Misafir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Bu balik askini birturlu asilayamadim kendime 10 yil yemesem aklima gelmez ama burda öyle bi anlattiniz ballandirdiniz ki canim balik istedi napsin bu öğrenci adam nerden bulsun balığı şikayet edicem sizii afiyetler olsun BİM.. Tam senlik. Temizlenmiş, kılçıklardan ayıklanmış. İstersen çiğ çiğ ye.. Bi tava yarım çay bardağı sıvı yağa bakar işin.. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 BİM.. Tam senlik. Temizlenmiş, kılçıklardan ayıklanmış. İstersen çiğ çiğ ye.. Bi tava yarım çay bardağı sıvı yağa bakar işin.. Abi hamsi de yenir mi ki ya bilmiyorum guvenemiyorum bim e ben acikcasi bu konuda Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Abi hamsi de yenir mi ki ya bilmiyorum guvenemiyorum bim e ben acikcasi bu konuda Yedim. Hala yaşıyorum. Durmak yok, yola devam. Bişey olmaz.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Balıktan anlamadığın belli. Bu kadar soğuk havada balık olmaz canım. Sadece yenir.. Ben yemekten bahsettim,sende beni iyi tanımamışsın demek ki. Adam yiyici, sen yanlış tanımışsın. Hiç yaparken gördün mü? Çook önceki sayfalarda, düplü ve tırt mangalını ilk aldığı zamanlarda bi foto vardı.. Okka.. He var ne olmuş. HE işte anca kuru laf.. Hep böyle işte bu. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Yedim. Hala yaşıyorum. Durmak yok, yola devam. Bişey olmaz.. Abi baligi ben alip gelsem sen yapmazmisin bana Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Abi baligi ben alip gelsem sen yapmazmisin bana Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Hertürlü.. En kisa Zamanda inşallah bir corlu yolculuğum olacak Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Bu balık pişirme işini nedense hep erkekler yapıyor (bende dahil) :D 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Bu balık pişirme işini nedense hep erkekler yapıyor (bende dahil) :DKg si 4 tl Koku yok pislik yok, aliminyum kapali kutuya koyup veriyorlar 4 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Hay maşallah döktürmüşsün abi insan yemeye kıyamaz Yorum bağlantısı
Sadık Güleryüz 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Bu durumda bir buğulama resmi de benden olsun. [emoji4] [emoji4] kendisi Trabzon'da yenilmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Mert, aynı saatte diğer konuda da köpte var? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2015 Paylaş 19 Şubat 2015 Önceden çekiyor sonra topluyor ve buraya ekliyor Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Fırında kaya levreği. Tanesi 850-900 gr.. Lokum maşallah.. Malzemeler (2,5 kişilik) 2 iri kaya levreği, biraz tuz, 1 limon, 8-10 adet defne yaprağı, alemyon folyo, fırın, tepsi.. Yapılışı: Balıkları temizleyip tuzlayın, içine ve üzerine limon ve defne yapraklarını koyun. Alemyon folyo ile güzelce sarın. 200 C de 25-30 dakika.. Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Hamsi buğulama.. (Kızartacaktım ama, mübarekler o kadar ufak ki.. Kızartmaya değmezler dedim ve buğulama yaptım) Malzemeler: Zaten görünüyor.. Yapılışı: Ver fırına. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 O maydonozların saplarını.... Abi, maydonoz az kalmış. Bende ziyan etmemek adına yaprakların çoğunu salatada, saplarını da lezzet ve koku versin diye balıkta kullandım. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Abi, maydonoz az kalmış. Bende ziyan etmemek adına yaprakların çoğunu salatada, saplarını da lezzet ve koku versin diye balıkta kullandım. Etinden sütünden hesabı Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Abi, maydonoz az kalmış. Bende ziyan etmemek adına yaprakların çoğunu salatada, saplarını da lezzet ve koku versin diye balıkta kullandım. Bu açıklamayı yapmayaydın daha iyiydi, sap'tan lezzet mi umacağız? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Bu açıklamayı yapmayaydın daha iyiydi, sap'tan lezzet mi umacağız? Mındar etmiş balığı Yorum bağlantısı
Recommended Posts