Mehmet Kaya 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Olmazsa olmazım sumaklı soğan salatası Ve yanında Osmaniye'den gelen şalgam ( Ayhan Asil'e teşekkür ) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Hocam süper, afiyet olsun. Sağol abi. Kendi ellerimle. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Hamsi bitti herhalde artık.. Bizim şu ileride bir balıkçı vardı dün baktım kapatmış gitmiş. Bazıları açık halen. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 İstavrit olurmu ? Hakancım olurda, istavritin tavası daha güzel olur.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Ve yanında Osmaniye'den gelen şalgam ( Ayhan Asil'e teşekkür ) Abooo.. Ben bunu nasıl görmemişim.. Afiyet olsun Mehmet Hocam.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Abooo.. Ben bunu nasıl görmemişim.. Afiyet olsun Mehmet Hocam.. Şaheserim nasıl Senin kadar olamıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 Şaheserim nasıl Senin kadar olamıyorum. Ellerine sağlık abim.. Daha ne olsun. Bakma sen bana. Ben okulunu okudum bu işin Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Hakancım olurda, istavritin tavası daha güzel olur.. Neden olmasın abi,onuda deneriz Şaheserim nasıl Senin kadar olamıyorum. İdare eder işte Ellerine sağlık abim.. Daha ne olsun. Bakma sen bana. Ben okulunu okudum bu işin Havan batsın Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Şişhanenin hemen altı buzhane,yani dondurulmuş balıkları satıyor balıkçılar şimdi o anlamda şeyttiydim Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 buzhane,yani dondurulmuş balıkları satıyor balıkçılar şimdi o anlamda şeyttiydim Biliyorum barış...ama bize canlı olacak,sabah tutulumuş olacak hatta...balıkçıma itimat ederim ben.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Biliyorum barış...ama bize canlı olacak,sabah tutulumuş olacak hatta...balıkçıma itimat ederim ben.. yok kalmamıştır canlı hamsi artık Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 yok kalmamıştır canlı hamsi artık O yüzden istavrite döndük... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 O yüzden istavrite döndük... İstavrit vardır Yorum bağlantısı
Recommended Posts