İçeriğe Yönlendir

En Güzel Balık Yemekleri

Safak Acar

Recommended Posts

Afiyetler olsun ama hamsi sevmiyirim ben bana mangalla cigerle gelin arkedesss :D

Onlar her zaman var cengizciğim  :biggrin:

:good1: Afiyet olsun beyler. :)

Sıkarım dedim sana  :biggrin:

Karnıma ağrı girdi Allah da seni güldürsün abi :D:sandalye: yeni nesil hella resmen 

Yok panamera  :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Karadenizliyim Hamsiye bayilirim. gel gelelim nezamandir yiyemedim. ozledim valla fotolari gorunce

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Karadenizliyim Hamsiye bayilirim. gel gelelim nezamandir yiyemedim. ozledim valla fotolari gorunce

Gel, ben sana yaparım kardeşim..  ;) Hemde öyle HE nİn kadar değil, kişi başı 2 tava  ;) Yanında bol domates+ soğan salatası..

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Gel, ben sana yaparım kardeşim..  ;) Hemde öyle HK nın kadar değil, kişi başı 2 tava  ;) Yanında bol domates+ soğan salatası..

Hk ne zaman yaptı ?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Gel, ben sana yaparım kardeşim.. ;) Hemde öyle HE nİn kadar değil, kişi başı 2 tava ;) Yanında bol domates+ soğan salatası..

Ekim 13muhtemelen corludayim. 15gun iznim var. arada bi 3gunlugune Bursaya gidip gelicem ama diger zamanlar ordayim kismetse. ayarla kendini :seytan:
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Cupra tsı :)

Afiyet olsun gardaşım, çupra tsi etenol ile uçuyormuş diyolaa :p yarasın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Afiyet olsun gardaşım, çupra tsi etenol ile uçuyormuş diyolaa :p yarasın

Sağol kardeşim. Biz sıvaslıyıhg bişey olmaz : D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak ilgin

Afiyet olsun sana da :)

Size de abi :) kış gelsin hamsi ucuzlasin bol bol yiyelim :) ben mayonezle yerim missss
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Size de abi :) kış gelsin hamsi ucuzlasin bol bol yiyelim :) ben mayonezle yerim missss

Ben bugün abartmışım. Pişirince çok olduğunu anladım. 3 komşuma bundan fazlasını ikram ettim :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hamsi yokta, barbunya olmazmı ?

59f946b15e1dd9defc898f273a3095a4.jpgc5deebf4f3e981dde386c2e2edcc82cc.jpg

Herkese afiyetler olsun....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hamsi yokta, barbunya olmazmı ?

Herkese afiyetler olsun....

Zamanlama itibari ile pek tahrik etmedi bu balıklar,ama yinede afiyet olsun ağam  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Zamanlama itibari ile pek tahrik etmedi bu balıklar,ama yinede afiyet olsun ağam [emoji3]

Dün akşam boyle dememiştin ama [emoji12] [emoji1] [emoji1]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...