Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 c max mi var satılık Var. Alcan mı? Yaparız bi güzellik sana. kaç paraymış? Foruma satmak isteğim yok aslında fiyatı yüzünden. Ama sahibinden.com da 31, forumdan isteyen olursa 29.000.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Foruma satmak isteğim yok aslındaBiliyoruz canım foruma satmak istemediğini Öz hakiki gerçek aracımız gelsin. Kereminkonusunubulandıransımayli Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 (düzenlendi) Biliyoruz canım foruma satmak istemediğini Öz hakiki gerçek aracımız gelsin. Kereminkonusunubulandıransımayli Maşallah kardeşim. Ön farları yeter. Tam bir Japon.. Lpg testini de bekliyorum.. Sübap eritme vs. olmaz inşallah.. Satma konusuna gelince, fiyat sebep.. 28 Ağustos 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Önünde arkasında ne kadar çok lambası var bunun? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Biliyoruz canım foruma satmak istemediğini Öz hakiki gerçek aracımız gelsin. Kereminkonusunubulandıransımayli Stoplar ostimden mi alinmaydi abi? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Stoplar ostimden mi alinmaydi abi? Yok, taksiden çıkma Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Maşallah kardeşim. Ön farları yeter. Tam bir Japon.. Lpg testini de bekliyorum.. Sübap eritme vs. olmaz inşallah.. Satma konusuna gelince, fiyat sebep.. Satma konusunda diyebileceğimiz bir şey yok Biz anlaşsakta olmayabilirmiş Lpg de o sorunlarla karşılaşmayız inşallah, ama tüketimle alakalı şunu şöyleyebilirim, iyi yakıyor, ama yaktığı her kuruşun hakkını veriyor. ( Yakacak tabi, arkadaşın otomatik 207 sw'si 45 kuruş yakıyormuş Lpg'de, bırakıverde bizimkide 40 kuruş yakıversin:) ) Önünde arkasında ne kadar çok lambası var bunun? Japonlar, ışıltılı hayatı seviyorlarmış abi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Satma konusunda diyebileceğimiz bir şey yok Biz anlaşsakta olmayabilirmiş Lpg de o sorunlarla karşılaşmayız inşallah, ama tüketimle alakalı şunu şöyleyebilirim, iyi yakıyor, ama yaktığı her kuruşun hakkını veriyor. ( Yakacak tabi, arkadaşın otomatik 207 sw'si 45 kuruş yakıyormuş Lpg'de, bırakıverde bizimkide 40 kuruş yakıversin:) ) Japonlar, ışıltılı hayatı seviyorlarmış abi Abi Ankara'da fulledim 600 km bandırma sürdü 200 km burda bindim hala 72 km gösteriyor yakanarabayakarşıyızsmileyi:) Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Abi Ankara'da fulledim 600 km bandırma sürdü 200 km burda bindim hala 72 km gösteriyor yakanarabayakarşıyızsmileyi:) Bana simeksli örnekler kullanma lütfen Eren Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Bana simeksli örnekler kullanma lütfen Eren abi cmax değil tdci örneği o Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 abi cmax değil tdci örneği o Ortalamasi kac abi? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Bana simeksli örnekler kullanma lütfen Eren Bu arada imzandaki formül tutmamış Bilal. Güncelle ve yeni bir formülüzasyon yap. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Night Mode: ON Yeşil iç aydınlatmadan nefret ederdim. Bu araçla sevdim.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Submarine aydınlatma yokmu bunda ?2004-2005 de yok abi. Bende babamın arabada görünce şaşırdım hatta. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Submarine aydınlatma yokmu bunda ? Maalesef oda yok abim. Motor plastik kapağı, direksiyon sertlik modu, follow me, submarine... Bakalım sırada hangi eksiklik var. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Maalesef oda yok abim. Motor plastik kapağı, direksiyon sertlik modu, follow me, submarine... Bakalım sırada hangi eksiklik var. Arkadaş böyle satıcı olur mu yaa eksik buluyor aracında Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Maalesef oda yok abim. Motor plastik kapağı, direksiyon sertlik modu, follow me, submarine... Bakalım sırada hangi eksiklik var. Tırto işte Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Arkadaş böyle satıcı olur mu yaa eksik buluyor aracında Doğruya doğru kardeşim. Forumda Allah izin verirse kalıcı olduğumuzdan, bugünün yarını, bu dünyanın öbür tarafıda olduğundan, Allah korkusu olduğundan, kuldan saklımız olmaz inşallah .. Ancak bu eksiklikler fabrika çıkışı eksikler. Sonradan olma değil. Sonradan olan fazlalıklarımız var. Esp ve ön cam ısıtma tuşu, bagaj havuzu, paspas, park sensörü vb.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Herşey gönlünce olsun Keremim Sağolasın abim.. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Dörtlülerin yanindaki mavi şey ne abi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts