İçeriğe Yönlendir

En Güzel Balık Yemekleri

Safak Acar

Recommended Posts

Misafir

Mındar etmiş balığı  :angry:

Onda bu gün bir sazan'lık var zaten, demek dünden devam ediyor. :yes:

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu açıklamayı yapmayaydın daha iyiydi, sap'tan lezzet mi umacağız?

Şöyle kalınca bir maydonoz sapını dişlerinle ısır ve ağızına gelen tada kulak ver abi.. Ateş seni çağırıyor.  ;)

Mındar etmiş balığı  :angry:

Bilmediğin konularda yorum yapma gardaş..  :seytan:

Yorum bağlantısı
Misafir

Onda bu gün bir sazan'lık var zaten, demek dünden devam ediyor. :yes:

Hangi dün abi ?  :D

Şöyle kalınca bir maydonoz sapını dişlerinle ısır ve ağızına gelen tada kulak ver abi.. Ateş seni çağırıyor.  ;)

Ya bırak allah aşkına,balıklar bile isyan etmiş. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi, maydonoz az kalmış. Bende ziyan etmemek adına yaprakların çoğunu salatada, saplarını da lezzet ve koku versin diye balıkta kullandım.  ;)

Bırak ya bırak, balıklardan özür dilerim senin yerine.. Yazıklar olsun, iyi ki sezonu bitti yoksa balık yiyemezdim bir süre.. :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bırak ya bırak, balıklardan özür dilerim senin yerine.. Yazıklar olsun, iyi ki sezonu bitti yoksa balık yiyemezdim bir süre.. :D

:bomb:  Abi ellerine sağlık. :bravo:

Yorum bağlantısı
Misafir

Kerem vallaha sende birşeyler var. Balığın suyundan çok mu içtin nedir? Balık, maydonoz, kulak derken, bakim daha nerelere gidecez..... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Misafir

Kerem vallaha sende birşeyler var. Balığın suyundan çok mu içtin nedir? Balık, maydonoz, kulak derken, bakim daha nerelere gidecez..... :fiuw:

Bence daha yazmasın,yazdıkça raydan çıkıyor  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Konuya benden başka yazan yok. Prof anlamda işi bilen yok. Hem pratik, hem teorik bilgisi olan benim. Sezonu açan benim, kapatan benim. Diğerleri hep sohbet, muhabbet.. Sen dene benim tarifleri. Pişman olmazsın abim.  ;) Bu güne bugün T-Bone Steak yemiş adam var karşında.  ;)  :D

Abi bence de balıklardan topluca özür dilenmeli. Hatta bi konu açayım foruma.  ;) O kadar ufaklar ki, tam Karadeniz den kaçarken, zorla yakalanmışlar gibi. Fotoya bak işte. Yarın limon diliminden bile ufaklar. Var özrün büyüğünü nasıl diliycez sen düşün.. (ha bide mındar gittiler)  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Konuyu üzerine almaya çalışıyorsun ama yanılıyorsun  :i-ih: Amaç sadece pişirmek olsaydı,şuan burada tek başına kendi kendine yazıyor olurdun  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benim en son yiyeceğim yemek [emoji17]

Yorum bağlantısı
Misafir

Benim en son yiyeceğim yemek [emoji17]

Sahiden ya senin hiç balık yerken fotoların yok  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sahiden ya senin hiç balık yerken fotoların yok :unsure2:

Olurmu. [emoji33][emoji33]

Balığı severim. Ama çok aramam. Ancak buğulama kolay kolay yemem.

Yorum bağlantısı
Misafir

Olurmu. [emoji33][emoji33]

Balığı severim. Ama çok aramam. Ancak buğulama kolay kolay yemem.

Ben neden hatırlamıyorum o zaman ?

Buğulamayı gel biz de ye sen.

Yorum bağlantısı
Misafir

Konuyu üzerine almaya çalışıyorsun ama yanılıyorsun  :i-ih: Amaç sadece pişirmek olsaydı,şuan burada tek başına kendi kendine yazıyor olurdun  :biggrin:

Ben sen miyim herşeyi üzerime alayım..  ;)  :D Hatırlarsan bilmeden yorum yapanlara kızıyordun bir dönem.. Sana ithafen laf kepirt..  :fiuw:  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben sen miyim herşeyi üzerime alayım..  ;)  :D Hatırlarsan bilmeden yorum yapanlara kızıyordun bir dönem.. Sana ithafen laf kepirt..  :fiuw:  :D

Kıvır kıvır  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

37 sayfa tek tek aranmış. Helal olsun. Azim büyük..  :good1:  :bravo:  :D

Yok nerde olduğunu tahmin ediyordum :D

Çok değil 2-3 sayfa gittim :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Nerden bileyim onu senin yaptığını,sen yoksun fotoda  :crazy:

Bozacı ve şıracı işte  :beee:

Sende yoksun hiçbir fotoda. Neden acaba?   :unsure2:  :fiuw:  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Sanki sen çok varsın  :D

Hiçbirimiz yokuz harbiden. Fake miyiz la biz yoksa? :unsure2: Yada androtit?  :shok:  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hiçbirimiz yokuz harbiden. Fake miyiz la biz yoksa? :unsure2: Yada androtit?  :shok:  :D

Ben utanırım yemekte fotoğraf çekilirsem. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Nerden bileyim onu senin yaptığını,sen yoksun fotoda  :crazy:

Bozacı ve şıracı işte  :beee:

HE bende fason olmadığını öğrenemediysen. Dostluğumuzu gözden geçirelim derim :D

Yorum bağlantısı
Misafir

HE bende fason olmadığını öğrenemediysen. Dostluğumuzu gözden geçirelim derim :D

Pardon canım KM ile karıştırdım seni  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...