Emre Şimşek 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Off road olaylarına motosikletle girecem. Bana bi aksiyon kamera lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Var ama baharda. Haricinde yatağı var.Ama senin için harika bir çeşme var ana-yol kenarında [emoji6]Süper. Yıkama malzemelerimle gelirim ben. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Süper. Yıkama malzemelerimle gelirim ben. Tavanına çamur atmazsam neyim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Tavan zor oluyor ya. Tabure de getireyim ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Motora atarım Bak bu olmadı. [emoji15] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Kavga etmeyin daalın. Zaten karda toprak yüzü göremezsiniz çamur olmaz emmi senin için rahat olsun.Bi dene vinçli cip lazım olur sanki... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 47 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Kavga etmeyin daalın. Zaten karda toprak yüzü göremezsiniz çamur olmaz emmi senin için rahat olsun. Bi dene vinçli cip lazım olur sanki... Benim kullandığım cila acayip toz topluyor.. Toz olmazsa yıkamam yaa, çamur önemli değil, çamur yakışır 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Benim kullandığım cila acayip toz topluyor.. Toz olmazsa yıkamam yaa, çamur önemli değil, çamur yakışır [emoji4] Cilayı silerken bezle oluşturduğun statik elektrik tozu çeker abi, cilaların % 99 u antistatik değildir. Normaldir. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Benim kullandığım cila acayip toz topluyor.. Toz olmazsa yıkamam yaa, çamur önemli değil, çamur yakışır [emoji4] Cilayı silerken bezle oluşturduğun statik elektrik tozu çeker abi, cilaların % 99 u antistatik değildir. Normaldir. Köksal gerekli bilimsel açıklamayı yapmış. Seramik kaplat diyeceğim ama çirkin e de yazık o kadar masrafa...Neyse karda toz olmaz en azından sulu çamur vs o da yıkanır ve çıkar.4 gözle karı bekliyorum... 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 37 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: 4 gözle karı bekliyorum.. Öhömm 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 On 10.10.2013 at 20:57, Fatih Keskin yazdı: Çekme halatı alalım dedik denedik sağlam ama vazgeçtik. İyiki vazgeçmişiz bize karada kalmak yok. Ne güzel gezilmiş yahu 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Foto karanlık çıkmış. Şu halojen farlı arazi taşıtının markası modeli nedir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 4 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Foto karanlık çıkmış. Şu halojen farlı arazi taşıtının markası modeli nedir ? HSE olmayan tip. freelanderII friiki de denebilir, Lend rovır marka , webasto felan var ama 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Şimdi, Çağlar Bayur yazdı: HSE olmayan tip. freelanderII friiki de denebilir, Lend rovır marka , webasto felan var ama Bilgilendirme için teşekkür ederim. Siz aracın eski sahibi olmalısınız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 1 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: eski sahibi sen bir de sonrakini görsen... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 8 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: sen bir de sonrakini görsen... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Ne güzel gezilmiş yahuAlpiniM'i söktüm. Şu an ki hse aracı bulursam takayım diyorum. Nasıl olur acep? Foto karanlık çıkmış. Şu halojen farlı arazi taşıtının markası modeli nedir ?Böyle iyi karanlık iyidir HSE olmayan tip. freelanderII friiki de denebilir, Lend rovır marka , webasto felan var amaNe ama aması ne? Bilgilendirme için teşekkür ederim. Siz aracın eski sahibi olmalısınız. Sen 4.katta oturuyorsun dimi? sen bir de sonrakini görsen...Gözlerini oyacam görmek isteyenin Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sen 4.katta oturuyorsun dimi? 13 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2018 Yazar Paylaş 2 Mart 2018 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: AlpiniM'i söktüm. ayıp ama yahu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 ayıp ama yahuMüstehak sana 9:shok:Sakat kalma şansın bile yok demekki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts