İçeriğe Yönlendir

Ufak Çapta Modifiye

İbrahim Nalbur

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Ön güzel, arkaya spoiler takılsa görünüm daha güzelleşir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

çok güzel olmuş özellikle tavandaki ledler çok yakışmış . ama ledin silikonuna ekstradan yalıtım yapmadıysanız güneş ve yağmur gördükçe çatlayarak su almaya başlayabilir  :good1:

Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur

çok güzel olmuş özellikle tavandaki ledler çok yakışmış . ama ledin silikonuna ekstradan yalıtım yapmadıysanız güneş ve yağmur gördükçe çatlayarak su almaya başlayabilir  :good1:

aydın bey onu düşünerek ekstradan yalıtım yapılmıştır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur

Çabanıza hayran kalmamak elde değil... Renkler zevkler tartışılmaz, ben ön tamponu beğendim... Yapım aşamasında çektiğiniz fotoğraflar varsa koyarsanız sevinilir....

merhaba fırsat buldukca yapım aşamasını fırsat buldukca ekleme calışacagım uJDbQ5K.jpg

Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur
(düzenlendi)

E2TuOdh.jpgN0bqu78.jpgnF2M4KA.jpgtClwdst.jpg

radyötor kulakları catlamıştı onuda yapayım dedim:))

oDApamf.jpgm18yplZ.jpgHTApcNU.jpgzLtuI15.jpg

tarihinde İbrahim Nalbur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vesile ile; radyatör kulakları çatlar, genelde kaldırım vb gibi yerden sert inişte alttan vurunca çatlar, yalnız fiber bunu kalıcı olarak tamie etmez zira fiber esnemez ve çatlamaya hazırdır, burdan su sızarsa anlaşılması zor olur, zetec motor da yağsız giders susuz asla, masraf büyük olur, değişin radyatörü

Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur

vesile ileradyatör kulakları çatlar, genelde kaldırım vb gibi yerden sert inişte alttan vurunca çatlar, yalnız fiber bunu kalıcı olarak tamie etmez zira fiber esnemez ve çatlamaya hazırdır, burdan su sızarsa anlaşılması zor olur, zetec motor da yağsız giders susuz asla, masraf büyük olur, değişin radyatörü

çaglar bey radyötör tamirini fiberden yapmadım ikiz yapıştırıcı +404 celik +havya kullandım ısıya dayanıklı malzemer tşler

Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur

çaglar bey radyötör tamirini fiberden yapmadım ikiz yapıştırıcı +404 celik +havya kullandım ısıya dayanıklı malzemer tşler

FQAarjL.jpg

radyatörün son hali kuruduktan sonra

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur

Nr9NUeG.jpgqVg7ZrK.jpgLXw7GJY.jpgQRbLksv.jpg09mPaBJ.jpgTWqmSIe.jpg

sizleri umarım sıkmamışımdır. simdilik bukadar :))

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Boyası çok güzel olmuş.. Güzel günlerde kullanın.. 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

şimdi gördüm doğum tarihiniz 1997 görünüyor bende  :unsure2:

Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur

Boyası çok güzel olmuş.. Güzel günlerde kullanın.. 

tşler mehmet abi

şimdi gördüm doğum tarihiniz 1997 görünüyor bende  :unsure2:

pardon düzelttim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

bu boyayı siz mi attınız?dışarda yaptırmış olsaydınız,profesyonel bir yerde yapılmış olsaydı eğer,olmamış derdim.ama kendi el emeğiniz ile yapmışsınız.yeriniz,malzemeniz,el yatkınlığınız varmış ki yapabilmişsiniz.boya olayını çok beğendim eğer siz yaptıysanız.benim de şuan yapmayı en çok istediğim şey sizin gibi komple kazıyıp yeniden güzel bir boya atmak.kendim uğraşmak.ellerinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

bu boyayı siz mi attınız?dışarda yaptırmış olsaydınız,profesyonel bir yerde yapılmış olsaydı eğer,olmamış derdim.ama kendi el emeğiniz ile yapmışsınız.yeriniz,malzemeniz,el yatkınlığınız varmış ki yapabilmişsiniz.boya olayını çok beğendim eğer siz yaptıysanız.benim de şuan yapmayı en çok istediğim şey sizin gibi komple kazıyıp yeniden güzel bir boya atmak.kendim uğraşmak.ellerinize sağlık.

kim ne yapmış sonunu okurken başını unuttum  :hahahoho: 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Emeğinize saygılar.. Herkesin yapacağı bir iş değil.

Bende beğenmedim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

emeği saygı bende sonsuz güzel olmuş yanlız bir jant takımı ve coil yapılsa dahada şık durur diye düşünüyorum;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur

bahadır bey teşekkür ederim evet ben kendim yaptım biraz araştırma biraz el yatkınlıgı elinizde yeteri kadar döküman olduktan sonra sizde daha güzel sonuçlar cıkara bilirsiniz.

Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur

herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim genel olarak anladıgım arka tampon pek begenilmemiş onun için arka tampon için bi calışma yapmayı düşünüyorum birazdaha oval hatlı olacak galiba şimdilik bunu tasarlıyorum .yanlara marşpiyel

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...