Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 ab i döveceklermiş gibi bakmışlar Resim alıntı Uğur. Balıkçı bana öyle bakacak. Fena dalarım. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 İstavrit 20 Tl miş. Bugün 10 Tl ye düşmüş. 1 kg almış hanım. 4 tane de uskumru 10 Tl ye almış. Tane 2,5 Tl. Geçen hafta sarıkanat 40 liraydı dedim kalsın aga İstavrit stoklarını sağlamlaştır fiyatı çok iyi Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 ... uygun koşullarda saklandığı zaman pişmiş balık bir iki gün bekleyebilir, gönderilebilir, aklında olsun.. Osman Bilgin, Kurtuluş mah. Bahçeler Sok. 39/7 Eskişehir :=) Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 uygun koşullarda saklandığı zaman pişmiş balık bir iki gün bekleyebilir, gönderilebilir, aklında olsun.. Osman Bilgin, Kurtuluş mah. Bahçeler Sok. 39/7 Eskişehir :=) Yerinde yemek daha makbul abi.. Beklerim.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 Yerinde yemek daha makbul abi.. Beklerim.. en güzeli, gönül muhabbet ister balık bahane.. :=) Allah razı olsun, eksik olma... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Bi balik aksami daha. Sarikanat ve uskumru.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Çupra ve Levrek ile soframız şenlendi [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Bugün Bursa daydım.. Düşünülen İskender yenmedi. [emoji6] [emoji16] Onun yerine deniz ürünleri tercih edildi.. [emoji225] [emoji226] [emoji223] Ve şuan eve koşarak dönüyoruz.. [emoji41] [emoji48] Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 (düzenlendi) Bugün Bursa daydım.. Düşünülen İskender yenmedi. [emoji6] [emoji16] Onun yerine deniz ürünleri tercih edildi.. [emoji225] [emoji226] [emoji223] Ve şuan eve koşarak dönüyoruz.. [emoji41] [emoji48] Afiyet olsun abi [emoji1] 13 Mart 2016 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Ancak atabiliyorum aslında balık için ayrı yer vardı ama olsun orasida burasida bizim [emoji41]Ve olmazsa olmaz tatlimiz dondurmali helva mızBuda bir iki resim Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Uskumrular uzmaninin ellerinde fileto hale geliyor.. Hazirlandi, yikandi ve kuruyor. Birazdan piser.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Uskumrular uzmaninin ellerinde fileto hale geliyor.. Hazirlandi, yikandi ve kuruyor. Birazdan piser.. Hımmmmmmmmmm çok güzel afiyet olsun Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bugün de bu konu senlensin dedik Begendili deniz mahsulleri kalamar istiridye midye karides ahtapot ne ararsa var Klasik kalamar Ve ilk defa güveç de levrek kavurma pulunda yada tuzda pişen kadar hoş olmamış ama lezzetli [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Bugün de bu konu senlensin dedik Begendili deniz mahsulleri kalamar istiridye midye karides ahtapot ne ararsa var bu kadar karışık canlıyı nasıl yediniz ya Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 bu kadar karışık canlıyı nasıl yediniz ya Biraz tedirgin lik oldu tabi ama çok lezzetliymis [emoji16] Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Gemlik de küçük bir balık lokantasında dedim ki; ne tavsiye edersiniz; "mır mır balığı" dedi ilk defa duydum nasıl bir şey falan konuştuk, sonra arkadaşa dedim mır mır yedik dersek kedi mi yediniz len derler dedim ama tavsiye boş çıkmadı lezzetli bir balıktı.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Çanakkale de ekmek arası Sardalye yedim Haberimiz olsaydı peynir helvası ikram ederdik Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Son demler.. Kendilerine bir süreliğine veda ettik. Gelecek sezon görüşmek dileğiyle, esen kalın.. [emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts