Ersin Ulupınar 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 MErhaba, değerli abilerim ve kardeşlerim Malumunuz kış kapıya dayandı ve kışlık lastik alıcam ama ne alacağım konusunda bir türlü karar veremedim. Ön plandaki lastikler Michelin alpin, good year ultrafrip8 ve petlas bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Ön plandaki düşündüğünüz lastiklerin hepsi de iyi lastikler. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Evet bence de Petlas yerli sermaye olması çok önemli... Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 4 Ekim 2013 Yazar Paylaş 4 Ekim 2013 Evet bence de Petlas yerli sermaye olması çok önemli... Değerli fikirleriniz için çok tşk ederim. Daha önce petlas hiç kullanmadım çevremde kullananlar olupta çok memnun kalmadıklarını söyleyenler oldu.Ama tabi petlasın suanki geldiği noktayı da biliyor değilim onun için yanlış yorumlar yapmak istemem.Gecen sene toyo marka bir lastik almıştım onuda çok övdüler beni resmen rezil etti.Bundan dolayı lastik konusunda daha hassas davranıyorum artık, çünkü sürekli işim gereği uzun yolla çıkıyorum ve can taşıyorum problem yaşamak istemiyorum.Verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim allah razı olsun tavsiyelerinize uyucam. Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 4 Ekim 2013 Yazar Paylaş 4 Ekim 2013 Değerli fikirleriniz için çok tşk ederim. Daha önce petlas hiç kullanmadım çevremde kullananlar olupta çok memnun kalmadıklarını söyleyenler oldu.Ama tabi petlasın suanki geldiği noktayı da biliyor değilim onun için yanlış yorumlar yapmak istemem.Gecen sene toyo marka bir lastik almıştım onuda çok övdüler beni resmen rezil etti.Bundan dolayı lastik konusunda daha hassas davranıyorum artık, çünkü sürekli işim gereği uzun yolla çıkıyorum ve can taşıyorum problem yaşamak istemiyorum.Verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim allah razı olsun tavsiyelerinize uyucam. Yorum bağlantısı
Kadir Kurt 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Bursa 195/65 R15 Kış lastiği fiyatları 03.10.2013 öncesi Goodyear ug8 - 25/13 / 150 - 170 tl arası Michelen alpin a4 / 165 - 200 tl arası Petlas w*** / 115 - 125 tl arası Conti t **** / 170 üstü Sök tak - Balans - sigorta dahil Ödeme kredi kartlı çeşitli vadeler Fiyatlar bilgi amaçlıdır Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 7 Ekim 2013 Yazar Paylaş 7 Ekim 2013 valla 2 gün önce Michelen alpin a4 tanesini 150 liradan aldım inş pişman olmam Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO) 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 valla 2 gün önce Michelen alpin a4 tanesini 150 liradan aldım inş pişman olmam Lastikleriniz hayırlı olsun. Aldığınız lastikler normalde iyi kış lastiklerinden. Güvenli sürüşler! Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 8 Ekim 2013 Yazar Paylaş 8 Ekim 2013 tşk ederim allah razı olsun hepimize kazasız belasız güvenli sürüşler olsun inş... Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 Arkadaslar lutfen bana biraz yardim edermisiniz.Ben su lastik konu hic anlamam ve sevmem bile.Eskiden abim hallederdi,simdi bana kaldi,bende anlamiyorum.Ama onceden soylemem lazim,ben cok cimri,şık olsun diye para harcamak sevmem ama kalite severim Ford sitesinde okudum,kis lastikler takiyorlar,antifriz falan bunlari hepsini hallederler ama markasini,fiyatini yazmamislar.Haberiniz var mi bu konuda?Mesele diyelim ben aldim lastikler 600 tl veya 900 tl,ikiside ayne kis lastik. Neye dikatimi cekmek lkazim,ne farki var? Araba kullanirken bir problem cikar mi ucuz fiyata lastikler alsam? Aslinda Turkiye o kadar soguk ulke degil,ne geregi var pahali lastik almaya?Ve son soru,yaz lastikleri,kendi garaji olmayanlar, nerde sakliyorsunuz? Valla benim icin suan en buyuk sorun bu p.s. ozur dilerim,benim turkcem hala iyi degil,bazen hata olabilir,kusura bakmyin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 birçok lastikçi kışlama hizmeti sunar, ucuz derken toplamda 1 lastik fiyatına bile denk gelemz fark, araç nedir takılacak olan? Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 (düzenlendi) birçok lastikçi kışlama hizmeti sunar, ucuz derken toplamda 1 lastik fiyatına bile denk gelemz fark, araç nedir takılacak olan? Ford Kuga Trend 17 jantlar 15 Ekim 2013 tarihinde Tamara Lazgiyeva tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 4x4 olduğunu varsayarsak, fiyatına göre fena sayılmaz kumho nun kış lastiği ile sıkıntı yaşamassınız. Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 4x4 olduğunu varsayarsak, fiyatına göre fena sayılmaz kumho nun kış lastiği ile sıkıntı yaşamassınız. ozur dilerim,biraz yoracam sizi. kumho nedir,marka mi? ve fiyat olarak ne kadar? bi de sey,abim soyledi dikkatli ol.lastikler civili olsun sizin soylediginiz civili mi? cunku ben Gokturkte oturuyorum,kisin baya kar yagiyormus burda,sikinti olmasin kisin yane Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 çivili lastik uzuunnn senelerdir yasak, yok. kumho bir marka, ucuz olsun ama kalitesiz olmasın demiştiniz, kumho suv sınıfında iş görür, rakamı da nispeten iyidir, rakamlar her gün değişebliyor nisbi olarak bilebiliyoruz. kugada iyi kötü kar lastiği olsun, yolda bırakmaz offroada girmedikçe 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 ozur dilerim,biraz yoracam sizi. kumho nedir,marka mi? ve fiyat olarak ne kadar? bi de sey,abim soyledi dikkatli ol.lastikler civili olsun sizin soylediginiz civili mi? cunku ben Gokturkte oturuyorum,kisin baya kar yagiyormus burda,sikinti olmasin kisin yane Kumho sıradan bir lastik markası. Biz bilhassa göktürke gelip kar üstünde show yapmaya çalışıyoruz favori kış lastiğimiz goadyear ug7 idi şimdi o tükendi ug8 çıktı, istanbulda çiviliye gerek yok bence. Babamın mondeo da ise bridgestone kullanıyoruz oda sorunsuz. Beklentiye göre petlas bile iş görebilir 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 suv sınıfında ug8 olsa tek tercih olurdu ama yok maalesef, pirelli scorpion nun yeni modeli harika rakamı da 2 katı ama Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 valla 2 gün önce Michelen alpin a4 tanesini 150 liradan aldım inş pişman olmam Az ıslak yolda vızır vızır kayıyordu bende. Zaten sevmem michelin'i ondan sonra takmadım. birçok lastikçi kışlama hizmeti sunar, ucuz derken toplamda 1 lastik fiyatına bile denk gelemz fark, araç nedir takılacak olan? Saklama için ücret istiyorlar, balkon daha iyi olmaz mı hem bedava ? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 2 sene önce rav4 te yokohama kullanmıştım çok memnun kalmıştım. Bu sene grand ta kumho olacak.Araç 4x4 olduktan sonra bence marka farketmez. Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Çağlar bey peki çivili yok,nasil var? zencir mi? Nasil oluyo kiş lastikler? Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Kumho sıradan bir lastik markası. Biz bilhassa göktürke gelip kar üstünde show yapmaya çalışıyoruz favori kış lastiğimiz goadyear ug7 idi şimdi o tükendi ug8 çıktı, istanbulda çiviliye gerek yok bence. Babamın mondeo da ise bridgestone kullanıyoruz oda sorunsuz. Beklentiye göre petlas bile iş görebilir Gerçek soylesem kiş sevmem,soğuktan korkuyorum,soğuk memleketten sicak Turkiyeye geldim ve en soğuk semt seçtim )) Abimde Goadyear sever,burda çok pahali olsa,sana gonderirim dedi ama ben istemezdim bu kadar hareket yapmaya,burda bulsam iyi olur. Ama sizde mecbuf drgil mi kiş lastik? Yane ceza olmaz mi takmasam? Peki yaklasik ne kadar cikar bana simdi alsam? suv sınıfında ug8 olsa tek tercih olurdu ama yok maalesef, pirelli scorpion nun yeni modeli harika rakamı da 2 katı ama Scorpion? adi cok guzel )) Ne kadar fiyat? Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Türkçeniz gayet sempatik, özür dilemenize gerek yok. Ben karlı ve buzlu havalarda tedbiren aracımı kullanmadığım için kış lastiği almıyorum. Onun haricinde lastiklermin her zaman iyi marka olmasına ve iyi durumda, hava basınçlarının da fabrika değerinde olmasına özen gösteriyorum. Başka mesajşarınızda Göktürk'te yaşadığınızı belirtmişsiniz. O taraflarda kış gerçekten sert geçer. İlla ki ihtiyacınız olacaktır. Yukarıda da dediğim gibi aracınıza uyumlu iyi bir marka (ki lastikçi arkadaşım her zaman Continental'ı tavsiye eder) lastik işinizi görecektir. Yolunuz düşüyor mu bilmem ama Beşiktaş'ta çok iyi bir lastikçi tavsiye edebilirim. Tesekur ederim ama ben Turkum sadece yurd disinda dogdum, oyuzden hatalar beni utandiriyor)) Ben Ford servisinde takmaya dusunuyordum,o arada antifriz ve baska dertlerini yapsaydiler,yane kişa hazir lasinlar demek istedigim. Hatta indirim yaparlar umarim )) Saklama için ücret istiyorlar, balkon daha iyi olmaz mı hem bedava ? balkon yok (( Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Gerçek soylesem kiş sevmem,soğuktan korkuyorum,soğuk memleketten sicak Turkiyeye geldim ve en soğuk semt seçtim )) Abimde Goadyear sever,burda çok pahali olsa,sana gonderirim dedi ama ben istemezdim bu kadar hareket yapmaya,burda bulsam iyi olur. Ama sizde mecbuf drgil mi kiş lastik? Yane ceza olmaz mi takmasam? Peki yaklasik ne kadar cikar bana simdi alsam? Scorpion? adi cok guzel )) Ne kadar fiyat? merak etmeyin istanbul'un kış mevsimi ürkütücü değil Biz göktürk'e sıklıkla geliriz ve oranın karlı yollarında araç kullanmayı çok severiz umarım sizde seversiniz. Kış lastiği zorunlu ama çivili zorunlu değil. Size yardımcı olalım boşuna Ford servislerinde çok para vererek lastik değişmi yapmayın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Tesekur ederim ama ben Turkum sadece yurd disinda dogdum, oyuzden hatalar beni utandiriyor)) Ben Ford servisinde takmaya dusunuyordum,o arada antifriz ve baska dertlerini yapsaydiler,yane kişa hazir lasinlar demek istedigim. Hatta indirim yaparlar umarim )) balkon yok (( Lastikçiler ilk sene ücretsiz saklıyor ama sonrakilerinde ücret istiyor doğal olarak. Lastiklerin ölçüsü nedir ? Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 (düzenlendi) merak etmeyin istanbul'un kış mevsimi ürkütücü değil Biz göktürk'e sıklıkla geliriz ve oranın karlı yollarında araç kullanmayı çok severiz umarım sizde seversiniz. Kış lastiği zorunlu ama çivili zorunlu değil. Size yardımcı olalım boşuna Ford servislerinde çok para vererek lastik değişmi yapmayınhmm demek Ford daha pahali mi?Çok sevinirim yardimci olsaniz. Yarin toplantiya katilmaya duşunuyorum,eğer bana yasak değilse. Konuşabilirdik lastik konuyu. Estağfurullah. Türkiye'de doğup, büyüyüp de Türkçesi'ne dikkat etmeyen bizler utanalım asıl, siz hiç dert etmeyin. Süha Abi'nin de dediği gibi, lastik işini serviste değil, dışarıda halletmelisiniz. Servisler pahalı satarlar lastikleri. Sitede indirim falan var diye yazmişlar,oyuzden sandim kendi servisleri iyi olur. Ama şimdi vazgeçtim,gitmiyecem. Zaten alişmam lazim, oğrenmek lazim nerde ne var. Lastiklerden başliyalim işte )) Lastikçiler ilk sene ücretsiz saklıyor ama sonrakilerinde ücret istiyor doğal olarak. Lastiklerin ölçüsü nedir ? Bana zaten sadece bu sene sakliyacak yer olsa yeter. Ben şuan kirada oturuyorum. Insallah hep oyle olmaz, calişsam krediyle ev alirim,o zaman tabiki onceden bunlari duşunurum. Olçuler derken? Jant numarasi olçu diye sayilir mi? Benim jantlar 17 18 Ekim 2013 tarihinde Tamara Lazgiyeva tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts