İçeriğe Yönlendir

Trakyalı C-Max

Misafir

Recommended Posts

c max mi var satılık :p

Var. Alcan mı? ;) Yaparız bi güzellik sana.  ;)

kaç paraymış? 

Foruma satmak isteğim yok aslında fiyatı yüzünden. Ama sahibinden.com da 31, forumdan isteyen olursa 29.000..

Yorum bağlantısı

Foruma satmak isteğim yok aslında

Biliyoruz canım foruma satmak istemediğini :) Öz hakiki gerçek aracımız gelsin. Kereminkonusunubulandıransımayli :crazy:

2d730816a8511d051f3dbe3712a8cff5.jpg

c8e5c65c7e660a80f9e7d9cba0d1f0e4.jpg11e2adfeb8b4b71f086f659f4b252b1e.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Biliyoruz canım foruma satmak istemediğini :) Öz hakiki gerçek aracımız gelsin. Kereminkonusunubulandıransımayli :crazy:

:nazar: Maşallah kardeşim. Ön farları yeter. Tam bir Japon.. Lpg testini de bekliyorum.. Sübap eritme vs. olmaz inşallah..

Satma konusuna gelince, fiyat sebep..  ;)

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Stoplar ostimden mi alinmaydi abi? :p

Yorum bağlantısı

:nazar: Maşallah kardeşim. Ön farları yeter. Tam bir Japon.. Lpg testini de bekliyorum.. Sübap eritme vs. olmaz inşallah..

Satma konusuna gelince, fiyat sebep.. ;)

Satma konusunda diyebileceğimiz bir şey yok :) Biz anlaşsakta olmayabilirmiş :(

Lpg de o sorunlarla karşılaşmayız inşallah, ama tüketimle alakalı şunu şöyleyebilirim, iyi yakıyor, ama yaktığı her kuruşun hakkını veriyor. ( Yakacak tabi, arkadaşın otomatik 207 sw'si 45 kuruş yakıyormuş Lpg'de, bırakıverde bizimkide 40 kuruş yakıversin:) )

Önünde arkasında ne kadar çok lambası var bunun? :unsure2:

Japonlar, ışıltılı hayatı seviyorlarmış abi :)
Yorum bağlantısı

Satma konusunda diyebileceğimiz bir şey yok :) Biz anlaşsakta olmayabilirmiş :(

Lpg de o sorunlarla karşılaşmayız inşallah, ama tüketimle alakalı şunu şöyleyebilirim, iyi yakıyor, ama yaktığı her kuruşun hakkını veriyor. ( Yakacak tabi, arkadaşın otomatik 207 sw'si 45 kuruş yakıyormuş Lpg'de, bırakıverde bizimkide 40 kuruş yakıversin:) )

Japonlar, ışıltılı hayatı seviyorlarmış abi :)

Abi Ankara'da fulledim 600 km bandırma sürdü 200 km burda bindim hala 72 km gösteriyor :D yakanarabayakarşıyızsmileyi:)

a54687c7cd33ea47d17b0f4f34cc122c.jpg

Yorum bağlantısı

Abi Ankara'da fulledim 600 km bandırma sürdü 200 km burda bindim hala 72 km gösteriyor :D yakanarabayakarşıyızsmileyi:)

a54687c7cd33ea47d17b0f4f34cc122c.jpg

Bana simeksli örnekler kullanma lütfen Eren :)
Yorum bağlantısı

Bana simeksli örnekler kullanma lütfen Eren :)

Bu arada imzandaki formül tutmamış Bilal.  ;) Güncelle ve yeni bir formülüzasyon yap.  :p

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Submarine aydınlatma yokmu bunda ?

2004-2005 de yok abi. Bende babamın arabada görünce şaşırdım hatta.
Yorum bağlantısı

Submarine aydınlatma yokmu bunda ?

Maalesef oda yok abim. Motor plastik kapağı, direksiyon sertlik modu, follow me, submarine... Bakalım sırada hangi eksiklik var.  :D

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Maalesef oda yok abim. Motor plastik kapağı, direksiyon sertlik modu, follow me, submarine... Bakalım sırada hangi eksiklik var.  :D

Arkadaş böyle satıcı olur mu yaa eksik buluyor aracında :D

Yorum bağlantısı

Tırto işte  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Arkadaş böyle satıcı olur mu yaa eksik buluyor aracında :D

Doğruya doğru kardeşim.  ;) Forumda Allah izin verirse kalıcı olduğumuzdan, bugünün yarını, bu dünyanın öbür tarafıda olduğundan, Allah korkusu olduğundan, kuldan saklımız olmaz inşallah

.. :) Ancak bu eksiklikler fabrika çıkışı eksikler. Sonradan olma değil. Sonradan olan fazlalıklarımız var. Esp ve ön cam ısıtma tuşu, bagaj havuzu, paspas, park sensörü vb..  :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...