İçeriğe Yönlendir

Lg G2 Kullanım Deneyimleri, Bilgiler

Ertan Çabuk

Recommended Posts

Çağlar Bayur

çivi mi nokia mı htc mi , hangisi ilgisiz, haklı adam, canon,slr,hız, kayıp şarj aleti ilgili

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Herkes şahsına münhasırdır; ne sen ben, ne ben sen olamam elbette abi. :flowers:  Ben G2'ye tırt dedin demedim ki hTc'den başkası yalan dediğin için, milyon dolarlar harcanarak geliştirilen onlarca cihaza bir çırpıda "tırt" dediğin için öyle dedim, bi nevi Ali abi'ye (Elöver) tırtları över dendiği gibi... Haddimi aştıysam özür dilerim... :bye:

:flowers:  hTC bu işin piridirde ondan, One harbi güzel alet, ama G2 de güzel, elbette One a göre işlemci vs. daha güçlü sistemler kullanıyor ama ikisi arasında kullanımda fark göremezsin, zaten ne diyorum, bu 2 alet dışında gerisi yalan, varmı sen söyle, S4 mü daha iyi yoksa tonla eksiğiyle tf5s mi, dediğim gibi en iyi 2 alet şuan için bu, 3-4 aya kadarda hTC buna cevabını M8 le verir zaten, Lg de boş durmaz o da verir, bu iş böyle uzaaar gider, bizde bir onu alırız sonrada diğerini.

Mesala şuan alacak olsam 32GB. LG G2 yi daha ucuz olduğu için alabilirdim (gerçi arada pek fark kalmıyorya), One a tercih etmek zor olurdu ama alabilirdim, zaten başka alternatifte yok, varsa yoksa şimdilik bu ikisi, bunların dışında adam gibi alet yok :)

32 GB Lg G2 1800 tl.  Şuan alırmıyım? Hayır, 3 ay bekleyip daha iyisi M8 yada G Flex e bakarım, zaten One var, hiiç gerek yok yani  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

telefonla çivi çakılmaz ki, nokia 3110 tavsiye ederim :D

Onlada çakılmaz, deliniyor, 688 erikson tavsiye ederim  :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kete ilgili midir?

Onlada çakılmaz, deliniyor 388 erikson tavsiye ederim  :D

üstünden araba geçeni görmüşlüğüm var, hala zır zır çalıyordu :rofl:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

:flowers:  hTC bu işin piridirde ondan, One harbi güzel alet, ama G2 de güzel, elbette One a göre işlemci vs. daha güçlü sistemler kullanıyor ama ikisi arasında kullanımda fark göremezsin, zaten ne diyorum, bu 2 alet dışında gerisi yalan, varmı sen söyle, S4 mü daha iyi yoksa tonla eksiğiyle tf5s mi, dediğim gibi en iyi 2 alet şuan için bu, 3-4 aya kadarda hTC buna cevabını M8 le verir zaten, Lg de boş durmaz o da verir, bu iş böyle uzaaar gider, bizde bir onu alırız snrada diğerini.

Mesala şuan alacak olsam 32GB. LG G2 yi daha ucuz olduğu için alabilirdim, One a tercih etmek zor olurdu ama alabilirdim, zaten başka aletrnatifte yok, varsa yoksa şimdilik bu ikisi dışında adam gibi alet yok :)

Discovery... :D :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Discovery... :D :D

He vallahi, bunların peşinde f/p olarak kesin Discovery gelir tabiii..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Land Rover discovery mi? iyi ciptir

Land Rover cipcik, Range Rover sa süslü asfalt aracıdır.  :D  :p

Cip budur :)

Toyota-Land_Cruiser_2013_800x600_wallpap

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Land Rover cipcik, Range Rover sa süslü asfalt aracıdır.  :D  :p

Cip budur :)

Toyota-Land_Cruiser_2013_800x600_wallpap

İlk defa katıldım, yaz bunu kenara :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İlk defa katıldım, yaz bunu kenara :D

Ben daha çook şeyde haklıyım, sen de bunu yaz  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben daha çook şeyde haklıyım, sen de bunu yaz  :D

Bluray günüm bugün, komedi filmim yoktu ama gerek kalmadı ilahi Ali abi :D

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

Telefonu modem olarak kullanamıyorum, bilgisayara bağladığımda sınırlı bağlantı diyor ne yapmalıyım?

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

He vallahi, bunların peşinde f/p olarak kesin Discovery gelir tabiii..

Huawei P6 denen bir cihaz var hatırlatırım. :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bluray günüm bugün, komedi filmim yoktu ama gerek kalmadı ilahi Ali abi :D

G2 konusu yetti değilmi  :D

disco 1-2-3-4 fena atlar :rofl:

kum şeyhi kullanmayacaksa

Land oyuncaktır bana göre, dingiliz, çölü anca arapları ayartırken görmüştür, cip yapmayı sulak yurtlarında ne zaman öğrenmişler  :D

Land fena değildir, ama çöl ve afrika dedinmi LandCruiser ve diğerleri, üzgünüm  :D

disco daha 5-6-7-8-9 ... daha çook uğraşır  :p

Huawei P6 denen bir cihaz var hatırlatırım. :p

Haa oda güzel, birde Oppo varki direk Cyanogenmod desteklidir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Telefonu modem olarak kullanamıyorum, bilgisayara bağladığımda sınırlı bağlantı diyor ne yapmalıyım?

Wifi modem olarak mi kullanmak istiyorsunuz ?

Ayarlar>internet paylasimi ve aglar>wifi hotspot

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

Wifi hotspottan giriyorum şifre oluşturup bilgisayardan bağlantısını gerçekleştiriyorum fakat sınırlı bağlantı diyor acaba yapmam gereken başka birşey var da eksik mi yapıyorum :(

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arada ios ta hacamat oldu, N900 a ios yüklemişler, olay bitmiştir :)

ios-nokia-n900-2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Wifi hotspottan giriyorum şifre oluşturup bilgisayardan bağlantısını gerçekleştiriyorum fakat sınırlı bağlantı diyor acaba yapmam gereken başka birşey var da eksik mi yapıyorum :(

3g baglantinizda sıkıntı olabilir. Anladığım kadarı ile bilgisayar, telefon tarafindan oluşturulan wi fi ağına bağlanıyor ama ordan internete çıkış yok gibi
Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

Evet, 3g görünüyor ama çok net çekmiyor olabilir başka bir yerde deneyim teşekkürler.

Yorum bağlantısı

Bişi sorcam,

G2'nin mail uygulamasına gmail, outlook ve bankanın iş maili senkronize ettim. Ancak mailleri kendi kontrol ediyor ve alıyor. Bazı şeyleri değiştirdim ama düzeltemedim.

Ben sadece mail uygulamasını açtığım da mailleri kontrol edip almasını istiyorum. Birde enteresandır, iş maili ayarları ile diğer maillerinde ayarları farklı.

var mıdır bilen?

Mail alma zamani ayarlanir. Sizde push(anlik) ayarli gibi. Bu sureyi en uzun zamana ayarlayin, mailin icine girdiginizde ya da yenile ikonu vardir saniyorum bastiginizda son guncellemeden sonraki mailleri alir. Konuya note2 kullanicisi olarak yazdim, tam menuyu bilmiyorum ama yazilim android oldugundan benzerdir. Ben hep anlik ayarladigim icin daha fazla ayrinti veremedim.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...