İçeriğe Yönlendir

Trakyalı C-Max

Misafir

Recommended Posts

• 3 hafta sonra...
Muharrem Karagülle

Maşallah Allah bağışlasın.Abı  üstteki resimde yakınında makas gördüm aman dikkat.Benım ufaklık da çok meraklı,bu aylarda sürekli takip etmek gerekiyor.

Yorum bağlantısı
  Muharrem Karagülle yazdı:

Maşallah Allah bağışlasın.Abı üstteki resimde yakınında makas gördüm aman dikkat.Benım ufaklık da çok meraklı,bu aylarda sürekli takip etmek gerekiyor.

Eyvallah kardeşim sağolasın.. Bilerek ve kontrollü konuldu makas oraya, sıkıntı yok ;)
Yorum bağlantısı

Trakya Kuzu Etkinliğinden bir kare. Pepe ile birlikte.. (04.05.2014_Şelale Kır Lokantası, Pınarbaşı, Çorlu, Tekirdağ)

Kw3XYmw.jpg?1

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Kerem Minaz yazdı:

Trakyalı ve Ayaz  :)  :nazar:

Maşallah kardeşim Allah ayırmasın, Ayaz'ın o tombul yanaklarından öp yerimize olur mu ? :air_kiss:  

Yorum bağlantısı
  Serhan Gürbüzol yazdı:

Maşallah kardeşim Allah ayırmasın, Ayaz'ın o tombul yanaklarından öp yerimize olur mu ? :air_kiss:  

Sağolasın Abim.. Cümlemize bağışlasın Allah ım evlatlarımızı, ömür boyu ayırmasın bizleri. Emrin başım üstüne.. :flowers:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Kerem Minaz yazdı:

Sağolasın Abim.. Cümlemize bağışlasın Allah ım evlatlarımızı, ömür boyu ayırmasın bizleri. Emrin başım üstüne.. :flowers:

Amin kardeşim, estağfurullah emir değil rica ederim  :)

Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

Trakyalı ve Ayaz  :)  :nazar:

Maşallah, Allahım ömrünü ve bahtını güzel eylesin. Yakın olsak da azıcık mıncıklasak iyi olurmuş ama..... :fiuw:

Hakan Erken yazdı:

Kocaman maşallah... :nazar:

:yildizlar:  Kocaman? Nasıl yani? Ney kocaman?

Yorum bağlantısı
  Mükremin Kocataşkın yazdı:

Maşallah, Allahım ömrünü ve bahtını güzel eylesin. Yakın olsak da azıcık mıncıklasak iyi olurmuş ama..... :fiuw:

:yildizlar: Kocaman? Nasıl yani? Ney kocaman?

Haklısın abim. Ucu açık kalmış. Karedeki herkes, herşey kocaman.. Kime, neye maşallah :p:D
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Benim ekmegim var ayaz bebegi yiyebilir miyimm allahim masallah ya cok tatli abi allah anali babali buyutsun nazarlardan saklasin pasamii

Yorum bağlantısı
  Hakan Erken yazdı:

Ayazı yakından gördük o anlamda  :)

İyi, sucuklardan başka birşeylerde aklında kalmış  :D

Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

İyi, sucuklardan başka birşeylerde aklında kalmış  :D

Onun yeri ayrı...seni hiç yazmıyorum bile  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...