Mehmet Kaya 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 La bi git Mısırlı salata o ne la öyle. [emoji23][emoji23] Mısırı un halinde balıkla karıştıracaktın. Sen mısır olayını yanlış anlamışsın. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Çok iyi çok iyi. Eşin evde pişirmeye karşı çıkmıyorsa çok çok daha iyi. Yok karşı çıkmıyor tam tersi benden hevesli La bi git Mısırlı salata o ne la öyle. [emoji23][emoji23] Mısırı un halinde balıkla karıştıracaktın. Sen mısır olayını yanlış anlamışsın. Abi dışarda o mısırlı salatalara kaç para veriyorlar biliyor musun (ben bilmiyorum ondan soruyorum ) Bunlar undan arta kalan mısırlar hem Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Yapışmamış bu sefer Eren bey,afiyet olsun Seramik tava out teflon tava in Sağolun Barış bey abim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Yok karşı çıkmıyor tam tersi benden hevesli Abi dışarda o mısırlı salatalara kaç para veriyorlar biliyor musun (ben bilmiyorum ondan soruyorum ) Bunlar undan arta kalan mısırlar hem Öğrenme boşver. Balık parasının Yarısı kadar [emoji23][emoji23]Seramik tava out teflon tava in Sağolun Barış bey abim Seramik tavaya verilen paraya yazık. İki Teflon Tava parası=seramik tava 2 seramik tava Performansı <= Teflon tava 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Telfon sağlıksız mehmet bey,kanser yapıyor.Hahahahahaha bırak ya. O kanser bu kanser. Herşeye dikkat eden arkadaş 28 Yaşında kanser oldu ve 45 günde Vefat etti DAYIIII. Sakınan Göze çöp batar. [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Yanlış Döküm tava in Granit tava über in teflon bitti, seramikte neymiş, banyo fayansımı Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Barış abi forumu devlet dairesi gibi kullanmasan bey ne ya 18 lik gencim ben Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Katılıyorum ali abiye,teflon devri bitti artık Barış abi forumu devlet dairesi gibi kullanmasan bey ne ya 18 lik gencim ben Hep böyleyim kardeşim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Beyler hamsi varmı bimde bolca var abi hemde ayıklanıp kılcıkları temızlenmi annemi yarın kandırabilirsem bimden alıp hamsılı pilav yaptırcağım :D 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Buda benden forumdaki arkadaslara gelsin [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Balıklar hayattayken askerdi galiba Dirsek temas aralığında hepsi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Balıklar hayattayken askerdi galiba Dirsek temas aralığında hepsi yuzgec temas aralığı o Erencim denizciymis bunlar Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 yuzgec temas aralığı o Erencim denizciymis bunlar :biggrin: Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Katılıyorum ali abiye,teflon devri bitti artık Hep böyleyim kardeşim Kibar Feyzo [emoji106][emoji106][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Emre Usta 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Disiplin sart baliklarda [emoji3] hamsi gibi belediye otobusundeki yolcular gibi dizilen balik yok [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Tam balık havası var 2-3 gündür.. Balıktan anlamadığın belli. Bu kadar soğuk havada balık olmaz canım. Sadece yenir.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Balıktan anlamadığın belli. Bu kadar soğuk havada balık olmaz canım. Sadece yenir.. Adam yiyici, sen yanlış tanımışsın. Hiç yaparken gördün mü? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Adam yiyici, sen yanlış tanımışsın. Hiç yaparken gördün mü? Çook önceki sayfalarda, düplü ve tırt mangalını ilk aldığı zamanlarda bi foto vardı.. Okka.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Çook önceki sayfalarda, düplü ve tırt mangalını ilk aldığı zamanlarda bi foto vardı.. Okka.. HE işte anca kuru laf.. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Bu balik askini birturlu asilayamadim kendime 10 yil yemesem aklima gelmez ama burda öyle bi anlattiniz ballandirdiniz ki canim balik istedi napsin bu öğrenci adam nerden bulsun balığı şikayet edicem sizii Yorum bağlantısı
Recommended Posts