İbrahim Nalbur 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 merhaba ;Bu yaz aracıma birseyler yapayım dedim sonucunu siz degerli ford club ile paylaşmak istedim aracımı aldıgımda ford aracla ilgili hiç bir bilgim yoktu sizlerin sayesinde birşeyler ögrendim.tşler tum ford üyelerine .aracımla ilgili yaptıgım değişiklikleri hepsini kendim yaptım umarım beyenirsiniz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Biri fotomontaj falan desin lütfen 4 Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 17 Ekim 2013 Yazar Paylaş 17 Ekim 2013 tamponda lamba var Tamponda lamba mı var ? evet mehmet abi var hatta rgb let var mor yanıyor araç rengine uygun olsun dedim Beğenmezsek sorun olmaz değil mi Ben beğenmedim de özür dilerim :(yagız bey no proplem tabi beyenmemekle özgürsünüz zevkler ve renkler tartışılmaz Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Mor ışık candır. Arkası gelirse güzel, ama böyle kalırsa değil. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 (düzenlendi) gece resimlerinide alabilirmiyiz . birde resim boyutları çok büyük galiba parça parça görebildim . ön tampondada sensör var galiba ? 17 Ekim 2013 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 17 Ekim 2013 Yazar Paylaş 17 Ekim 2013 gece resimlerinide alabilirmiyiz . birde resim boyutları çok büyük galiba parça parça görebildim . ön tampondada sensör var galiba ? evet ön ve arkada sensör mevcut en kısa sürede yükleme yaparım tavan cıtalarına rgb led kullandım onlarda mor renk yanıyor Mor ışık candır. Arkası gelirse güzel, ama böyle kalırsa değil. benim nazarımda marjpyer eksik onlar yetişmedi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 17 Ekim 2013 Yazar Paylaş 17 Ekim 2013 Şöyle bişey güzel olur. hüseyin bey böyle bir tampon yapımı beni daha az ugrastırırdı banada bu sade ve yere cok yakın malüm yollarımız böyle bir tampona fazla saglam kalmasına müsade etmez:d Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 öndeki hava girişlerini, aracın geneli çizgilerine uygun olarak tekrar tasarlarsanız iyi olabilir ama arka olmamış. aracın rengini güzelmiş bu arada. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 En güzel mondeo, en orijinal mondeodur.. 5 Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 17 Ekim 2013 Yazar Paylaş 17 Ekim 2013 merhaba ;öncelikle şunu belirtmek isterim ben sanayide ne bir ustayım nede bir işyerim var ben özelbir şirketde calısıyorum boş zamanımı arabalarıma birşeyler yapmakla geciriyorum ilk defa böyle bir calışma yaptım.aracın boyamasından ve tampon dökümüne kadar kendi cabalarımla bu hale getirdim ilk defa elime ıspartula macun fiber boyatabancası alarak tabi enbuyuk destekcim net te yayınlanan kaynak oldu aracı boyamak için 3 ay döküman topladım ve bu hale getirdim tabi tek basına olunca ve saat akşam 6 dan sonra ve hafta sonları aracı toplamam 1,5 ayımı aldı tşler 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 17 Ekim 2013 Yazar Paylaş 17 Ekim 2013 öndeki hava girişlerini, aracın geneli çizgilerine uygun olarak tekrar tasarlarsanız iyi olabilir ama arka olmamış. aracın rengini güzelmiş bu arada. umut bey evet aracın hava girişleri konu beni bayabi düşündürdü ayro dinamik yapısı konusunda 15cm sag ve 15 cm soldan daralma oldu su an için araç için bı sıkıntı olmadı uzun yolda hiç bir proplem yok yanlız sehir içi normale göre daha erken zamanda fan acıyor. üzerinde çok çalışılması gerekli.. aydın bey elbette üzerinde cok calışılması gerekiyor yorumunuz için tşler. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 merhaba ;öncelikle şunu belirtmek isterim ben sanayide ne bir ustayım nede bir işyerim var ben özelbir şirketde calısıyorum boş zamanımı arabalarıma birşeyler yapmakla geciriyorum ilk defa böyle bir calışma yaptım.aracın boyamasından ve tampon dökümüne kadar kendi cabalarımla bu hale getirdim ilk defa elime ıspartula macun fiber boyatabancası alarak tabi enbuyuk destekcim net te yayınlanan kaynak oldu aracı boyamak için 3 ay döküman topladım ve bu hale getirdim tabi tek basına olunca ve saat akşam 6 dan sonra ve hafta sonları aracı toplamam 1,5 ayımı aldı tşler Kendi emeğiniz olduğu için olumsuz yorum yapmak istemem. Bununla beraber, Mondeo Mk2 kasa genel anlamda modifikasyona uygun bir araç değil zaten. Yuvarlak hatları nedeni ile fiber çalışmalar çok profesyonel olmalı ki, yapılan göze hoş gelsin. Bu araçlara yan sanayi tampon bile uymayıp, aracın görselini bozarken, siz kendi çabanızla birşeyler yapmak adına büyük risk almışsınız. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Eren 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Çabanıza hayran kalmamak elde değil... Renkler zevkler tartışılmaz, ben ön tamponu beğendim... Yapım aşamasında çektiğiniz fotoğraflar varsa koyarsanız sevinilir.... Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 17 Ekim 2013 Yazar Paylaş 17 Ekim 2013 Kendi emeğiniz olduğu için olumsuz yorum yapmak istemem. Bununla beraber, Mondeo Mk2 kasa genel anlamda modifikasyona uygun bir araç değil zaten. Yuvarlak hatları nedeni ile fiber çalışmalar çok profesyonel olmalı ki, yapılan göze hoş gelsin. Bu araçlara yan sanayi tampon bile uymayıp, aracın görselini bozarken, siz kendi çabanızla birşeyler yapmak adına büyük risk almışsınız. Saygılarımla. evren bey öncelikle tşler. evet risk anlamında dogru ama birşeyleri yapmak içinde hayatımızda risk almıyormuyuz. Çabanıza hayran kalmamak elde değil... Renkler zevkler tartışılmaz, ben ön tamponu beğendim... Yapım aşamasında çektiğiniz fotoğraflar varsa koyarsanız sevinilir.... Mehmet bey evet yapım aşamasının fotarafları var kullanılan malzeme ve fiyatları en kısa zamanda paylasırım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 evren bey öncelikle tşler. evet risk anlamında dogru ama birşeyleri yapmak içinde hayatımızda risk almıyormuyuz. Aldığınız riskler 3. şahısların özeline girmiyorsa ya da onlar için bir tehlike teşkil etmiyorsa bence bizler hiçbir sorun yok İbrahim Bey. Bu konuda aldığınız en büyük risk kendi adınıza olacaktır ki, siz zaten bunu göze almışsınız:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 17 Ekim 2013 Yazar Paylaş 17 Ekim 2013 Aldığınız riskler 3. şahısların özeline girmiyorsa ya da onlar için bir tehlike teşkil etmiyorsa bence bizler hiçbir sorun yok İbrahim Bey. Bu konuda aldığınız en büyük risk kendi adınıza olacaktır ki, siz zaten bunu göze almışsınız:) Saygılarımla. evren bey öncelikle şunu belirtmek isterim arka ve ön tamponda kesme biçme işlemi yapılmadı sadece eklemeller yapılıp bercinle monte edilip bu hale getirdim cok buyuk sıkıntı olacagını sanmıyorum eski örjinal haline döndürmenin Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Ön tampon bence gayet güzel olmuş,arka pek hoşuma gitmedi ama neden bilemedim Bagaj üstü ufak bi rüzgarlık çok yakışacaktır Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Ön tampon feena değilde arka tampon aracın yuvarlak hatlarına uymamış sanki Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 öncelikle ellerinize sağlık, aracınız için epey emek vermişsiniz bence arka tampon pek şık durmamış ama ön tampon oldukça yakışmış bu arada ön tampondaki park sensörleri için nereden tetik aldınız ?? tahminimce park lambalarını kullanmışsınızdır diye düşünüyorum ... iyi bayramlar Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 umut bey evet aracın hava girişleri konu beni bayabi düşündürdü ayro dinamik yapısı konusunda 15cm sag ve 15 cm soldan daralma oldu su an için araç için bı sıkıntı olmadı uzun yolda hiç bir proplem yok yanlız sehir içi normale göre daha erken zamanda fan acıyor. bu şekildeki bayağı oval bir araç için, şu şekilde bir arka tampon ve çok kollu jant gerekli bence: http://www.tuning.gen.tr/imagdatas/14340_a.jpg . Yorum bağlantısı
İbrahim Nalbur 18 Ekim 2013 Yazar Paylaş 18 Ekim 2013 gece resimlerinide alabilirmiyiz . birde resim boyutları çok büyük galiba parça parça görebildim . ön tampondada sensör var galiba ? aydın bey gece resimlerini ekledim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts