Lokman Ceritlioğlu 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Ön güzel, arkaya spoiler takılsa görünüm daha güzelleşir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 çok güzel olmuş özellikle tavandaki ledler çok yakışmış . ama ledin silikonuna ekstradan yalıtım yapmadıysanız güneş ve yağmur gördükçe çatlayarak su almaya başlayabilir Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 18 Ekim 2013 Yazar Paylaş 18 Ekim 2013 çok güzel olmuş özellikle tavandaki ledler çok yakışmış . ama ledin silikonuna ekstradan yalıtım yapmadıysanız güneş ve yağmur gördükçe çatlayarak su almaya başlayabilir aydın bey onu düşünerek ekstradan yalıtım yapılmıştır. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 19 Ekim 2013 Yazar Paylaş 19 Ekim 2013 Çabanıza hayran kalmamak elde değil... Renkler zevkler tartışılmaz, ben ön tamponu beğendim... Yapım aşamasında çektiğiniz fotoğraflar varsa koyarsanız sevinilir.... merhaba fırsat buldukca yapım aşamasını fırsat buldukca ekleme calışacagım Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 19 Ekim 2013 Yazar Paylaş 19 Ekim 2013 (düzenlendi) radyötor kulakları catlamıştı onuda yapayım dedim:)) 19 Ekim 2013 tarihinde İbrahim Nalbur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2013 Paylaş 19 Ekim 2013 vesile ile; radyatör kulakları çatlar, genelde kaldırım vb gibi yerden sert inişte alttan vurunca çatlar, yalnız fiber bunu kalıcı olarak tamie etmez zira fiber esnemez ve çatlamaya hazırdır, burdan su sızarsa anlaşılması zor olur, zetec motor da yağsız giders susuz asla, masraf büyük olur, değişin radyatörü Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 19 Ekim 2013 Yazar Paylaş 19 Ekim 2013 vesile ileradyatör kulakları çatlar, genelde kaldırım vb gibi yerden sert inişte alttan vurunca çatlar, yalnız fiber bunu kalıcı olarak tamie etmez zira fiber esnemez ve çatlamaya hazırdır, burdan su sızarsa anlaşılması zor olur, zetec motor da yağsız giders susuz asla, masraf büyük olur, değişin radyatörü çaglar bey radyötör tamirini fiberden yapmadım ikiz yapıştırıcı +404 celik +havya kullandım ısıya dayanıklı malzemer tşler Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 19 Ekim 2013 Yazar Paylaş 19 Ekim 2013 çaglar bey radyötör tamirini fiberden yapmadım ikiz yapıştırıcı +404 celik +havya kullandım ısıya dayanıklı malzemer tşler radyatörün son hali kuruduktan sonra 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 20 Ekim 2013 Yazar Paylaş 20 Ekim 2013 sizleri umarım sıkmamışımdır. simdilik bukadar ) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2013 Paylaş 20 Ekim 2013 Boyası çok güzel olmuş.. Güzel günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Ekim 2013 Paylaş 20 Ekim 2013 şimdi gördüm doğum tarihiniz 1997 görünüyor bende Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 20 Ekim 2013 Yazar Paylaş 20 Ekim 2013 Boyası çok güzel olmuş.. Güzel günlerde kullanın.. tşler mehmet abi şimdi gördüm doğum tarihiniz 1997 görünüyor bende pardon düzelttim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 bu boyayı siz mi attınız?dışarda yaptırmış olsaydınız,profesyonel bir yerde yapılmış olsaydı eğer,olmamış derdim.ama kendi el emeğiniz ile yapmışsınız.yeriniz,malzemeniz,el yatkınlığınız varmış ki yapabilmişsiniz.boya olayını çok beğendim eğer siz yaptıysanız.benim de şuan yapmayı en çok istediğim şey sizin gibi komple kazıyıp yeniden güzel bir boya atmak.kendim uğraşmak.ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 bu boyayı siz mi attınız?dışarda yaptırmış olsaydınız,profesyonel bir yerde yapılmış olsaydı eğer,olmamış derdim.ama kendi el emeğiniz ile yapmışsınız.yeriniz,malzemeniz,el yatkınlığınız varmış ki yapabilmişsiniz.boya olayını çok beğendim eğer siz yaptıysanız.benim de şuan yapmayı en çok istediğim şey sizin gibi komple kazıyıp yeniden güzel bir boya atmak.kendim uğraşmak.ellerinize sağlık. kim ne yapmış sonunu okurken başını unuttum Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ekim 2013 Paylaş 22 Ekim 2013 Emeğinize saygılar.. Herkesin yapacağı bir iş değil. Bende beğenmedim 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 23 Ekim 2013 Paylaş 23 Ekim 2013 emeği saygı bende sonsuz güzel olmuş yanlız bir jant takımı ve coil yapılsa dahada şık durur diye düşünüyorum;) 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 24 Ekim 2013 Yazar Paylaş 24 Ekim 2013 bu boyayı siz mi attınız?dışarda yaptırmış olsaydınız,profesyonel bir yerde yapılmış olsaydı eğer,olmamış derdim.ama kendi el emeğiniz ile yapmışsınız.yeriniz,malzemeniz,el yatkınlığınız varmış ki yapabilmişsiniz.boya olayını çok beğendim eğer siz yaptıysanız.benim de şuan yapmayı en çok istediğim şey sizin gibi komple kazıyıp yeniden güzel bir boya atmak.kendim uğraşmak.ellerinize sağlık. bahadır bey teşekkür ederim evet ben kendim yaptım biraz araştırma biraz el yatkınlıgı elinizde yeteri kadar döküman olduktan sonra sizde daha güzel sonuçlar cıkara bilirsiniz. Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 24 Ekim 2013 Yazar Paylaş 24 Ekim 2013 herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim genel olarak anladıgım arka tampon pek begenilmemiş onun için arka tampon için bi calışma yapmayı düşünüyorum birazdaha oval hatlı olacak galiba şimdilik bunu tasarlıyorum .yanlara marşpiyel Yorum bağlantısı
Recommended Posts