Adnan Çakır 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Hani koito en iyisi idi FX te nereden çıktı biz daha hella,bosch bile taktıramamışken Güle güle kullan farında yolunda açık olsun diyeceğim ama yolun açık olsun her daim farları açıpta ömürlerinden yeme 2 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Eline sağlık Servet abi güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Az kirli çıkı değilmişsin hani Bosch çizisi Nasıl ışık toplaması kesin bunlardan iyidir. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 '' Güzele güveç karası '' derler bizim oralarda (Güzele nazar değmesin diye toprak güveç'in karasını sürerler güzelin kulağının arkasına ) o bakımdan benden de arabana ithafen Servet, emeğine sağlık..... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Eline sağlık Servet abi güzel olmuş. Park lambası için aynı kısma turuncu led kullansan daha güzel olmazmıydı? Resimdeki gibi. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 ledden ne anlar işi gücü bina tepelerini aydınlatmak, laf aramızda gözler de artık ağırlaşmıtşrı, parkı yaktığını fark etmeyebilir 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Hayırlı olsun, bunlar biraraya geldiler mi Mahmut ve Servet; aşağıdaki gibi birşeyler konuşuyorlar hiç anlaşılmıyor. Bosch dot clear lens le morimoto kesilme çizgisiyle aynı , aydınlatma ve homojenlik üst seviyede 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 tercümesi: farı yaktım mı duvar karşısına geçer bakarım diyor kesilme çizgisine, ciğerli makinası olanın duvarla işi yok o kadar sürede biz; top speede çıkıp virajı alıp geri frenleyip arabadan inip çaya şekeri atmış karıştırıyor oluyoruz mirim 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 (düzenlendi) tercümesi: farı yaktım mı duvar karşısına geçer bakarım diyor kesilme çizgisine, ciğerli makinası olanın duvarla işi yok o kadar sürede biz; top speede çıkıp virajı alıp geri frenleyip arabadan inip çaya şekeri atmış karıştırıyor oluyoruz mirim Çağlar abi Mahmut'un Vanlı lastikli arabası bi fena sorma, ciğerli araba da yetmiyor bunlara, ledli el fenerini gözlerine tutmak lazım. Seni seviyorum Ayhan abi Bilmukable Mahmut'cum uhuvvet ve muhabbettir gayemiz. İnşallah bayramlaşma faslında görüşürüz. 12 Ekim 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ekim 2013 Paylaş 12 Ekim 2013 Resimlere baktım, yazılanları okumadım ne yamışsa yine, yok morimoto, yok helle, yok mercek.... En kolayı hayırlı olsun deyip geçmek ne işimiz var biizm teknik konularda. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 Abi çok güzel olmuş....güzel günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2013 Yazar Paylaş 13 Ekim 2013 Hella, bosch bunlar bitti artık. Devir dot, fx, denso, koito devri Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 Ulen bir de çok yoğunum demez mi... Ne kadar yoğun olduğunu görmüyor musun? emmi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 Hayır accord ta değil murano da kullanılıyor nadiren koleos tan da çıkıyor Accord merceği koito D2S tir ve xenon mercektir bi-xenon değildir... Ben de koitoya ithafen söylemiştim çünkü onun muhabbetini yapmıştık abi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Aha Servet abi yaralanmadan kazasız belasız mercek montajı yapmış tatlı falan dağıtalım hemen nazarı çıksın güle güle kullan abi... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 Aha Servet abi yaralanmadan kazasız belasız mercek montajı yapmış tatlı falan dağıtalım hemen nazarı çıksın güle güle kullan abi... Tamponu kestim bu sefer 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 @Servet Aydın bizimkinin üstündeki farlar bu diil dimi resimleri uçmuş park ampulü var mı bende farın içinde 😛 muayene için Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Eylül 2019 Yazar Paylaş 22 Eylül 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: @Servet Aydın bizimkinin üstündeki farlar bu diil dimi resimleri uçmuş park ampulü var mı bende farın içinde 😛 muayene için Park ampülü sinyal içinde. Kendi farı abd tipi ve yer yok. Hafta içi gel, b planı hazır Yorum bağlantısı
Recommended Posts