İçeriğe Yönlendir

Triger Kayışım Değişmiş Mi?

İlke Demir

Recommended Posts

İlke Demir

Forumun saygıdeğer ağabeyleri ve ustaları, konudan anlayan tüm arkadaşlar. 2010 yılında 29.000 km'de bir sorundan dolayı 2008 benzinli fiestama motor yaptırmıştım. Yıl 2013 oldu ve araç alınalı 5 yılı geçti. (km 65.000 oldu) Ben o gün motor yapılırken triger kayışı sıfırlandı mı yoksa eskisi mi takıldı bilmiyorum. O gün sormak da aklıma gelmedi. Bugün servisten tatminkar bir cevap alamayınca evde karıştırdım ve faturayı buldum. Resmi yüklemeye çalışacağım ama her ihtimale karşı parça isimlerini ve kodlarını da yazıyorum. Fiyatlar 2010 fiyatları olup ikisi toplamda 295 TL yapıyor. Acaba triger setim değişmiş mi yoksa değiştirmem mi gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim. Hepinize iyi akşamlar.

5M5G 6K254 AB N KASNAK:ZAMANLAMA KAYIŞI,GERGİ.....163 TL
256E 6D314 AC N TAMİR-TAK.-TAHRİK KAYIŞI....................132 TL

R1u4d7J.jpg
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

değişmiş ancak 5 yıl olmuş, ben olsam değişirdim yine

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlke Demir

değişmiş ancak 5 yıl olmuş, ben olsam değişirdim yine

Değiştiyse 3 yıl olmuş hocam, 2010 yılı temmuz ayıydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Burada hem triger hem de   v kayışları değişmiş gözüküyor. 3 yıl olduğu için değişmenize gerek yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Evet şuanda sorun yok değişim de yapılmış.. 2 sene sonra değişirsiniz.

Yorum bağlantısı
İlke Demir

Üzerimden büyük bir yük kalktı, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Misafir

Forumdaki deneyimli arkadaşlar, triger kayışını değiştirmeğe karar verdim. Her zaman gittiğim ustaya götürdüm orjinal kayışını al dedi, bende dayco dimi dedim hayır dayco orjinal değil dedi. Biraz araştırdım İna ile dayco var forumlarda. Orjinali hangi markadır ?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Forumdaki deneyimli arkadaşlar, triger kayışını değiştirmeğe karar verdim. Her zaman gittiğim ustaya götürdüm orjinal kayışını al dedi, bende dayco dimi dedim hayır dayco orjinal değil dedi. Biraz araştırdım İna ile dayco var forumlarda. Orjinali hangi markadır ?

Luk kayış yoktur. Dayco orjinal değil ama kaliteli ve uyumlu bir kayıştır. 

Yorum bağlantısı
Misafir

V kayışını da 10 bin km önce taktırmıştım markası gates. Bu aralar kayış sesi gelmeye başladı gibi geldi bana ustaya gösterdim normal sesi dedi bi şey yok dedi. Bu arada gates markası sonradan öğrendim toyotanın orginal kayışı imiş.

Yorum bağlantısı
Misafir

Fordun yetkili yedek parça satıcısını aradım. Orijinal triger seti INA markasıymış. Ford INA'ya yaptırıyormuş triger setini; alman markasıymış INA. Triger setine 110 lira dedi. Usta işcilik 120 lira olur dedi. Uygun mu sizce ?

Yorum bağlantısı
İlke Demir

Toplamda 230 ise bence uygun. Daha yenilerde 300 TL fiyat almıştım.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Emre Çelikel

iyi günler. Ruvelli marka triger seti nasıldır. 2005 dizel fiestam var. yardımlarınız bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Serkan Balcı

Bende dayc

Fordun yetkili yedek parça satıcısını aradım. Orijinal triger seti INA markasıymış. Ford INA'ya yaptırıyormuş triger setini; alman markasıymış INA. Triger setine 110 lira dedi. Usta işcilik 120 lira olur dedi. Uygun mu sizce ?

Cok vakit gecmis ama bulabildinmi ina..cunku bende yaza dogru triger setini komple yaptircam dayco almayi planliyordum.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ömer Şanlı

triger , v kayışı ve direksiyon  kayışı değişmesi gerekir. 

malzme:170tl fiyat aldım.

işçilik:  ?     fiyatları nasıldır acaba

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
İlke Demir

dayco taktırdım 6 ay kadar oldu,çok şükür problem problem yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...