Osman Bilgin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Benim peder balikci [emoji23] [emoji23] disarda arkadaslar bi balik rest ayarlamadiysa baliga para verdigimi hatirlamiyorum.. bazılarımız, doğuştan kısmetli:=) Önce bi kızım boyunda levrek alınır:) Sonra güzelce bi tuza yatırılır(sığmayınca kafa kuyruk kesilir tabi:( Evde misafirler olunca şovunuda yapmak lazım tabi:) En son tuzuda kırıp kalıp gibi çıkarınca ahh aahh:) MaşAllah, BarekAllah, çok tatlı kızınız:=) balığı çok severim ama Kızınızı görünce balık sönük kaldı:=) Allah Hayırlı uzun ömürler versin.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 palamut mu o:=) Palamut un Norveç li akrabası abi.. Uskumru. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Palamut un Norveç li akrabası abi.. Uskumru. evet ta kendisi, biz ona ithal palamut diyoruz niyeyse de.. güzel besleyici eti bol bir balığımızdır.. afiyet olsun:=) Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Önce saf hakiki öz kırmızı benekli alabalığı oltayla tutacaksın. Sonra odun ateşini yakıp kömürle harmanlayacaksın. Gerisini hayal gücüne bırakıyore . sonra yanında götürdüğün kanat/incikleri ızgaraya dizip pişirip yiyeceksin dii mi :=)) Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Kocaman balık yemem..Balık etine doymak istiyorsan iri balık yiyeceksin. Sıfır kılçık, lop et. Miss. [emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Balık etine doymak istiyorsan iri balık yiyeceksin. Sıfır kılçık, lop et. Miss. [emoji5] Ölçü belli..Çupra ebatlarına kadar okey. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Ölçü belli..Çupra ebatlarına kadar okey.Somon dene, ithal yerli farketmez. Ithallerin yemine boya karıştırıldığını duydum, sen 2600 gr. Bir Karadeniz somon al. Orada pişirttir eve Götür. Evde roka salatası ile Götür.[emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Somon dene, ithal yerli farketmez. Ithallerin yemine boya karıştırıldığını duydum, sen 2600 gr. Bir Karadeniz somon al. Orada pişirttir eve Götür. Evde roka salatası ile Götür.[emoji6] Somon bulamazsam alabalık, olmadı uskumru, olmazsa çipura, en kötü levrek.. 7/24 her mevsim bulunabilen balıklardır.. Lezzetleri de gayet makul seviyelerdedir.. Tabi bunlar mevsim harici zamanlarda tükettiklerimizdir. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 klişe olacak ama hamsiden başka balık bilmiyorum:=) Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 klişe olacak ama hamsiden başka balık bilmiyorum:=) Hamsi candir. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 uskumru da canan olsun? Yok Levrek, Cipura derim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Yok Levrek, Cipura derim Benim aklıma cupra denince bir tek bu aklıma geliyor Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Benim aklıma cupra denince bir tek bu aklıma geliyor Bu canan olabilir Dogus Bey Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Yok Levrek, Cipura derim ben "sazan" demeye karar verdim:=) Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Bu canan olabilir Dogus Bey Asabi bir canan olur Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 ben "sazan" demeye karar verdim:=) Tam buldunuz yani siz de Cananlar sazan mi yani Asabi bir canan olur Degil mi, haklisiniz Ama itirazim yok:) Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Tam buldunuz yani siz de Cananlar sazan mi yani evet, hazırlanışı pişirmesi ve yemesi biraz uğraştırıyor ama sonunda değiyor..:=) tıpkı uğraşın ve mücadelinin sonunda kazanılan mutluluk gibi.. :=) Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 ayrıca kiremitde kaşarlı mantarlı çok güzel olur..temiz/akan suda yetişen bir yerde denk gelirseniz tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Burası. "balık" konusu değil mi? Hamsi tuhaf oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Somon dene, ithal yerli farketmez. Ithallerin yemine boya karıştırıldığını duydum, sen 2600 gr. Bir Karadeniz somon al. Orada pişirttir eve Götür. Evde roka salatası ile Götür.[emoji6] Somonu sadece kızıma aldım hep,tadınıda hiç merak edipte yemedim. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 (düzenlendi) Somonu sadece kızıma aldım hep,tadınıda hiç merak edipte yemedim. Çok güzel ve çok faydalı bir balık abi mutlaka dene ama çakma somonlardan alma 26 Ocak 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Çok güzel ve çok faydalı bir balık abi mutlaka dene ama çakma somonlardan alma Evet cakmalar kucuck zaten Norvec'ten gelenlerin dilimleri bile kocaman. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Evet cakmalar kucuck zaten Norvec'ten gelenlerin dilimleri bile kocaman. 750 gramlık dilimi tek başıma yediğim oldu, ne günlerdi valla Yorum bağlantısı
Recommended Posts