Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Böyle yağsız tavası güzel olur amma ben bol soğanlı buğulamayı severim, Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Bu sene daha kısmet olmadı..Gerçi atalarımız da kar düşmeden hamsi yenmez derler Biraz daha vakit var Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Bu sene daha kısmet olmadı..Gerçi atalarımız da kar düşmeden hamsi yenmez derler Biraz daha vakit var 1 Eylül olur ben hamsiyi yerim..Kim bekleyecek kar yağacak diye... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Konuya bakış saatim iyi zamana denk geldi ...afiyet olsun.... Hayret sen'mi ? Buraya senin yazacağın aklıma geldi Bu şekilde yapamıyorum Yoksa affedermiyim Böyle yağsız tavası güzel olur amma ben bol soğanlı buğulamayı severim, Buğulama güzel güzel de ah bir kokusu olmasa. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Buraya senin yazacağın aklıma geldi Bu şekilde yapamıyorum Yoksa affedermiyim Bir karadeniz turu yapalım hocam Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Buraya senin yazacağın aklıma geldi Bu şekilde yapamıyorum Yoksa affedermiyim Buğulama güzel güzel de ah bir kokusu olmasa. Yok koku moku, hamsi sadece yağlı kızartmada kokar, öylesini ben de sevmem. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Bir karadeniz turu yapalım hocam Zaten planda var hacı Muhteşem 4lü Yedigöller güzeldi Yok koku moku, hamsi sadece yağlı kızartmada kokar, öylesini ben de sevmem. Abi biz bir yerde yanlış yapıyoruz ozaman. Senden bir tarif ver o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Zaten planda var hacı Muhteşem 4lü Yedigöller güzeldi Kordinatları düzgün al bu sefer Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Kordinatları düzgün al bu sefer La bi git allahını seversen. Navigasyona girmişim onaylamayı unutmuşum O güzel günden aklında kala kala o mu kaldı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Zaten planda var hacı Muhteşem 4lü Yedigöller güzeldi Abi biz bir yerde yanlış yapıyoruz ozaman. Senden bir tarif ver o zaman Balık kokusundan mı bahsediyorsun ? Hani böyle çiğ balık gibi kokudan ? Bazı buğlamalar öyle kokar.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Balık kokusundan mı bahsediyorsun ? Hani böyle çiğ balık gibi kokudan ? Bazı buğlamalar öyle kokar.. Aynen öyle. Belki suyunu fazlamı koyuyoruz ne yapıyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 La bi git allahını seversen. Navigasyona girmişim onaylamayı unutmuşum O güzel günden aklında kala kala o mu kaldı Salata yapmanın heycanına verdik o unutkanlığını Aşk olsun...Her anı aklımda hocam Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Aynen öyle. Belki suyunu fazlamı koyuyoruz ne yapıyoruz. Su ne bea? buğulamaya su mu konur? http://www.elitblog.com/firinda-hamsi-bugulama-nasil-yapilir-oktay-usta/ Bu yaşıma kadar kokan bir buğulama yemedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Salata yapmanın heycanına verdik o unutkanlığını Aşk olsun...Her anı aklımda hocam Sen sus, salataymış, tembel seni.Göbekten anlamalıydım tembelliği Su ne bea? buğulamaya su mu konur? http://www.elitblog.com/firinda-hamsi-bugulama-nasil-yapilir-oktay-usta/ Bu yaşıma kadar kokan bir buğulama yemedim. Hata ortaya çıktı Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Sen sus, salataymış, tembel seni.Göbekten anlamalıydım tembelliği Adamın konusunu mındar etmeyin, gidin nöbet mahallinde kavga edin. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Sen sus, salataymış, tembel seni.Göbekten anlamalıydım tembelliği Sendeki airbag sanırım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 (düzenlendi) Aynen öyle. Belki suyunu fazlamı koyuyoruz ne yapıyoruz. Su mu ? su zaten koymayacaksınız ki.. Burada işin sırrı soğanda bitiyor. Soğanları halka halka kes tepsiye döşe.. sonra üstüne balıkları koy..Tekrar üstüne limon ve soğan dilimlerini koy..İstersen biraz maydonoz ve domateste koyabilirsin üstüne..Kapak kapat kısık ateşte yada fırında pişir..Al sana kokusuz hamsi..Yani o dediğin koku olmaz en azından düzeltme : 1-2 kelime hatası 22 Ekim 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Su mu ? su zaten koymayacaksınız ki.. Bura da işin sırrı soğanda bitiyor. Soğanları halka halka kes tepsiye döşe.. sonra sütüne balıkları koy..Tekrar üstüne limon ve soğan dilimlerini koy..İstersen biraz maydonoz ve domateste koyabilirsin üstüne..Kapak kapat kısık ateşte yada fırında pişir..Al sana kokusuz hamsi..Yani o dediğin koku olmaz en azından Yanında tere ve taze soğanda olsun mu yerken ? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Yanında tere ve taze soğanda olsun mu yerken ? Abi ağzımdan salyalar boşaldı. Öğle saati. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Abi ağzımdan salyalar boşaldı. Öğle saati. Limonla hafifçe ıslanan hamsileri kuyruklarından tutup kılçıkla falan uğraşmadan ağzımıza atıp hemen ardından taze soğanı cart cart cart diye dişlesek ekmeği de tere ile buluşturup üstüne göndersek fena mı olur ? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Abi ağzımdan salyalar boşaldı. Öğle saati. Ne güzel konuya yorumumu sabah yazmıştım...bir alıntı yaptın mahvettin beni Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Ne güzel konuya yorumumu sabah yazmıştım...bir alıntı yaptın mahvettin beni :sandalye: Limonla hafifçe ıslanan hamsileri kuyruklarından tutup kılçıkla falan uğraşmadan ağzımıza atıp hemen ardından taze soğanı cart cart cart diye dişlesek ekmeği de tere ile buluşturup üstüne göndersek fena mı olur ? Abi bi git işine... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 :sandalye: Abi bi git işine... Serkan abide bir yazmış,salya bezlerim bitti Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Serkan abide bir yazmış,salya bezlerim bitti boş ver hamsiyi,gel biz cağ yiyek Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 boş ver hamsiyi,gel biz cağ yiyek Bayramda aldığım B12 vitamini hemen bitti zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts