Cemil Akkuş 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 selam arkadaşlar.dün usb girişine galaksi s3 mini telefonu bağladım.telefonuda şarj edermi diye merak ettim,sonuçta bilgisayar şarj ediyor usb bağlayınca.neyse bağladım sürekli bi uyarı verdi telefon.sanki şarja takıp takıp çıkarıyorum gibi.sorun nedir acaba varmı bu durumu yaşayan veya bilen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Şarj aletinizde sorun olabilir. Başka bir şarj aleti deneyin. Yorum bağlantısı
Cemil Akkuş 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 Şarj aletinizde sorun olabilir. Başka bir şarj aleti deneyin. şarj aleti kullanmıyorum abi.telefonun orjinal usb kablosunu takıyorum usb girişine Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 şarj aleti kullanmıyorum abi.telefonun orjinal usb kablosunu takıyorum usb girişine USB girişine normalde ne takıyorsunuz. Ben fiestayı bilmediğim için soruyorum. (Müzik dinlemek için mi kullanıyorsunuz) Yorum bağlantısı
Cemil Akkuş 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 usb girişine bir usb kablosu ucunuda telefona bağladım abi.sadece bir kablo Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 usb kablosu bağladığınız için teyp şarj eder ama kablo aynı zamanda veri iletişimide sağladığı için telefon sanki bilgisayara bağlanmış gibi çalışmak ister . teyp telefona voltaj gönderir ve aynı zamanda bilgi alışverişide yapmak ister . kullandığını zusb kablosu telefonun veri kablosu . düz basit sadece sarj için olan usb uçlu kablolar var ondan temin ederseniz sorununuz çözülür . 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Aynı sorun focus 3 dede var benim telefon samsung galaxy ace 2 aynı durumu yapıyor braderin telefonu ıphone 5 onun telefonunu hem şarj ediyor hem müzik dinletebiliyor. Teyb in ıpad yazılımıyla ilgili sorun sadece ıpad ve ıphone cihazları algılıyormuş öyle denildi teyipcide bana net bir bilgim yok. Yorum bağlantısı
Cemil Akkuş 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 sonuç olarak galaksilerle bağlantı yapamıyoruz yani.teşekkür ederim cevaplarınız için.Aydın bey dediğiniz kabloyu araştırayım bi saolun Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Aracınızdan telefonunuzu unutmasını isteyip bağlantıyı yeniden yapın.Usb yığın depolama modunu devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirin. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 selam arkadaşlar.dün usb girişine galaksi s3 mini telefonu bağladım.telefonuda şarj edermi diye merak ettim,sonuçta bilgisayar şarj ediyor usb bağlayınca.neyse bağladım sürekli bi uyarı verdi telefon.sanki şarja takıp takıp çıkarıyorum gibi.sorun nedir acaba varmı bu durumu yaşayan veya bilen aynı sorunu bende yaşadım. bende s3 minimi aynı sorun yüzünden şarj edemedim. tam olarak dediğiniz gibi uyarı veriyor. ama nişanlımın ayfonu canavar gibi şarj da oluyor müzik de çalıyor. 2 Yorum bağlantısı
Rahmi Nural 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 (düzenlendi) sonuç olarak galaksilerle bağlantı yapamıyoruz yani.teşekkür ederim cevaplarınız için.Aydın bey dediğiniz kabloyu araştırayım bi saolun Hayır aynı marka telefonu kullanıyoruz ben şarj edebiliyorum.Sanırım kablonuzda sorun var.Yeni bir kablo ile deneyin.Not:Telefonunuzda hafıza kartı yok ise telefon içindeki müzikleri dinleyemessiniz. 7 Ekim 2013 tarihinde Rahmi Nural tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemil Akkuş 8 Ekim 2013 Yazar Paylaş 8 Ekim 2013 Aracınızdan telefonunuzu unutmasını isteyip bağlantıyı yeniden yapın.Usb yığın depolama modunu devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirin. aracımdan telefonumu unutmasını nasıl isteyecem anlayamadım biraz açarmısınız lütfen? Yorum bağlantısı
Serkan Eroglu 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 aynı sorun bende yaşıyorum, çakmaktan alsak usb çevirici ile bir sorun yaşarmıyız acaba Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 aynı sorun bende yaşıyorum, çakmaktan alsak usb çevirici ile bir sorun yaşarmıyız acaba en temizi o olur 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 aynı sorun bende yaşıyorum, çakmaktan alsak usb çevirici ile bir sorun yaşarmıyız acaba Çakmak girişinden USB çevirici ile bağlantı yaparak şarj sorununu çözülüyor bizzat denedim. Telefonunuzdaki müzikleri aracınızdan listeleyip dinlemek için ise AUX girişinden faydalan malısınız. İki ucu aynı olan 3.5mm jack aux kablosuyla telefonunuzdaki müzikleri sorunsuz bir şeklide dinleyebilirsiniz. aux kablosu Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 Veri akışı olduğundan şarj yavaş oluyor. Bilgisayara da bağlasanız aynı şekilde yavaş olur. Sadece şarj yapan adi kablolar çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Serhan Tali 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 USB girişi ile şarj mı oluyormuş.. Ben gittim samsung şarj aleti aldım çakmak girişli ) Yorum bağlantısı
Ali Öztürkk 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 (düzenlendi) Hocam VERİ kablosuyla şarj olmuyor. Araç çoklu şarj kabloları var çakmaklığa takılan, çakmaklık ağzı çıkarılarak Usb olarakta kullanılıyor. İşte bunlarla şarj oluyor aynı sorun bende de vardı bu kablo sayesinde şarj oluyor altta resmi ekledim. Direk usb kısmını aracınkine tak yeter 26 Ocak 2014 tarihinde Ali Öztürkk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 selam arkadaşlar.dün usb girişine galaksi s3 mini telefonu bağladım.telefonuda şarj edermi diye merak ettim,sonuçta bilgisayar şarj ediyor usb bağlayınca.neyse bağladım sürekli bi uyarı verdi telefon.sanki şarja takıp takıp çıkarıyorum gibi.sorun nedir acaba varmı bu durumu yaşayan veya bilen AYNI SORUN BENİM ARAÇIMDADA MEVCUT SANKİ ŞARJ A TAKIP ÇIKARILIYORMUŞ GİBİ OLUYOR ! Yorum bağlantısı
Cemil Akkuş 30 Ocak 2014 Yazar Paylaş 30 Ocak 2014 AYNI SORUN BENİM ARAÇIMDADA MEVCUT SANKİ ŞARJ A TAKIP ÇIKARILIYORMUŞ GİBİ OLUYOR ! farklı bi telefon denedim sorun yok.sorun samsung ta Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Benim bir samsung vardı rahmetli, kendi kablosu olmadan şarj olmuyordu. USB kablosunun 4 tane uçtan ortadaki 2 tanesine 2k direnç bağlı olması gerekiyor idi. Kendi 220v şarj adaptörünün kablosunu söküp araç şarj aletine bağlayarak çözmüştüm olayı. Buna benzer bir sorun var galiba. Kendi kablosunda gerekli direnci kablonun içine gömmüş samsung. Yorum bağlantısı
Halil Ahmet Şahbazoğlu 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 (düzenlendi) Merhabalar, ben de Skoda Rapid Spaceback aldım. Aynı problem bende de var. Aracın orijinal USB girişinden Sony Z2 telefonumu şarj etmeye çalışıyorum. Telefon bilgisayara bağlandı görünüp şarj olmaya başlıyor. 10 sn sonra kesiliyor. 5 sn sonra tekrar bağlanıp şarj oluyor sonra tekrar kesiliyor..... Sadece şarj etmeye yarayan kablo bulmak gerek bence de. Bulan var mı? 5 Kasım 2014 tarihinde Halil Ahmet Şahbazoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Ahmet Şahbazoğlu 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 nereden buluruz o kablodan? Internette demeyin, USB Şarj kablosu yazınca binlerce sonuç çıkıyor. Nokta atışı gerek... Yorum bağlantısı
Murat Aygün 2 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Telefonlar müzik dinlemek için flash bellek taktığımız USB girişinden şarj oluyor. Tek yapmanız gereken telefonunuzu 'Yığın depolama modu'na almak. Telefonunuzda bu ayar yoksa -ki yeni modellerde pek bulunmuyor. USB Mass Storage Enabler gibi bir uygulama yükleyebilirsiniz. Telefonun devamlı açılıp kapanma sorunu ortadan kalkıyor. Telefon şarj oluyor. Ampere isimli uygulamaya göre orjinal S4 şarj aleti pirizde 1080ma ile şarj ederken arabada 480ma gösteriyor. Telefon normalde -ekran açıkken- 460ma yiyor. Demek ki ekran açıkken pil yüzdesi ~aynı kalmalı. Kapalıyken artıya geçmeli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts