Onur Olca 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 (düzenlendi) Merhabalar, 2013 model F3 style kullanıyorum. Özelliklerde "Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli, katlanabilir yan aynalar" var. Peki bu ısıtmalı özelliği kendisinden mi devreye giriyor yoksa manuel mi açılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. 27 Haziran 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Ön veya arka cam ısıtması ile birlikte devreye girer... 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Ön veya arka cam ısıtması ile birlikte devreye girer... +1 Yorum bağlantısı
İbrahim Günal 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Isıtmalı dış dikiz aynaları Elektrikli dış dikiz aynalarında ayna camının buzlanmasını ve buğulanmasını önleyen bir ısıtıcı eleman vardır. Arka cam ısıtma düğmesine bastığınızda otomatik olarak açılır. alıntı focus kullanım klavuzu sf 109 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 18 Kasım 2013 Paylaş 18 Kasım 2013 +5 C ve altında da kendiliğinden devreye giriyor diye biliyorum . 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Günal 18 Kasım 2013 Paylaş 18 Kasım 2013 pazar akşamı Eskişehir den dönerken +2 derecede camı açıp dokundum devreye girmemişti. arka rezistans düğmesine bastığımda ısınmaya başladı ayna Yorum bağlantısı
Onur Olca 21 Kasım 2013 Yazar Paylaş 21 Kasım 2013 pazar akşamı Eskişehir den dönerken +2 derecede camı açıp dokundum devreye girmemişti. arka rezistans düğmesine bastığımda ısınmaya başladı ayna Evet kesinlikle arka rezitans ile çalışıyor. Bende denedim. Ama keşke ayrı olsaymış. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 Manuel olarak, mudahale edildiğinde, arka rezisdans devreye alınmadıkça, Isıtmalı ayna devreye girmez bu doğru ama!! Ünite kapalı konumdayken ve hava 4 derecede iken üniteyi açtığımzda otomatik devreye girer arka cam rezisdansı ile aynalar.. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Evet kesinlikle arka rezitans ile çalışıyor. Bende denedim. Ama keşke ayrı olsaymış. f3'de durum aynen yazdığım gibidir.. Yorum bağlantısı
İbrahim Günal 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Manuel olarak, mudahale edildiğinde, arka rezisdans devreye alınmadıkça, Isıtmalı ayna devreye girmez bu doğru ama!! Ünite kapalı konumdayken ve hava 4 derecede iken üniteyi açtığımzda otomatik devreye girer arka cam rezisdansı ile aynalar.. dün sabah hava 2 dereceydi aynalara dokundum ılıktı sanırım otomatik aktif oluyor çünkü rezistans açmamıştım 1 Yorum bağlantısı
Onur Olca 24 Kasım 2013 Yazar Paylaş 24 Kasım 2013 Bizim burada hava +4 derecenin altına kolay kolay düşmeyeceğinden otomatik geçtiğini göremeyeceğim gibi. Yorum bağlantısı
Gökhan Turunç 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Herkese merhaba, Son iletiden sonra yillar gecmis ama bu konuyla alakali bir sorunum var Sag ayna rezidansim calismiyor. Sorunun nedenleri hakkinda bir fikriniz var mi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Herkese merhaba, Son iletiden sonra yillar gecmis ama bu konuyla alakali bir sorunum var Sag ayna rezidansim calismiyor. Sorunun nedenleri hakkinda bir fikriniz var mi? Bozulmuştur. Yeni ayna camı ile değiştirmek gerekir. Yorum bağlantısı
Gökhan Turunç 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Ozel servise gosterdim 800 TL parca fiyati dediler hemen kactim oradan. Yetkili servise henuz gosteremedim. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Peki ısıtmalı yan aynaların ,yazın sıcağında aracı çalıştırır çalıştırmaz ya da bazen gaza birden yüklenince devreye girmesi neye delalettir...böyle bir sorun var. Ve durum böyleyken durduğumuzda ve start stop devreye girdiğinde 10 saniye sonra araç çalışmaya başlıyor. Aküye baktirdim. Sorun yok dediler. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Isıtmalı yan aynalar, arka rezistans düğmesi açıkken çalışıyor çoğu araçta...Ya da ayna R-L-Orta Konum ve Isıtma düğmeleri ile seçim yapılıyor. Sizinkinde nasıl devreye giriyor Haluk Bey? Ya da şöyle sorayım devreye girdiğini nereden anlıyorsunuz? Göstergede mi görünüyor? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Ayna ısıtma devreye girdiğini nasıl anlıyorsunuzAraç modeli yılı nedir 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Ayna ısıtma devreye girdiğini nasıl anlıyorsunuzAraç modeli yılı nediraraç 2012 aveo , focus konusuna yazdım kalabalık olmasın diye .kusura bakmayın. Multimedya da bir ekran açılıyor rezistans simgesi çıkıyor. Auto on yazıyor. Sonra ben manuel kapatıyorum. Resistans düğmesine basarak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Bir şekilde otomatik açılma özelliği var anlaşılan. Menüde kapama da olmalı o zaman Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 17 saat önce, Haluk Şentürk yazdı: araç 2012 aveo , focus konusuna yazdım kalabalık olmasın diye .kusura bakmayın. Multimedya da bir ekran açılıyor rezistans simgesi çıkıyor. Auto on yazıyor. Sonra ben manuel kapatıyorum. Resistans düğmesine basarak DPF var mi? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 DPF var mi?evet var,tıkandı mı yoksa. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Sizin aracta varmidir bilmiyorum ama ya ford ya pejodaydi.... Dpf rejenerasyona girince ayna isitmasi aciliyor. Ama onda lamba falan yanmiyor birisi tesadufen kesfetmis. Videosu da vardi yanlis hatirlamiyorsam. Ben de forumda bir dpf konusunda yazmistim. Bi otobana cikin isterseniz.... 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 2 saat önce, Eren Gökmen yazdı: Sizin aracta varmidir bilmiyorum ama ya ford ya pejodaydi.... Dpf rejenerasyona girince ayna isitmasi aciliyor. Ama onda lamba falan yanmiyor birisi tesadufen kesfetmis. Videosu da vardi yanlis hatirlamiyorsam. Ben de forumda bir dpf konusunda yazmistim. Bi otobana cikin isterseniz.... valla son zamanda uzun yola çok gidiyorum yüksek devirde uzun süre kullanıyorum. Bugün wurth katkı da attım . Bakalım çok rahatsız eden birşey yok İste uyarı ekranı ve ayar bölümü. tüm ekranlar ingilizce, araç ayarları ise çince[emoji16] google translate yaptık şimdilik pek çözemedik. Ben var gitmek gibi bir çeviri oluyor [emoji1] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Çinli bi arkadaş lazım sana yada Servise uğra bi ara.. Bence otomatik modda olduğu için çalışıp kapanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts