Misafir 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Ahtapot ızgara, Önceden yumuşatılmış ve buzlukta 1 hafta bekletilmiş ahtapot. Az sirke, limon, tuz, tane karabiber, defne yaprağı, maydonoz sapı, soğan ve sarımsak olan tencerede 45-50 dakika haşlandı. Sonra az zeytin yağlı döküm ızgara tavasında her iki tarafıda 3 er dakika yüksek ateşte ızgara edildi. Sunumda üzerine, zeytin yağı, limon suyu, az miktar sirke, rende sarımsak, kekik ve tuz karışımı sos ilave edildi. Afiyet ola. [emoji47] [emoji47] Yorum bağlantısı
Metin Mankal 27 Şubat 2017 Paylaş 27 Şubat 2017 Hafta sonu İskenderun'daydım.Balıksız olmazdı tabii ki.. Ertesi gün hasılatımız. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 26 Temmuz 2017 Paylaş 26 Temmuz 2017 Bilecik Bozüyükte Kara Fırın Alabalık Tesisleri var.Dere kenarında su sesi eşliğinde bol denilecek kadar meze yanında tadıda gayet iyi olan bir yer.Tavsiye ederim İnegölden Bozüyüke giderken Sağ tarafta Sarar AVM-Köfteci Yusufu geçince 400mt sağda Seyitömer-Tavşanlı istikametine girip 15 km sonra tesise rastlayabiliyorsunuz. http://www.karafirinalabalik.com/ https://tr.foursquare.com/v/karafırın-alabalık-tesisleri/4e88857693ad39c638a2c110 https://www.google.com.tr/maps/place/Karafırın+Alabalık+Tesisleri/@39.854246,29.9815813,892m/am=t/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x5a4e4d43cdf17bd0!8m2!3d39.8542461!4d29.9837702?hl=tr Yalnız İnegöl Boğazova yaylasındaki Balıkçı Mustafanın balığı gibisi daha denk gelmedi muhteşem bir lezzettir. Yolları kötüdür fiyatı biraz normal yere göre pahalıdır telefon çekmez Boğaovada ama bu tad için oraya gitmeye değer. Yorum bağlantısı
Recommended Posts