İçeriğe Yönlendir

Kış Lastiği Gerekli Mi ? Yazlık Lastikle Kış Geçer Mi?

Ferdi R Arslan

Recommended Posts

Alpay Sumer
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bisiklet hobin var mı :) 

Hocam sorun orada...

En son sorduğunda gordük 😂 Hala o muhabbete gülüyorum yaa 😂😂

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Nokian Snowproof. Ekim sonu taktım. Havalar sıcaktı. Hiç sorun yaşamadım. Evet yazlık kadar tutmuyor ama salmıyor da kendini. 

Bir sene petlas kışlık kullanmıştım, yağmurlu havada her gün döndüğüm kavşakta bariyere patlıyordum az daha. 
İyi lastik hayat kurtarır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

En son sorduğunda gordük 😂 Hala o muhabbete gülüyorum yaa 😂😂

Neydi ki 😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Neydi ki 😅

Beraber bisiklete binmek istersen haberimiz olsun 😂

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Beraber bisiklete binmek istersen haberimiz olsun [emoji23]

Haa tamam. Allah seni. Fantezilerinizi kendinize saklayın. Gelmeyin arkadaş yanıma falan ben atlı sporlarla ilgileniyorum benzinli LPG li ve elitim ben [emoji3]
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

o günden sonra kışlıklara bakış açım değişti. 

Kışlık var kışlık var... 5 sene nokian wr d4 (C B 69) kullandım hiç tutunma sıkıntısı olmadı sıcak havalarda bile (İstanbul ve İzmir de kullandım, her zaman 7 derece altı değildi yani)

images?q=tbn:ANd9GcRnAMM7YJK-boRGgcTEnE2

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Kışlık var kışlık var... 5 sene nokian wr d4 (C B 69) kullandım hiç tutunma sıkıntısı olmadı sıcak havalarda bile (İstanbul ve İzmir de kullandım, her zaman 7 derece altı değildi yani)

images?q=tbn:ANd9GcRnAMM7YJK-boRGgcTEnE2

Benimki aynı desen 175 65 14 f,c 70

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

nokian wr d4

efsane lastiktir yazda kuruda tozada toprakta kışta buzda zamk gibi yol tutardı, ömrü de uzundu, rakamını hak eder

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Nokian Snowproof. Ekim sonu taktım. Havalar sıcaktı. Hiç sorun yaşamadım. Evet yazlık kadar tutmuyor ama salmıyor da kendini. 

Bir sene petlas kışlık kullanmıştım, yağmurlu havada her gün döndüğüm kavşakta bariyere patlıyordum az daha. 

Nede olsa nokian... geçen hafta snowproofları taktım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Erhan Doruk yazdı:

Kış lastiği olmadan karda buzda yapılan kazaları kasko karşılar mı?

Yasal olarak bir engel yok. 

Yasa kış lastiğini zorunlu tutmadıkça sigorta red edemez. 

Ha gerekli emniyet tedbirlerini almamaktan red edebilir ama davada kaybeder. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Conti TS 860 çok iyi fiyata denk geldi aldım. Taktırana belki Nokian denk gelir Contileri satıp Nokian Snowproof alırım diye bekledim ama denk gelmedi. Neyse buna şükür [emoji3]

Buna şükür dediğim lastik te Conti haa.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Metin Akbal yazdı:

Conti TS 860 çok iyi fiyata denk geldi aldım. Taktırana belki Nokian denk gelir Contileri satıp Nokian Snowproof alırım diye bekledim ama denk gelmedi. Neyse buna şükür emoji3.png

Buna şükür dediğim lastik te Conti haa.

Comti güzel lastik en son 2016’da almıştım Focus’a. Acayip yol sesi yapıyordu ama kışlıkta. Belki çözmüşlerdir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
Conti TS 860 çok iyi fiyata denk geldi aldım. Taktırana belki Nokian denk gelir Contileri satıp Nokian Snowproof alırım diye bekledim ama denk gelmedi. Neyse buna şükür [emoji3] Buna şükür dediğim lastik te Conti haa.

Conti de çok iyidir Metin hocam. Nokianla kafa kafayadır sanırım fiyat olarak da.
Bende de nokian snowproof var. Maşallah çok güzel lastik. Bir ay arayla iki kere sivas-ankara yaptım. Virajlarda hiç ben tutunmam demedi. İlk gittiğimde hatta sınırları da zorladım virajlarda, güvenilir lastik.

Comti güzel lastik en son 2016’da almıştım Focus’a. Acayip yol sesi yapıyordu ama kışlıkta. Belki çözmüşlerdir. 

Kışlıklar genel olarak ses yapıyor. Çözmeleri için desenleri heralde yazlığa benzetmeleri gerekir, o da işin özüne ters. Teybin sesini biraz daha açınca ses kalmıyor [emoji28]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Conti de çok iyidir Metin hocam. Nokianla kafa kafayadır sanırım fiyat olarak da.
Bende de nokian snowproof var. Maşallah çok güzel lastik. Bir ay arayla iki kere sivas-ankara yaptım. Virajlarda hiç ben tutunmam demedi. İlk gittiğimde hatta sınırları da zorladım virajlarda, güvenilir lastik.
Ne bileyim Nokian nedense daha hoşuma gidiyor daha önce WRD3 kullandım. Nokian ı isteme sebebim ses değeri Contiden daha düşük. Aslına bakarsak test sonuçları Conti daha iyi [emoji4] Birde Conti harita olayından dolayı almam diyordum 1 lastik parasına 4 lastik denk gelince dayanamadım [emoji4]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
Ne bileyim Nokian nedense daha hoşuma gidiyor daha önce WRD3 kullandım. Nokian ı isteme sebebim ses değeri Contiden daha düşük. Aslına bakarsak test sonuçları Conti daha iyi [emoji4] Birde Conti harita olayından dolayı almam diyordum 1 lastik parasına 4 lastik denk gelince dayanamadım [emoji4]

Güle güle kullanın hocam, devir ekonomi devri. Conti güzel lastik üretir, keyifle, kazasız belasız kullanın inşallah.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Güle güle kullanın hocam, devir ekonomi devri. Conti güzel lastik üretir, keyifle, kazasız belasız kullanın inşallah.
Eyvallah teşekkürler hepimiz keyifle kullanalım inşallah [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Metin Akbal yazdı:

Birde Conti harita olayından dolayı almam diyordum 

Ben almam diyordum almadım da, fiyatlarına bakmadım bile :) 1 Lastik parasına 4 lastik nasıl oldu onu anlamdım ama 🤔

Bu arada alanı düşünen elini çabuk tutsun, sağlam bir zam gelecek diyorlar.

205/55R16 nokian wr d4 40 2010 üretimi lastikler 555 TL ye geldi bana.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ben almam diyordum almadım da, fiyatlarına bakmadım bile [emoji4]

1 kış bile kullanılmamış 225 45 17 715 liraya geldi kargo dahil. Sıfırı su an 1500 civarına geldi [emoji4]
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Geçen hafta kışlık contileri taktım bakalım Bolu dağların da performans nasıl olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

kış lastiği takmak fieastada zorunlu değil

çok çok kaza yaparsınız heycan olur :D  şaka bir yana ankarada kar lastiği olmadan güvenlik zayıflar 

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Fatih Keskin yazdı:

Geçen hafta kışlık contileri taktım bakalım Bolu dağların da performans nasıl olacak

Kış lastiğiyle heyecan olur. Kar lastiği olsa test olurdu :) 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...