İçeriğe Yönlendir

En Güzel Balık Yemekleri


Safak Acar

Recommended Posts

Misafir

Bu balik askini birturlu asilayamadim kendime 10 yil yemesem aklima gelmez ama burda öyle bi anlattiniz ballandirdiniz ki canim balik istedi napsin bu öğrenci adam nerden bulsun balığı şikayet edicem sizii afiyetler olsun 

BİM..  ;) Tam senlik. Temizlenmiş, kılçıklardan ayıklanmış. İstersen çiğ çiğ ye.. Bi tava yarım çay bardağı sıvı yağa bakar işin..  ;)

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

BİM.. ;) Tam senlik. Temizlenmiş, kılçıklardan ayıklanmış. İstersen çiğ çiğ ye.. Bi tava yarım çay bardağı sıvı yağa bakar işin.. ;)

Abi hamsi de yenir mi ki ya bilmiyorum guvenemiyorum bim e ben acikcasi bu konuda
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi hamsi de yenir mi ki ya bilmiyorum guvenemiyorum bim e ben acikcasi bu konuda

Yedim. Hala yaşıyorum.  ;) Durmak yok, yola devam. Bişey olmaz..  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Balıktan anlamadığın belli. Bu kadar soğuk havada balık olmaz canım. ;) Sadece yenir..  :p  :D  

Ben yemekten bahsettim,sende beni iyi tanımamışsın demek ki. :biggrin:

Adam yiyici, sen yanlış tanımışsın. Hiç yaparken gördün mü? :D

:bravo:  :bravo:

Çook önceki sayfalarda, düplü ve tırt mangalını ilk aldığı zamanlarda bi foto vardı.. Okka..  

He var ne olmuş.

HE işte anca kuru laf..

Hep böyle işte bu.

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Yedim. Hala yaşıyorum. ;) Durmak yok, yola devam. Bişey olmaz.. :)

Abi baligi ben alip gelsem sen yapmazmisin bana
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Hertürlü.. ;)

En kisa Zamanda inşallah bir corlu yolculuğum olacak :)
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Furkan Avcı

Bu balık pişirme işini nedense hep erkekler yapıyor (bende dahil) :D :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bu balık pişirme işini nedense hep erkekler yapıyor (bende dahil) :D :D

Kg si 4 tl :)

Koku yok pislik yok, aliminyum kapali kutuya koyup veriyorlar :)

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sadık Güleryüz

Bu durumda bir buğulama resmi de benden olsun. [emoji4] [emoji4] kendisi Trabzon'da yenilmiştir.

0436723bc2420852e9ca8ab0786d3124.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Misafir

Fırında kaya levreği. Tanesi 850-900 gr.. Lokum maşallah..  ;)  :ahci:

Malzemeler (2,5 kişilik)

2 iri kaya levreği, biraz tuz, 1 limon, 8-10 adet defne yaprağı, alemyon folyo, fırın, tepsi..  :)

Yapılışı: Balıkları temizleyip tuzlayın, içine ve üzerine limon ve defne yapraklarını koyun. Alemyon folyo ile güzelce sarın. 200 C de 25-30 dakika.. Afiyet olsun..

 

87v6evj.jpg?1

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Misafir

Hamsi buğulama.. (Kızartacaktım ama, mübarekler o kadar ufak ki.. Kızartmaya değmezler dedim ve buğulama yaptım)  :)

Malzemeler: Zaten görünüyor..  ;)  :D

Yapılışı: Ver fırına.  :biggrin:

 

KU3Nnan.jpg?1

 

Ae4UhHb.jpg?1

Yorum bağlantısı
Misafir

O maydonozların saplarını.... :yes:

Abi, maydonoz az kalmış. Bende ziyan etmemek adına yaprakların çoğunu salatada, saplarını da lezzet ve koku versin diye balıkta kullandım.  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi, maydonoz az kalmış. Bende ziyan etmemek adına yaprakların çoğunu salatada, saplarını da lezzet ve koku versin diye balıkta kullandım.  ;)

Etinden sütünden hesabı  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi, maydonoz az kalmış. Bende ziyan etmemek adına yaprakların çoğunu salatada, saplarını da lezzet ve koku versin diye balıkta kullandım.  ;)

Bu açıklamayı yapmayaydın daha iyiydi, sap'tan lezzet mi umacağız?

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu açıklamayı yapmayaydın daha iyiydi, sap'tan lezzet mi umacağız?

Mındar etmiş balığı  :angry:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...