Guest Mert Boran 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 LG G2 uçuyor, HTC ONE çaresizce bakıyor.4.4.2 htc one a geleli çok oldu abi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 LG G2 uçuyor, HTC ONE çaresizce bakıyor. Hhehehe, doğru uçan var ama G2 değil Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Nisan 2014 Yazar Paylaş 8 Nisan 2014 4.4.2 den sonra bir nebze yaklaştı G2 ye hakkını verelim. Ama ne ederseniz edin bir G2 performansında asla olmayacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 (düzenlendi) 4.4.2 den sonra bir nebze yaklaştı G2 ye hakkını verelim. Ama ne ederseniz edin bir G2 performansında asla olmayacak One varken g2 ye bakmam üzgünüm, yaklaştımı herşey donanım değildir hatırlatırım g3 te olmamış 16 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 LG yapmış, faydalanmalı..... Led tv de iyi lg faydalanmalı haklısın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 LEd denince panasonic denir ve beklenir, bizde tanınmıyor kabul; Türkiye de pazarlama faaliyeti samsungta iyi ama, tenik fayda ayrı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 LEd denince panasonic denir ve beklenir, bizde tanınmıyor kabul; Türkiye de pazarlama faaliyeti samsungta iyi ama, tenik fayda ayrı Zaten iyi dedim, en iyi demedimki Babasonic ayrı tabiii, adı üstünde Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 G2 4.4.2 alınca farkedilir şekilde hızlandı,ki zaten çok akıcı ve hizliydi, kamera odaklama süresi de oldukça kısaldı. Bu versiyon ile kusursuz bir telefon oldu G2, bu arada benim telefona ota ile guncelleme geleli 2 hafta oldu Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Donanımhaber'de KitKat ile akıcılık arttı ancak pil performansı gözle görülür şekilde düştü diyorlar. Hatta sırf bu yüzden güncelleme yapmayanlar var. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Şarjda bir olumsuzluk olsa bile yine bir güncelleme ile düzelecektir. Zaten yüksek kapasite pilde kayıp çok hissedilmez, önemli olan akıcılık, sorunsuzluk. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Benim cihazda sarj ile ilgili bir performans düşmesi yok. Ben yeni romu çok başarılı buldum, özellikle de samsung'un gelen gideni aratır tarzı problemli yazilim yukseltemelerinden sonra... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Nisan 2014 Yazar Paylaş 17 Nisan 2014 Birileri koşarak giderken arkadan bağırırlar "Durdurun kaçıyor" onela cılar Daha çoooook bağırırsınız Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g2-d802-16gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg2g&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGG2G-S Ne güzel fiyat. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g2-d802-16gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg2g&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGG2G-S Ne güzel fiyat. Ov, efsane fiyat. Htc One'ı satsam direk alabilirim. Düşüneyim bunu bi. Bu telefonu görünüş, donanım ve şarj süresi olarak geçecek hala telefon yok piyasada, bunun için hala kral kendisi Malesef katılmıyorum abi. Görünüş zaten samsungdan çalıntı. Ama ekran çerçevesi inceliği felan harbi güzel. Batarya süresi note serileri bunları döver. Donanım dada note 3 buna saplar. Net. Ama bu fiyata efsane cihaz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 (düzenlendi) Birileri koşarak giderken arkadan bağırırlar "Durdurun kaçıyor" onela cılar Daha çoooook bağırırsınız Sen öyle san Bu telefonu görünüş, donanım ve şarj süresi olarak geçecek hala telefon yok piyasada, bunun için hala kral kendisi Bu kralsa biz size anca ..... İmparator varken ne kralı kardeşim itirazınız varsa M8 verelim, direk duman olun 17 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Ov, efsane fiyat. Htc One'ı satsam direk alabilirim. Düşüneyim bunu bi. Malesef katılmıyorum abi. Görünüş zaten samsungdan çalıntı. Ama ekran çerçevesi inceliği felan harbi güzel. Batarya süresi note serileri bunları döver. Donanım dada note 3 buna saplar. Net. Ama bu fiyata efsane cihaz. Samsung'dan daha şık bir telefon, note serileri derken note2 den daha iyi sarjı, ama Note3 batarya performansını bilmiyorum. Donanım olarak 3gb ram dışında Note3' den arda kalır yanı yok, sentetik benchmark testlerini bir kenara bırakıp günlük kullanımı değerlendirirsek, menü geçişleri ile g2 Note3' den daha hızlı bir telefon, herşey bir yana Note3' ün önce donanımına yakışır şekilde rehbere ve telefon uygulamasına takılmadan bekletmeden girebilmesi gerekiyor. G2 ile rehber ikonuna dokunmaniz ile uygulamanın açılması bir oluyor neredeyse. Bu rehbere geç girme sorunun s5'de de devam ettiği yazılmaya başlandı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Samsung tv yapsın, süpürge yapsın, Lg de tv 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Samsung'dan daha şık bir telefon, note serileri derken note2 den daha iyi sarjı, ama Note3 batarya performansını bilmiyorum. Donanım olarak 3gb ram dışında Note3' den arda kalır yanı yok, sentetik benchmark testlerini bir kenara bırakıp günlük kullanımı değerlendirirsek, menü geçişleri ile g2 Note3' den daha hızlı bir telefon, herşey bir yana Note3' ün önce donanımına yakışır şekilde rehbere ve telefon uygulamasına takılmadan bekletmeden girebilmesi gerekiyor. G2 ile rehber ikonuna dokunmaniz ile uygulamanın açılması bir oluyor neredeyse. Bu rehbere geç girme sorunun s5'de de devam ettiği yazılmaya başlandı. Daha şık olabilir, tasarım samsungtan (ç)alınıp biraz üzerinde uğraşılmış çünkü. Ayrıca note 3, g2den ince bir telefon. Batarya olayına gelirsek Ne kadar süre note 2 kullandınız? Neye göre kaşılaştırdınız? Fabrika verisi bile g2'den iyi note 2'nin? Menü geçişleri ve rehber hızı ile telefon kıyaslayacaksak nokia 1100 en iyisidir. Herzaman dediğim gibi bu fiyata iyi ama rakipsiz felan da değil. Zaten alıpta yaptığımız şey face,twit vs.vs Bu tartışmalar yersiz. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Daha şık olabilir, tasarım samsungtan (ç)alınıp biraz üzerinde uğraşılmış çünkü. Ayrıca note 3, g2den ince bir telefon. Batarya olayına gelirsek Ne kadar süre note 2 kullandınız? Neye göre kaşılaştırdınız? Fabrika verisi bile g2'den iyi note 2'nin? Menü geçişleri ve rehber hızı ile telefon kıyaslayacaksak nokia 1100 en iyisidir. Herzaman dediğim gibi bu fiyata iyi ama rakipsiz felan da değil. Zaten alıpta yaptığımız şey face,twit vs.vs Bu tartışmalar yersiz. Mert note2'yi kendi kullanim alışkanlıklarıma göre bu kiyaslamayi yapmaya yetecek kadar kullandim. Kullandıgım note2 de bir problem olmadığını varsayarsak aralarında çok fark yoktu ama g2 daha iyi. Note3 uzun süre kullanmadığım için bilmiyorum. Rehbere girme konusuna gelince, 2000 tl verip de en iyi işlemciye ram'e sahip diye aldığımız ve gününün en üst düzey donanımına sahip olan akıllı telefonun telefon özelliğinin aşırı yavaş çalışmasının savunulacak bir tarafı yok. Belki boş zamanı fazla olan kullanıcılar için bu sorun olmayabilir, ama zamanını yönetmek zorunda olan ve telefonu yoğun kullanan bos zaman fakiri kullanıcılar için bu durum telefondan soğumaya yetiyor. Nokia 1100'dan hızlı rehber ve telefon uygulaması açan akıllı telefon olmaz fikrindeyseniz g2'ye yakından bakmanızı tavsiye ederim Samsung üst düzey telefonların smart özelliklerine diyecek yok, ancak telefon yönleri ile benim gibi kullanıcıların istediği performans kalitesini yakalayamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts