Ayhan Onaran 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Bugün bimden aldığım uskumrulu filato Fırında. 10 numara oldu. Afiyet olsun. Ben bir defa Bim den hamsi almıştım. Dondurulmuş hamsi..Şimdi var mı bilemiyorum.. Hamsiler çok güzeldi ancak yedikten sonra ağızda böyle hafif bir acımsı tad bırakıyordu. Artık bu dondurulmuş olduğundan mı yoksa başka bir işlem görmüş olduğundan mı anlayamamıştım. Bu uskumrularda da öyle bir tad var mı ? Yani kısaca taze ile donmuş olan arasında lezzet farkından ziyade acımsı bir tad var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Afiyet olsun. Ben bir defa Bim den hamsi almıştım. Dondurulmuş hamsi..Şimdi var mı bilemiyorum.. Hamsiler çok güzeldi ancak yedikten sonra ağızda böyle hafif bir acımsı tad bırakıyordu. Artık bu dondurulmuş olduğundan mı yoksa başka bir işlem görmüş olduğundan mı anlayamamıştım. Bu uskumrularda da öyle bir tad var mı ? Yani kısaca taze ile donmuş olan arasında lezzet farkından ziyade acımsı bir tad var mı Ben farketmedim. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Afiyet olsun. Ben bir defa Bim den hamsi almıştım. Dondurulmuş hamsi..Şimdi var mı bilemiyorum.. Hamsiler çok güzeldi ancak yedikten sonra ağızda böyle hafif bir acımsı tad bırakıyordu. Artık bu dondurulmuş olduğundan mı yoksa başka bir işlem görmüş olduğundan mı anlayamamıştım. Bu uskumrularda da öyle bir tad var mı ? Yani kısaca taze ile donmuş olan arasında lezzet farkından ziyade acımsı bir tad var mı +1 Hamsiler hala var ve bu acı tat hala var. Hanım bu sebeple yememişti. Uskumruyu yakında deneyeceğim.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Atalarımız ne demiş''Ekmeği ekmekçiden alacaksın''Ben olsam market türü yerlerden balık almam. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 +1 Hamsiler hala var ve bu acı tat hala var. Hanım bu sebeple yememişti. Uskumruyu yakında deneyeceğim.. İşte bu acı tad uskumruda da olabilir mi acebe Donmuş balıkların hepsinde mi var ki.. Ben de uskumru alacaktım 2-3 gün evvel baktım ama geri bıraktım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Yakında dener, haber veririm. İşte bu acı tad uskumruda da olabilir mi acebe Donmuş balıkların hepsinde mi var ki.. Ben de uskumru alacaktım 2-3 gün evvel baktım ama geri bıraktım. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 Dün akşamdan.. Akşamdan kalma balık.. Kokmuştur o şimdi.. Afiyet olsun abijim.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 Dün akşamdan.. Balıkları öldürdün mü? https://www.facebook.com/video.php?v=10152028989102458&set=vb.565747457&type=2&theater¬if_t=like Akşamdan kalma balık.. Kokmuştur o şimdi.. Afiyet olsun abijim.. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Balıkları öldürdün mü? https://www.facebook.com/video.php?v=10152028989102458&set=vb.565747457&type=2&theater¬if_t=like Arka fon müziği sesini biraz bastırmış abim.. Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Balıkları öldürdün mü? https://www.facebook.com/video.php?v=10152028989102458&set=vb.565747457&type=2&theater¬if_t=like Vay bee Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Arka fon müziği sesini biraz bastırmış abim.. Afiyet olsun.. Reji de biraz sorun var demek ki.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Dün akşamdan enstantaneler.. Tane taneler.. Tanesi 700 gr dan fazla Çipuralar (4 adedi 3 kg geldi.) ve Norveç malı Uskumrular.. Derya kuzuları.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Dün akşamdan enstantaneler.. Tane taneler.. Tanesi 700 gr dan fazla Çipuralar (4 adedi 3 kg geldi.) ve Norveç malı Uskumrular.. Derya kuzuları.. Uskumrular bim ürünü mü ? Bu arada ben denedim gayet iyi oluyorlar.. Hamsi de olan acı tad bunlarda yok.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Uskumrular bim ürünü mü ? Bu arada ben denedim gayet iyi oluyorlar.. Hamsi de olan acı tad bunlarda yok.. Yok abi.. Bim değil. Ben henüz denemedim Bim uskumrusunu. Ama merak ediyorum. ilk fırsatta deneyeceğim. Bunları babam balık halinden almış. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Uskumrular bim ürünü mü ? Bu arada ben denedim gayet iyi oluyorlar.. Hamsi de olan acı tad bunlarda yok.. Ayhan, bugün bende BİM uskumrusu yaptım. Biraz boyları küçük ama idare eder. Dediğin gibi hamsilerdeki acı tat yok. A101'de de hamsi fileto satılıyor, onu da geçenlerde denemiştim.. Bim'de önceden satılan hamsiler gibi acı değil. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Ayhan, bugün bende BİM uskumrusu yaptım. Biraz boyları küçük ama idare eder. Dediğin gibi hamsilerdeki acı tat yok. A101'de de hamsi fileto satılıyor, onu da geçenlerde denemiştim.. Bim'de önceden satılan hamsiler gibi acı değil. A101 hamsi ben de deneyim o zaman abi.Bunu söylediğin iyi oldu.. Çünkü bim hamsileri acı Bim uskumru en azından acı değiller. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 A101 hamsi ben de deneyim o zaman abi.Bunu söylediğin iyi oldu.. Çünkü bim hamsileri acı Bim uskumru en azından acı değiller. BİM zaten hamsi getirmiyor artık sanırım. Bayadır sadece uskumru görüyorum. Belkide şikayet aldığı için hamsiden vaz geçtiler. BİM'in hamsisi net 1 kiloydu, A101'in hamsisi net 650 gr.lık paketlerde. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 BİM zaten hamsi getirmiyor artık sanırım. Bayadır sadece uskumru görüyorum. Belkide şikayet aldığı için hamsiden vaz geçtiler. BİM'in hamsisi net 1 kiloydu, A101'in hamsisi net 650 gr.lık paketlerde. a101 de her zaman oluyor mu ki hamsi.. belki de orada da dönemliktir. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 a101 de her zaman oluyor mu ki hamsi.. belki de orada da dönemliktir. O kadarını bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 ... ... Bim uskumrusunu sonuda deneme fırsatım oldu. F/P olarak gayet güzel. 6,90 Tl paketi. Toplamda 2 balık mevcut içinde.. Bim den alınan ızgara üzerinde, Bim den alınan uskumru, yine Bim den alınan mantar içinde Bim den alınan kaşer peyniri ve Bim den alınan tuzot eşliğinde afiyet oldu.. :D Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Afiyet olsun.. Uskumrular gayet iyi. Şuanda a101 de de uskumru var. Kocaman balıkçılık ürünü.. Onu da deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Bim uskumrusunu sonuda deneme fırsatım oldu. F/P olarak gayet güzel. 6,90 Tl paketi. Toplamda 2 balık mevcut içinde.. Bim den alınan ızgara üzerinde, Bim den alınan uskumru, yine Bim den alınan mantar içinde Bim den alınan kaşer peyniri ve Bim den alınan tuzot eşliğinde afiyet oldu.. :D Kerem resmen Yemeğe sponsor almışsın Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Kerem resmen Yemeğe sponsor almışsın Ah abim be.. Bim hemen evin karşısında. Bide beleş olaydı.. O kadar isim kullandık. Hala her akşam eve giderken 20 lira Bim e.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts