Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Kendim için dediydim 1. 000 kaat gönder. Hemen bi bi-xenon lu C-Max imiz olsun. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 1. 000 kaat gönder. Hemen bi bi-xenon lu C-Max imiz olsun. Çokmuş yav, wax la takas olur mu Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 tuşları sökmek için epeyi boğuşulmuş ve azıcık deformasyona uğratılmış ara kısımlar Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 tuşları sökmek için epeyi boğuşulmuş ve azıcık deformasyona uğratılmış ara kısımlar Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Sırf ondan almamıştım Tuş kapaklarını çıkartmak kolay ama tuşları takınca çıkartmak çok zor. Arkalarında klipsleri var ve sanırım teybi çıkartmadan sökmek imkansız gibi. Bi ara teybi söküp soketlerinide takacağım. Aslında fotoda biraz belli deformasyon ama gözle çok anlaşılmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Biz babamın araca rezistanslı cam düşünüyorduk abi. Ön cam da küçük küçük taş izleri ve ufak bi çatlak var. Camı değiştirirken rezistanslı alalım dedik 500 tl fark istedi tan oto. Kasko karşılamaz farkını alır dedi. Geçen Mert'e teybi götürdüğümde baktım içerde tesisat görünmüyordu. Tan oto olabilir vardır bakmak lazım dedi. Bende tuşdan o yüzden vazgeçtim yani Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Biz babamın araca rezistanslı cam düşünüyorduk abi. Ön cam da küçük küçük taş izleri ve ufak bi çatlak var. Camı değiştirirken rezistanslı alalım dedik 500 tl fark istedi tan oto. Kasko karşılamaz farkını alır dedi. Geçen Mert'e teybi götürdüğümde baktım içerde tesisat görünmüyordu. Tan oto olabilir vardır bakmak lazım dedi. Bende tuşdan o yüzden vazgeçtim yani Tesisat var. Ama Esp ve rezistans soketleri bantlanmış ve ileriye doğrun itilmiş gibi duruyor. Bende el feneri ile baktım. Kablosunu yakaladım, çekmeye çalıştım ama birbirlerine bantlı olduğundan ve parmak kadar delikten iş yapılamadığından uğraşmadım çok. Teybi sökmeden olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Tesisat var. Ama Esp ve rezistans soketleri bantlanmış ve ileriye doğrun itilmiş gibi duruyor. Bende el feneri ile baktım. Kablosunu yakaladım, çekmeye çalıştım ama birbirlerine bantlı olduğundan ve parmak kadar delikten iş yapılamadığından uğraşmadım çok. Teybi sökmeden olmaz.Ne yani bizim arabaların espsibir kıytırık tuşa mı mahkum Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Ne yani bizim arabaların espsibir kıytırık tuşa mı mahkum Ona birde beyin lazımdır abi tuşla akıl edemez onu Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Güle güle kullan abi yeni tuşlarını o kadar özendim ki şimdi, nazar bile deydirebilirim maşallah, maşallah. Yinede aracı, forum dışında birine satarsan tuşları verme bari biz sebepleniriz. Başka türlü bu takım kolay kolay bulunmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Ne yani bizim arabaların espsibir kıytırık tuşa mı mahkum Ona birde beyin lazımdır abi tuşla akıl edemez onu Aslında Ids ile aktif hale getirilen birşeyler olabilir. Çünkü soketler vs tam. Hız sabitleme ve ayak aydınlatmayı, bir tuş ve ampül ile aktif hale getiren Trend Fiesta sahibi arkadaşlar vardı. Güle güle kullan abi yeni tuşlarını o kadar özendim ki şimdi, nazar bile deydirebilirim maşallah, maşallah. Yinede aracı, forum dışında birine satarsan tuşları verme bari biz sebepleniriz. Başka türlü bu takım kolay kolay bulunmaz. Eyvallah kardeşim. Aynen dediğin gibi yapabilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Heee aktif hale gelir hee,abs beyninden esp beyni yaparsın paralel çekip Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Heee aktif hale gelir hee,abs beyninden esp beyni yaparsın paralel çekip Belki beyni vardır? Belki biraz zorlasak olur? Ford olm bu. Kindar süpriz gibi. İçinden ne çıkacağı belli olmuyor. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Belki beyni vardır? Belki biraz zorlasak olur? Ford olm bu. Kindar süpriz gibi. İçinden ne çıkacağı belli olmuyor. Az çikolata ye,dokunuyor sana Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Az çikolata ye,dokunuyor sana Herşeyi azaltmam lazım bu aralar. Mangal sezonunun kapanmasını bekleyecem gerçi. Sonra azaltırım. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Az çikolata ye,dokunuyor sana Herşeyi azaltmam lazım bu aralar. Mangal sezonunun kapanmasını bekleyecem gerçi. Sonra azaltırım. Bazı arkadaşlara cola da dokanıyor amma yemeden duramıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Bazı arkadaşlara cola da dokanıyor amma yemeden duramıyorlar. 4gun içmedim[emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 4gun içmedim[emoji1] Saydın demek, zor oldu mu? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Saydın demek, zor oldu mu?Sorma[emoji1] ama artık günlük 2.5 değil, 1.5 litre içiyorum[emoji1] Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Abi güle güle kullan çok yakışmış Sen bakma Erene kıskanıyor o En kısa sürede ışıklarını yak abi çok güzel duruyor Aradada bas şekil oluyor Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Abi güle güle kullan çok yakışmış Sen bakma Erene kıskanıyor o En kısa sürede ışıklarını yak abi çok güzel duruyor Aradada bas şekil oluyor Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 c max mi var satılık Var! Sen yaşıyor musun? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Var! Sen yaşıyor musun? saygılar abi,yaşıyoz çok şükür Yorum bağlantısı
Recommended Posts