Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Land ın çıkamadığı rampaya çıktım diyorsun yani abi Hep demişimdir, At sahibine göre kişner... Çıktım.. videosu var... Bunlar olay daha vahim görünsün diye gece gidiyorlar hep... Gündüz gitseler göreceğiz ki yayla... Gece dar açıyla dağ başıymış gibi görünüyor.. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2016 Yazar Paylaş 4 Ocak 2016 Efenim ? ne o piskılet mi? bozacı nbr ? az efendi ol yahu Land ın çıkamadığı rampaya çıktım diyorsun yani abi Hep demişimdir, At sahibine göre kişner... düz ovada keklik te gider 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Efenim ? ne o piskılet mi? bozacı nbr ? Çok ayıp. Emmiye koskoca, bıyıklı Emmiye şıracı mı diyon sen. Ne kaa ayıb[emoji533] Çıktım.. videosu var... Bunlar olay daha vahim görünsün diye gece gidiyorlar hep... Gündüz gitseler göreceğiz ki yayla... Gece dar açıyla dağ başıymış gibi görünüyor.. Bunun bir de evinin önünde karda oynarken ki videosu var. Aynen dediğiñ gibi abi. Gece karanlık uzun farlar yanık, sis farı açık vs. Olay daha alengirli oluyor tabi. az efendi ol yahu düz ovada keklik te gider Çamurda kalan vardı bir de? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2016 Yazar Paylaş 4 Ocak 2016 çamurdan çıksan ne demeye erkenden eve dönecen? kazak model şart 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Baktım 3-5 cm karda offfroad videoları havada uçuşuyor mondeo nun neyi eksik dedim ben de video çektim hem de deep snow stayla. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Baktım 3-5 cm karda offfroad videoları havada uçuşuyor mondeo nun neyi eksik dedim ben de video çektim hem de deep snowSenin mondeonun geçtiği yerde hepsi kalırdı. [emoji14] [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Senin mondeonun geçtiği yerde hepsi kalırdı. Akşam olsaydı farın ışığı ile karı biraz daha kabarık gösterebilirdik. Ama olmadı. Hiç güleceğim yoktu, yine yok Hastalandın mı yoksa? 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Akşam olsaydı farın ışığı ile karı biraz daha kabarık gösterebilirdik. Ama olmadı. Hastalandın mı yoksa? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Akşam olsaydı farın ışığı ile karı biraz daha kabarık gösterebilirdik. Ama olmadı. Asusta böyle bir mod var aslında.. Lg'de yok mu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Suvas ellerinde doğal parkur bulduk. Bir ara Ertan kaçacak gibi oldu Hafızaları tazelemek lazım ,malûm hava soğuk Baktım 3-5 cm karda offfroad videoları havada uçuşuyor mondeo nun neyi eksik dedim ben de video çektim hem de deep snow stayla. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Asusta böyle bir mod var aslında.. Lg'de yok mu Araç kamerasında da varmış da bizimkilerde yok. Karı çok gösteren telefon alacam. Note 5 te vardır belki bu özellik...Hafızaları tazelemek lazım ,malûm hava soğuk Soğuk bizim can Yoldaşımız birader. Her tarafı delik arabayla suya girince verilen her tepki normal. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Sanki uçak havalanıyor, o nasıl bir yankı [emoji2] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 efendi 80 cm suya girdik ranger ile, 10 cm suyla kandırmayın bizi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Sanki uçak havalanıyor, o nasıl bir yankı [emoji2] Yer uçağı biraz hızlandı mı uçuyor zati Şaka bir yana arkada giden tırın sesi olabilir efendi 80 cm suya girdik ranger ile, 10 cm suyla kandırmayın bizi Anca bunu buldum abi çaktırma Daha sağlam oluyor da işe yetişeceğim çamur olacağım diye video almıyorum çoğu zaman. çıkış noktasında geçen yıl duster askıda kalmıştı geçen yıl Allah'tan zemini az çok biliyorum da çukura tam dalmıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 (düzenlendi) Dilliillilili.....dliiilliii...Abi naberIyidir Sani, Hayırlı olsun çok çekerinSağol abiEee denedin mi 4x4 sistemi?Ayıpsın abi, kaldırımlar iniyorum çıkıyorumLa bi git! Nişantaşı'nda ofrod olmaz, gelsene hele arabayla bişey denicemGelirim abi, deneriz. Fekalet dört çekeri söyle böyle filan...Ahanda dört çeker size 27 Mayıs 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 şu banyo borusu gibi olan garabet şeyler ne yanda önde felan...... arka kapı açılabiliyo mu gün sonu? 5:00 dak. efsane mekan neresi.. liberty le 2x2 modda deneyelim yer çamur olsun ama 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Abi keşke başka konuya şey etseydin.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2016 Hepi topu 60 cmcik set yahu set i görmeedim ben bi gelip bakmam lazım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 Aaa, bu ne ya? Hani aramizda kalacakti? Gun sonu videolarini da ben paylasayim bari [emoji14] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 E deseydiniz ya. Basar gelirdim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 Bu arada dün Servet abi'den öğrendiklerim: Araç elektronik kilitli. Kilit moduna alsak bile aracı belli bir sınırda zorlamadığımız sürece her tekeri çevirmiyor, boşa düşenleri çeviriyor. Belli bir devirden sonra kilit devreye giriyor ve 4 tekeri de çeviriyor. Acımayacağız, basacağız yani 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts