Misafir 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Afiyet olsun abim.. Hatırlattığın iyi oldu. Yarın balık yapalım. Saol kardeşim,e tabii balık can'dır. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Ekim 2015 Paylaş 12 Ekim 2015 Kar yağmadan bana da hamsü yaptıracaksunuz.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Dün bizde babamlarda hamsi ile siftahı yaptık ancak foto çekmeyi unutmuşum yav..konuyu görünce aklıma geldi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Kar düşmeden hamsi yenmez Dün bizde babamlarda hamsi ile siftahı yaptık ancak foto çekmeyi unutmuşum yav..konuyu görünce aklıma geldi Afiyet olsun abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Balık için ayrı konu mu var bilmiyordum balık canlandı sandım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Olmaz mı Konu başlığına bak Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Olmaz mı Konu başlığına bak Pişince buradayım o Zaman [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Pişince buradayım o Zaman [emoji3] Ne diyorsun Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Böyle bir konu varmıymış. Biz bundan sonra buradayız [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 (düzenlendi) Yettim gayrı [emoji3][emoji3] Ne diyorsun Geldim işte Çam fıstıklı tereyağlı hummus Muhammara Rus salatası 2 Kasım 2015 tarihinde Serdar Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Afiyet olsun Serdar.. Sofra konuşuyor maşallah. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Yettim gayrı [emoji3][emoji3] Geldim işte Çam fıstıklı tereyağlı hummus Muhammara Rus salatası bu balığın kuyruğu nerde. Sanki foto çekmeden önce bir kısmı dayanılmayarak yenilmiş sanki[emoji23] Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Teşekkürler [emoji23][emoji23] Balığın kuyruğu bir kazaya kurban gitti [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Sonunda doğru başlığı bulmuş konu E bir el atayım dedim Teşekkürler [emoji23][emoji23] Balığın kuyruğu bir kazaya kurban gitti [emoji3] Balık manyak gözüküyor Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 öğlen yemeğinde Levrek götürdük. Ama öldüremedik Balığı. Ağlayıp durdu. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Hafta sonu ziyafet vardı.. Oğluma el verdim. Artık oda babası gibi usta bir aşçı.. Menümüz güveçte alabalık, kaşarlı karides güveç, kalamar tava, peynirli cevizli salata.. (Balıklar Ayaz a, karides ve kalamar bana, salata da hanıma ait) Önce balıklarımızın kılçıklarını komple çıkartıp tuzluyoruz. Her yanı güzelce tuzlanmalı. Sonra temizlenmiş karideslerimize bir miktar tuz ve kara biber döküp karıştırıyoruz. Üzerine kaşar rendeliyoruz. Sonra balıkları ve karidesi 180 derece fırına 40 dakikalığına koyuyoruz. Kalamarları önce yumurtaya, sonra un karışımına bulayıp kızgın yağda kızartıyoruz. Salatamız.. Buda geçen hafta yaptığım avakado salatası. Gyet başarılı, besleyici ve lezzetli. Tavsiye ederim. 2 adet olgunlaşmış (hafif sıktığınızda yumuşak olması gerekiyor) yada ham alıp 4-5 güne evde yumuşatılmış avakado, 4 diş sarımsak, ufak boy soğan, orta boy domates, 1/4 demet naydonoz, bir tutam tuz.. Avakadonun içini çatal yardımı ile püre haline getiriyoruz. Sonra tüm malzemeleri çok ince şekilde doğruyoruz. Tuz ilave edip çatal yardımı ile iyice karıştırıyoruz. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Afiyet olsun canım. Maşallah. Bir ara gel. Beraber olsun caniimm. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Bir ara gel. Beraber olsun caniimm. Teşekkürler. Ben,Deniz mahsulleri severim Ve sıcak olmalı Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Ben,Deniz mahsulleri severim Ve sıcak olmalı Çok güzel deniz sucuğu var. Sıcacık. Gel sen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts