Emre Altındağ 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Arabamın kapılarındaki süs bantları gevşeme yaptı, yapıştıran adam tutturma için koli bandıyla yapıştırmış. Bant kaliteli çıktı maalesef. Kısmen çıkarttım bandı fakat lekeleri kaldı hiç hoş güzükmüyor. Nasıl çıkarabilirim yardım lütfen ?? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 sıcak su kalıntıları yumuşatır ve rahat çıkar diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Emre Altındağ 6 Ekim 2013 Yazar Paylaş 6 Ekim 2013 sıcak su ile denedim yarım saat uğraştım. yine de kaldı mazot zarar verir mi boyaya Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 wd40 ile yumuşak bez üstesinden gelir. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Bulaşık deterjanı ve süngeri. Ama dikkatlice.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Arabamın kapılarındaki süs bantları gevşeme yaptı, yapıştıran adam tutturma için koli bandıyla yapıştırmış. Bant kaliteli çıktı maalesef. Kısmen çıkarttım bandı fakat lekeleri kaldı hiç hoş güzükmüyor. Nasıl çıkarabilirim yardım lütfen ?? Koli bantı sentetik kauçuk denilen hotmelt tipi yapışkan içerir, bu durumda saç kurutma makinesi ile 60 derece civarına ısıtın, metil alkol ile sert bir bez ile silin çıkacaktır. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 aslında fısfıslar satılıyor onlardan alın en kolayı Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Bulaşık deterjanı ve süngeri. Ama dikkatlice.. Bulaşık süngeri fiestanın arka camını çizmişti. Kaportaya zarar verebilir. Gazyağı yada mazot öneriyorum. Bezle uygulanabilir. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Aseton kesin çözümdür ancak boyalı yüzeylerde temkinli olup küçük bir noktada test edip kullanmak şart 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 fren balata spreyini beze sıkıp sorunlu yeri silin. Bir kaç sn'de çıkacak 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 İyice kurumuşsa ince pasta çıkarabilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Kesin çözümü söyleyeyim; zeytinyağı ve karbonat. Zeytinyağı emdirilmiş kağıdı karbonata banıp lekeli yeri ovuyorsun. Bant izi çıktıktan sonra da yağı temizliyorsun. Sonra da gidip ellerini yıkadın mı sonuçtan memnun rahat rahaat uyuyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Hiç bir şekilde ovmayınız.. Çizersiniz.. Kuş pislikleri de aynı, ovmayınız, ıslatarak veya zararsız kimyasallarla çözülmesini bekleyiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Evet ovunca ince ince çizikler kalabiliyor. Bant izlerini margarinde hallediyor bilginiz olsun.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Hocam bende resinol var. Bu iş için yapılmış. Bant lekeleri akıp gidiyor. Asıl işi ağaç reçinesini temizlemek. Boyaya hiç zararı yok. http://www.sanalpazar.com/Atas-Resinol-Recine-Cozucu-250-Ml__isp8305746 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 fazla uğraşırsanız boya kalıcı hasar görür, oto nalburdan temizleme tineri alın, pamuklu bez ile uygulayın arkadan ıslak havlu ve bol su ile silin, kolayca çıkar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 (düzenlendi) Böyle irice bir kalkan balığını ikiye yarın, bant lekesinin üzerinde 30 dakika bekletin WD-40 yada balata spreyi en iyisi 7 Ekim 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Birçok koli bantı doğal kauçuk ile üretiliyor, bu durumda sizlerin bahsettiği sentetik temizleyiciler tırt olacaktır. Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Hiç bir şekilde ovmayınız.. Çizersiniz.. Kuş pislikleri de aynı, ovmayınız, ıslatarak veya zararsız kimyasallarla çözülmesini bekleyiniz.. Evet ovunca ince ince çizikler kalabiliyor. Bant izlerini margarinde hallediyor bilginiz olsun.. Sen dinleme onları kardeşim. Tava temizlermiş gibi de bastırma tabii. Sonradan "bak, n'oldu... böhüaaa!" olmasın. Hafiften, lekenin çıktığını görecek şekilde, kontrollü olarak dairesel hareketlerle sür yağlı karbonatı. o kadar pahalı bandı nerden bulacağız Ben de var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts