İçeriğe Yönlendir

En Güzel Balık Yemekleri

Safak Acar

Recommended Posts

Osman Bilgin

Bugün evde olunca uzun zaman önce görüp de bunu yapmalı diye planladığım balık yemeğini bugün hayata geçirdik. Adı hamsi kuşu netde tarifi var ben de görsel olarak anlatım yapayım.. (iki yumurta bana fazla gibi geldi, tek yetecektir)

lv568p.jpg

nL03aa.jpg

1MOl3b.jpg

PPJZAb.jpg

gZMJDQ.jpg

lv568l.jpg

ve servis:=)

VvW1Gq.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Bugün evde olunca uzun zaman önce görüp de bunu yapmalı diye planladığım balık yemeğini bugün hayata geçirdik. Adı hamsi kuşu netde tarifi var ben de görsel olarak anlatım yapayım.. (iki yumurta bana fazla gibi geldi, tek yetecektir)

Hamsi kusuu.

Bu fotolari nerden buldunuz, kim yapti?

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Hamsi kusuu.

Bu fotolari nerden buldunuz, kim yapti?

bir yerden bulmadım küçük hanım hepsi kendi çekimim, her şefin olduğu gibi benim de yardımcılarım vardı ama özünde ben yaptım :=)

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

bir yerden bulmadım küçük hanım hepsi kendi çekimim, her şefin olduğu gibi benim de yardımcılarım vardı ama özünde ben yaptım :=)

[emoji15][emoji15][emoji15]

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

afiyet olsun,tadı nasıldı :biggrin:

Sağolasın, güzel değişik di, soğanlar karta kaçmış biraz acısı vardı, baskın geliyordu ama güzeldi, ilginçtir yedikten sonra kızarmış balık ağırlığı olmadı, yaparım sana da ayıpsın:=) 

bir de kamera arkası var orayı görmedin, mutfağa bir girişim bir de çıkışım var, çıkıştan sen sorumlusun:=)

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sağolasın, güzel değişik di, soğanlar karta kaçmış biraz acısı vardı, baskın geliyordu ama güzeldi, ilginçtir yedikten sonra kızarmış balık ağırlığı olmadı, yaparım sana da ayıpsın:=) 

bir de perdenin arkası var orayı görmedin, mutfağa bir girişim bir de çıkışım var, çıkıştan sen sorumlusun:=)

niye ben sorumluyum

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

niye ben sorumluyum

güzel bir soru cevaplamakta zorlanıyorum, iş görev paylaşımı desek? misafire de mi? dersin.. tamam yeterli gerekçe sunulamadığı için sorumluluk düşmüştür.. :=)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bugün de böyle olsun dedik,

df492861e3c49d84bf83ab22aa7660fa.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

daha ne olacak Abi, yemekhane de balık deseler mutlu olurdum resmen:=) bu şey hakkaten doğru sanırım; mutluluk erkeğin midesinden geçiyor:=)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

An itibari ile [emoji3][emoji3]

Afiyet olsun mezeler superr[emoji7] Allahtan aksama bizde de balik var:)

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Aaaa heyecandan foto cekmeyi unuttum[emoji15][emoji15][emoji15] Yedim hepsini [emoji5][emoji5][emoji5]

Yorum bağlantısı

Aaaa heyecandan foto cekmeyi unuttum[emoji15][emoji15][emoji15] Yedim hepsini [emoji5][emoji5][emoji5]

Resim yoksa inanmayız biz  :nargile:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Resim yoksa inanmayız biz :nargile:

Yaaa valla hamsi tava yedim, ama cok acikmistim yedikten sonra aklima geldi foto [emoji23][emoji23][emoji23][emoji39]

Yorum bağlantısı

Yaaa valla hamsi tava yedim, ama cok acikmistim yedikten sonra aklima geldi foto [emoji23][emoji23][emoji23][emoji39]

Bir dahaki sefere artık açığı kapatırsınız  :)

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Bir dahaki sefere artık açığı kapatırsınız :)

Anlastik [emoji56][emoji56][emoji56]

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

:p :p :p

bJWDln.jpg

:sandalye:  :sandalye:  :sandalye:

Yerde süründüm vallahi. Çok yaşa emi....

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

:sandalye:  :sandalye:  :sandalye:

Yerde süründüm vallahi. Çok yaşa emi....

her berabar Abi, favori capslerimdendir :=) nasıl da bakıyor yavrucuk :=)))

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

İstavriti kaçtan veriyo sor bakalım  :biggrin:

İstavrit 20 Tl miş. Bugün 10 Tl ye düşmüş. 1 kg almış hanım. 4 tane de uskumru 10 Tl ye almış. Tane 2,5 Tl.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Akşama bi sağlık yiyelim kısmet olursa.. :keyifli:

IMG_4048.jpg

ab i döveceklermiş gibi bakmışlar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...