Metin Uzunoğlu 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 (düzenlendi) Kış mevsiminin gerçek yüzünü gösterdiği yerde yaşıyor veya oralara gitme ihtimalimiz varsa kış lastiği şarttır. 29 Aralık 2020 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Kış lastiksiz olmaz. Kayarsınız, kaza yaparsınız, Eksper beklersiniz. günlerce parça beklersiniz. Hasarsızlık indiriminiz bozulur. Kasko priminiz artar. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kış lastiksiz olmaz. Kayarsınız, kaza yaparsınız, Eksper beklersiniz. günlerce parça beklersiniz. Hasarsızlık indiriminiz bozulur. Kasko priminiz artar. lokantaya girip parasını ödeyip çorbayı içmeden çıkar mısın? kaskoyu niye ödedik Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Kış lastiksiz olmaz. Kayarsınız, kaza yaparsınız, Eksper beklersiniz. günlerce parça beklersiniz. Hasarsızlık indiriminiz bozulur. Kasko priminiz artar. Mehmet bey, kis lastiği kullanmadan kaza yapmak kusur mudur? Sigorta bu yüzden sorumluluk kabul etmeme durumu var mi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 (düzenlendi) Barış AÇIL yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Kış lastiksiz olmaz. Kayarsınız, kaza yaparsınız, Eksper beklersiniz. günlerce parça beklersiniz. Hasarsızlık indiriminiz bozulur. Kasko priminiz artar. Mehmet bey, kis lastiği kullanmadan kaza yapmak kusur mudur? Sigorta bu yüzden sorumluluk kabul etmeme durumu var mi? Ölümlü lazaya sebep olursak yasal olarak kusurlu olmasak bile vicdani olarak altından kalkabileceğimizi düşünmüyorum. 29 Aralık 2020 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: lokantaya girip parasını ödeyip çorbayı içmeden çıkar mısın? kaskoyu niye ödedik Çorbacı bir daha almaz içeri Barış AÇIL yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Kış lastiksiz olmaz. Kayarsınız, kaza yaparsınız, Eksper beklersiniz. günlerce parça beklersiniz. Hasarsızlık indiriminiz bozulur. Kasko priminiz artar. Mehmet bey, kis lastiği kullanmadan kaza yapmak kusur mudur? Sigorta bu yüzden sorumluluk kabul etmeme durumu var mi? Yasal olarak zorunlu olmayan bir sebeple red edemezler. Metin Uzunoğlu yazdı: Ölümlü lazaya sebep olursak yasal olarak kusurlu olmasak bile vicdani olarak altından kalkabileceğimizi düşünmüyorum. Tedbiri her zaman almalıyız. Tabi ki başkalarına zarar verme, değişik sıkıntılar yaşama ihtimalimiz her zaman vardır. Kasko bir yere kadar. Kaza yapıp kolumuzu bacağımızı kaybedersek ne olacak demi. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Ben bu kış daha almadım, hayatımda ilk defa. Tanesi 1.000 TL'ye lastik almaya alışamadım. Ama her an gaza gelip alabilirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Selim Bilgin yazdı: Ben bu kış daha almadım, hayatımda ilk defa. Tanesi 1.000 TL'ye lastik almaya alışamadım. Ama her an gaza gelip alabilirim. kar falan yağarsa, yokuşta yanında fiesta geçer gider, o zaman iyi hissetmiyor insan 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Ben bu kış daha almadım, hayatımda ilk defa. Tanesi 1.000 TL'ye lastik almaya alışamadım. Ama her an gaza gelip alabilirim. [emoji4] Al al sen bi hafta sonu Ankara yaparız Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Selim Bilgin yazdı: Ben bu kış daha almadım, hayatımda ilk defa. Tanesi 1.000 TL'ye lastik almaya alışamadım. Ama her an gaza gelip alabilirim. Araç değişince nelere alışılıyor.... 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Fatih Keskin yazdı: Al al sen bi hafta sonu Ankara yaparız Öyle bir uzun yol yapasım var ki Erzurum'a kadar gidebilriiz. Çağlar Bayur yazdı: kar falan yağarsa, yokuşta yanında fiesta geçer gider, o zaman iyi hissetmiyor insan Fiesta'da da kış lastiği yoksa ben geçerim ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Selim Bilgin yazdı: Ben bu kış daha almadım, hayatımda ilk defa. Tanesi 1.000 TL'ye lastik almaya alışamadım. Ama her an gaza gelip alabilirim. Koskoca patron adamsın, 3.0 audi kullanıyon. Aslan besleyen yemini düşünmez. 1000 lira ne dirki elinin kiri . Daha sayayaımmı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Güneşten gözlerim kamaşıyor yazamıyorum 30 aralık İstanbulunda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Güneşten gözlerim kamaşıyor yazamıyorum 30 aralık İstanbulunda 5 yıl önce galiba.. istanbul için kar uyarısı yapılmış. facebookta paylaşılmış.. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Üç sene önce dedim kış gelmeden kar lastiklerini taktirayım benim Opele. Hava günlük güneşlik gittim lastikçiye. Lastikçi ne gerek var hocam Gaziantep'te kar lastiğine dedi. Üç gün sonra bir kar yağdı. Hiç bir araç siteden çıkamıyor. Herkes perişan. O gün okula gittim baktım kimse arabayla gelmemiş. 😊 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 5 yıl önce galiba.. istanbul için kar uyarısı yapılmış. facebookta paylaşılmış.. 2016 veya 17 abi, hatıralar... 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Kışlık bir ise yaramıyor diye bizi kandırmaya çalıştığın lastik degil mi bu Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: Vaay bak ozaman ne çekmiştim 4 mevsim diye pt535 alırsanız çekersiniz tabi https://lastik.rezulteo.com.tr/rehber/kis-lastigi/kis-lastigi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler/m-s-lastikleri-kis-lastikleri-midir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Kışlık bir ise yaramıyor diye bizi kandırmaya çalıştığın lastik degil mi bu yahu ben bu lastiği hiç Otoclup çatısı altında övmedimki. Otoparkta övmüştüm ama sonra videoyu çekince geri almıştım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 yahu ben bu lastiği hiç Otoclup çatısı altında övmedimki. Otoparkta övmüştüm ama sonra videoyu çekince geri almıştım. Emin misin? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Metin Akbal yazdı: Ali Darbaz yazdı: yahu ben bu lastiği hiç Otoclup çatısı altında övmedimki. Otoparkta övmüştüm ama sonra videoyu çekince geri almıştım. Emin misin? yahu başarısız olduğunu kendim kanıtlamışım lastiğin, neden öveyim. Başka yönlerinden bahsetmişimdir. Yağmurda iyi tutardı . Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Az önce sunroof açık geldim eve, ilkbahar havası var. Bunun üstüne sert bir soğuk gelirse şaşırmam. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Ali Darbaz yazdı: yahu ben bu lastiği hiç Otoclup çatısı altında övmedimki. Otoparkta övmüştüm ama sonra videoyu çekince geri almıştım. inkar tecrübedir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: inkar tecrübedir ANlamadım abi, Benim arabamda foruma girdiğimden itibaren Falken lastik vardı abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts