Misafir 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 [emoji15] Şu bitmeyen mangal bitti mi yoksa.[emoji15] [emoji41] Eveeettt.. Öyle birşey vardı değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Sarıkanatlarımız ızgarada kuzu gibi yatıyor.. En sevdiğim balık türüdür diyebilirim. (Çinekop, sarıkanat, lüfer) Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Vay vay vaayy. ölü bunlar sarıkanatlar vay vay vaaay Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Sarikanatlar pisiyor. Afiyet olsun kardeşim. Akşam bende de vardı bunlar. Bu balık en güzel ızgarada oluyor bence. Tavada hiç denemedim gerçi. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Afiyet olsun kardeşim. Akşam bende de vardı bunlar. Bu balık en güzel ızgarada oluyor bence. Tavada hiç denemedim gerçi. Vayy vayy vayyyylar son hızıyla devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Lüfer benimde en sevdiğim balıktır. Şu çinekopları, sarıkanatları yakalamasalarda büyüyüp lüfer olmalarına izin verseler daha iyi olmaz mı.. Hem boy kontrolünden falan bahsediyorlar, madem boyunu ölçüyorlar, çinekoplar neden satılıyor ki. Birde çinekop ve sarıkanat biraz çabuk dağılıyor. Yapışmaz bir tavada ızgaraya göre daha güzel olabilir bencede. Lüfer biraz daha büyüyüp eti kalınlaştığından çinekop ve sarıkanat kadar dağılmıyor pişirirken. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Vayy vayy vayyyylar son hızıyla devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Lüfer benimde en sevdiğim balıktır. Şu çinekopları, sarıkanatları yakalamasalarda büyüyüp lüfer olmalarına izin verseler daha iyi olmaz mı.. Hem boy kontrolünden falan bahsediyorlar, madem boyunu ölçüyorlar, çinekoplar neden satılıyor ki. Birde çinekop ve sarıkanat biraz çabuk dağılıyor. Yapışmaz bir tavada ızgaraya göre daha güzel olabilir bencede. Lüfer biraz daha büyüyüp eti kalınlaştığından çinekop ve sarıkanat kadar dağılmıyor pişirirken. Hiç fark etmez abi. Dağısın dağılmasın. Lüp lüp götürürüm valla.. Sen dağılanları bana yolla. Dün hanım sarıkanat ın kilosunu 10 Tl den bulunca 5 kilo almış. Geçen sene kilosu 50 liralardaydı neredeyse.. Bu sene denizlerde bereket var. Allah daha çok versin. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Afiyet olsun kardeşim. Akşam bende de vardı bunlar. Bu balık en güzel ızgarada oluyor bence. Tavada hiç denemedim gerçi. Tavada da çok güzel ama azcık yağ koysam daha iyi olurdu. Dün biraz yağın içinde pişirdim unutup. Vayy vayy vayyyylar son hızıyla devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Lüfer benimde en sevdiğim balıktır. Şu çinekopları, sarıkanatları yakalamasalarda büyüyüp lüfer olmalarına izin verseler daha iyi olmaz mı.. Hem boy kontrolünden falan bahsediyorlar, madem boyunu ölçüyorlar, çinekoplar neden satılıyor ki. Birde çinekop ve sarıkanat biraz çabuk dağılıyor. Yapışmaz bir tavada ızgaraya göre daha güzel olabilir bencede. Lüfer biraz daha büyüyüp eti kalınlaştığından çinekop ve sarıkanat kadar dağılmıyor pişirirken. Boy ölçümü ile Sarıkanatın aslında bir alakası yok Korhan abi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Tavada da çok güzel ama azcık yağ koysam daha iyi olurdu. Dün biraz yağın içinde pişirdim unutup. Boy ölçümü ile Sarıkanatın aslında bir alakası yok Korhan abi. Dükkanda sarıkanat var mı? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Dükkanda sarıkanat var mı? Dün vardı bugün yok. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Hiç fark etmez abi. Dağısın dağılmasın. Lüp lüp götürürüm valla.. Sen dağılanları bana yolla. Dün hanım sarıkanat ın kilosunu 10 Tl den bulunca 5 kilo almış. Geçen sene kilosu 50 liralardaydı neredeyse.. Bu sene denizlerde bereket var. Allah daha çok versin. 10 tl mi? Burada palamutun 600- 700 gr'lıkları bile 10 tl'den aşağı inmedi. 1 kg'lık palamutlar 15 tl. Sarıkanatın kilosu için 10 tl süper ötesi bir fiyat. Sardalya ve hamsinin kilosu bile 7 tl burada. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Hamsi 5, Çinekop 7.5, Sarıkanat 10 TL Sarıyer balık borsası. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Çinekop,sarıkanat,lüfer Denizlerin en kral balıgı. Mangal dısında asla bu balıgın gercek lezzeti anlaşılamaz,yazık olur. Afiyetler olsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 çinekop bedava ya,ucuzladımı bu aralar Dünden kalanlar... devrem lpg li mangal mı bu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 çinekop bedava ya,ucuzladımı bu aralar devrem lpg li mangal mı bu Maşallah bu sene tüm balıkların fiyatı ucuz. Şükür doya doya yiyiyoruz. Sabah tonlarca hamsi tutmuşlar Karadenizde de.. Allah daha çok versin. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Maşallah bu sene tüm balıkların fiyatı ucuz. Şükür doya doya yiyiyoruz. Sabah tonlarca hamsi tutmuşlar Karadenizde de.. Allah daha çok versin. çinekop çok pahalıydı kerem 20 tl falandı en son gördüğümde Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 çinekop çok pahalıydı kerem 20 tl falandı en son gördüğümdeGeçen hafta bandırmada da 20 idi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 çinekop bedava ya,ucuzladımı bu aralar devrem lpg li mangal mı bu Evet,pazarları kovala. Balıkçılarda 12-14 lira arası. Geçen hafta bandırmada da 20 idi Boğaz Çinekopu bu Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2016 Paylaş 13 Kasım 2016 Hamsiyi yağlı kağıtta pişirelim dedik. Bir tava unlu, bir tava unsuz. İkisi de çok nefis. Ben unsuzu daha çok beğendim. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts