görmek isteriz. Yoksa inanmayız.. Geçen yılların fotosu olabilir :p Afiyet olsun.

Sağol abim.. Reklam, laf, söz olmasın diye gazetenin ne ismini ne resmini çekmiyorum özellikle. Malum ortam karışık..  ;)  :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...