İçeriğe Yönlendir

En Güzel Balık Yemekleri

Safak Acar

Recommended Posts

Serkan Toker

Yalnız içini içip kesmek zor oluyor. Bir iki gün ara vermek sağlıklı olur...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

:D Bana Angara dan araba bulun. Bayramdan önce içini 1 akşamda bitirelim.  ;) bayrama üzerinde et pişir.  ;)  :biggrin:

Yalnız içini içip kesmek zor oluyor. Bir iki gün ara vermek sağlıklı olur...

Yorum bağlantısı

Kar suyu kaçmış mı abi ? 

Ortasında fındık fıstık eksik  :D

:D Bana Angara dan araba bulun. Bayramdan önce içini 1 akşamda bitirelim.  ;) bayrama üzerinde et pişir.  ;)  :biggrin:

Çakal carlosun yiğenimisin sen  :D

Yorum bağlantısı

Soğumuş bunlar. Sucukları da geçmişler..  :p Tarih etiketli foto isterük.  ;)  :D

Bundan sonra tarihli çalışacağım,bakalım sizler ne yapacaksınız  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Bundan sonra tarihli çalışacağım,bakalım sizler ne yapacaksınız  :biggrin:

Et yemeklerine bakmadın galiba.  ;)

Yorum bağlantısı

Ya bırak git allah aşkına,balığa işkence yapmışsın..O sayılmaz  :biggrin:

Şu et yada balıklara birkerede sen işkence yapta bizde görelim. Tükkana gidip foto çekmeyi bende bilirim. Ama gerenk yok Mayk. Reklam kokan hareketler bunlar. Ben %100 hand made çalışıyorum.   ;)  :p

Yorum bağlantısı

Şu et yada balıklara birkerede sen işkence yapta bizde görelim. Tükkana gidip foto çekmeyi bende bilirim. Ama gerenk yok Mayk. Reklam kokan hareketler bunlar. Ben %100 hand made çalışıyorum.   ;)  :p

Biz emeğe emek verenin yanındayız,gitmesek işletme batar yahu,herkes senin gibi olsa yandık  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Biz emeğe emek verenin yanındayız,gitmesek işletme batar yahu,herkes senin gibi olsa yandık  :biggrin:

Kim sorarsa ben Trakyalı, sen Kayserili sin.. Uzaktan bakınca tam tersi gibi..  :D  :D

Yorum bağlantısı

Kim sorarsa ben Trakyalı, sen Kayserili sin.. Uzaktan bakınca tam tersi gibi..  :D  :D

Harbiden ya  :D  :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...