Serhan Gürbüzol 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Hazirliklar baslasin, dolapta okadar balik var yapmiyorduk bi ciksin aradan. Hadi bi aradan çıkarın o zaman biz akşam çıkardık güzel oluyor Sami 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Önce saf hakiki öz kırmızı benekli alabalığı oltayla tutacaksın. Sonra odun ateşini yakıp kömürle harmanlayacaksın. Gerisini hayal gücüne bırakıyore Yapıştır.............. . Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Mutlu son. Afiyetler olsun Sami çıtır çıtır kızarmışlar valla Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Afiyetler olsun Sami çıtır çıtır kızarmışlar valla [emoji3]Sarikanatlar cok guzel Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Sarikanatlar cok guzel Pazar günü balıkçıma sordum sarıkanatın kilosu 40 lira dedi, istavrit aldım bende Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Pazar günü balıkçıma sordum sarıkanatın kilosu 40 lira dedi, istavrit aldım bende Benim peder balikci [emoji23] [emoji23] disarda arkadaslar bi balik rest ayarlamadiysa baliga para verdigimi hatirlamiyorum.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Afiyet olsun kardeşim, yarasın... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Benim peder balikci [emoji23] [emoji23] disarda arkadaslar bi balik rest ayarlamadiysa baliga para verdigimi hatirlamiyorum.. Şimdi anlaşıldı Benimde rahmetli dedem balıkçıydı iyi bilirim Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Kokusu buraya geldi sanki,balıkçıya gitmem lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Gavur tevekkeli ülkemizi mutfağımız ile anıyor, ha birde trafik Snake fish Biftek, Bize böyle boş servis yapan yeri yıkarız 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ocak 2016 Paylaş 19 Ocak 2016 Yazık, zayıflayacak dağ gibi adam... [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 (düzenlendi) Bize böyle boş servis yapan yeri yıkarız Hepsi bu mu? Bunlar numune mi? 20 Ocak 2016 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Önce bi kızım boyunda levrek alınır:) Sonra güzelce bi tuza yatırılır(sığmayınca kafa kuyruk kesilir tabi:( Evde misafirler olunca şovunuda yapmak lazım tabi:) En son tuzuda kırıp kalıp gibi çıkarınca ahh aahh:) 4 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Hay maşallah.. Elinize sağlık, aifyet olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2016 Paylaş 24 Ocak 2016 Bu akşam da böyle olsun mezgitler dizilir sonra havyar lar unlanir pistikden sonra afiyetle yeni şimdilik başlangıç [emoji48] [emoji48] Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Kamu spotu! Balık yiyin! Yiyin gari! [emoji3] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Ogle arasi yaklastikca baliklar gozumde donmeye basladi [emoji7][emoji7][emoji7] Yorum bağlantısı
Recommended Posts