Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Detaylar yarın Hamsilerin kılçıkları alınmamış? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 (düzenlendi) Hamsilerin kılçıkları alınmamış?Alınmadı abicim Dışarda temizletip aldım. Kılçıkları temizle dersem döver adam 6 Şubat 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Alınmadı abicim Dışarda temizletip aldım. Kılçıkları temizle dersem döver adam Balık kılçığıyla piştiğinde daha lezzetli ve besleyici olur, diye bir şeyler hatırlıyorum amma; bu mübareğin yerken kılçığını ayıklamak zor oluyor be Kerem. Ayıklamasan da hafifçe ağzıma batınca tedirgin ediyor. Nasıl olacak ihtiyarların işi? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Balık kılçığıyla piştiğinde daha lezzetli ve besleyici olur, diye bir şeyler hatırlıyorum amma; bu mübareğin yerken kılçığını ayıklamak zor oluyor be Kerem. Ayıklamasan da hafifçe ağzıma batınca tedirgin ediyor. Nasıl olacak ihtiyarların işi?Daha incesinden ufağından alıcan, 5 dakika fazla pişiricen, kılçuklar eriyecek Olmadı ben ayıklayıp göndericem sana Abim Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Daha incesinden ufağından alıcan, 5 dakika fazla pişiricen, kılçuklar eriyecek Olmadı ben ayıklayıp göndericem sana Abim Bahşişi biraz fazla verince onuda temizliyorlar.Afiyet olsun ama hamsi tavanın yeri başka Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Detaylar yarın 2 kg hamsi, 2 baş soğan, 2 limon, 1 demet maydanoz, yazın anne mamulü taze domatesten yapılmış domates konservesi (normal domateste olur ama bu mevsimde tavsiye etmem), 8-10 adet defne yaprağı (kokuyu alsın diye), biraz zeytin yağ, biraz tuz.. Tüm malzemeler temizlenir, soğanlar ve limonlar boyutlarına göre halka halka doğranır, tümü tepside harmanlanır, 200 C fırında yaklaşık 30 dk pişirilir, al sana hamsi buğlama Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Bundan yedim ben kerem,çok fena yaa Sen gel ben sana neler neler yaparım.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Sen gel ben sana neler neler yaparım.. Gelecem gelecemmm havalar biraz ısınsında Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hamsi koydum mangala, başladı oynamaya.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hamsi koydum mangala, başladı oynamaya.. Afiyet olsun korhan abi...mis gibi doğa havası ve hamsi... Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Afiyet olsun korhan abi...mis gibi doğa havası ve hamsi... Afiyet olsun korhan abi...mis gibi doğa havası ve hamsi... Hakancım gel, buyur birlikte tekrar yapalım, her zaman bekleriz. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hakancım gel, buyur birlikte tekrar yapalım, her zaman bekleriz. Ahh abi ahhh keşke yakın olsakta gelsek... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Hamsi koydum mangala, başladı oynamaya.. Afiyet olsun abicim.. Heyecandan beklerken kafkas dansı yapacak gibisin Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Bizzat ben yaptığımdan ve su geçirmez yıkanabilir bir telefonum olmadığından fotoğraf çekemedim Kaşar Peyniri Dolgulu Alabalık; Malzemeler; (4 kişilik) 4 adet ortabot alabalık (300 gr/adet) 10x2x2 cm civarı kesilmiş 4 parça kaşar peyniri 8 adet kürdan yada ısıya dayanıklı pişirme ipi ve iğne tuz, karabiber, 1/2 çay bardağı sıvı yağ Yapılışı; Alabalıkların içi güzelce temizlenir, parçalanmadan filetosu çıkartılır (kılçıklarından komple ayrılır) yıkanır. (Yapabilirseniz kafaları kalacaktır, ben zorlandığımdan kopardım) Balıkların heryeri güzelce tuzlanır ve biberlenir. Karın kısımlarına kesilmiş olan parça kaşar peyniri konulur. Kürdan yada ip ile karınları dikilir (peynir akmasın diye) Aşırı kızgın tavada (yağlı yada yağsız ama ben 1/2 çay bardağı yağ koydum) her iki tarafıda pişecek şekilde 5-7 dakika pişirilir. Afiye olsun.. Not: Dikkat! İpi yada kürdanları yemeyin Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Resim olmayınca yazılar anlamsız kalıyor kerem Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Resim olmayınca yazılar anlamsız kalıyor kerem Gel ben yaparken resimleri sen çek Nasıl fikir? Hem resim olur, hemde canlı canlı yorum Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Gel ben yaparken resimleri sen çek Nasıl fikir? Hem resim olur, hemde canlı canlı yorum O zaman video bile çekeriz hemde HD Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 O zaman video bile çekeriz hemde HD Full HD, hatta 3D (hemde gözlüksüzzz) Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 (düzenlendi) Bugünde fırında hamsi buğulama var, gelin dostlar buyrun Kendi ellerimle yaptım, 15-20 dk sonra servise hazır olacak, fotoğrafıda gelecek. 2 Mart 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts