Mert Yeldan 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Mehmet Kaya yazdı: Mert Konu sahibinin talebi. Konuya uzak bir şekilde soruyorum, konu sahibi istediği her mesajı sildirebiliyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Mert Yeldan yazdı: Konuya uzak bir şekilde soruyorum, konu sahibi istediği her mesajı sildirebiliyor mu? Mesajlar konu dışıysa talep edilirse silinmesinde bir sakınca yok. Daha önce Benzer durum Android ve ios konularında da oldu. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Mehmet Kaya yazdı: Mesajlar konu dışıysa talep edilirse silinmesinde bir sakınca yok. Daha önce Benzer durum Android ve ios konularında da oldu. Banane canım Tırtdroid'den ios'tan.. Bu konuya özgü sormadım genel bir şey mi diye yani. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Konuya uzak bir şekilde soruyorum, konu sahibi istediği her mesajı sildirebiliyor mu? Bence genel bir kural yok ama bu tip inceleme konularında karşılaştırmadan ziyade, atışmaya varan üstünlük savaşları konunun gereksiz yerlere kaymasına ve okuyanın bilgi alacağı değil, polemiklerle karşılaşacağı bir bilgilendir(me)me içeriğine dönüşüyor. Ben okuyucu gözüyle yazdım Mert. Saygılarımla. 25 Kasım 2013 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Evren İskent yazdı: Bence genel bir kural yok ama bu tip inceleme konularında karşılaştırmadan ziyade, atışmaya varan üstünlük savaşları konunun gereksiz yerlere kaymasına ve okuyanın bilgi alacağı değil, polemiklerle karşılaşacağı bir bilgilendir(me)me içeriğine dönüşüyor. Ben okuyucu gözüyle yazdım Mert. Saygılarımla. Atışma mesajlarına yer yok tabiki de. Bildirim gelmiş 4 tane mesajınız beğenildi diye. Baktım mesaj yok silinmiş, ondan sordum. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Emek verip mesaj yazdın ve silindiyse ona birşey diyemem. Kusura bakma benim yorumum buna değildi Mert. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Konu ile alakası olmayan mesajlar silinmiş, telefonla alakalı olanlar bırakılmış...Başka varsa gözünüze çarpan onları da işaretleyip silebilirim, bugüne has bir uygulama gibi görünebilir aslında bugün başladı devam edebilir... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Kasım 2013 Yazar Paylaş 25 Kasım 2013 Mert silinmesini ben talep ettim. Konuyu amacindan saptiran benim de dahil mesajlar vardi. Temizlik iyidir. Ferahlatir insani Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Sorun değil benim için yahu Yeni uygulama mı? Konu sahibi olunca istediğim mesajlar siliniyor mu? Her konuda bu denli hassas mı temizlikçi arkadaşlar onu sorudm sadece. Bu mesajlar da kendini imha etsin bir süre sonra. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Yok o kadar keskin davranmıyoruz ama mesela konu sahibi diyor ki ben canım burnumda arabamla uğraşıyorum araya mangal lafı girdi..Olmuyor böyle lütfen bakar mısınız diyor biz de okunur hale getiriyoruz....Aralarda işten güçten vakit bulunca teknik konulara girip geyik mesajlarını siliyoruz vs.Günler günleri aylar aylar kovalıyor sonra bir bakmışsın bu mesajda saat gece yarısını vurduğunda silinmiş ve LG G2 alacak bir kişi için bilgi bankası mahiyetinde bir konu oluyor... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Serkan Toker yazdı: Yok o kadar keskin davranmıyoruz ama mesela konu sahibi diyor ki ben canım burnumda arabamla uğraşıyorum araya mangal lafı girdi..Olmuyor böyle lütfen bakar mısınız diyor biz de okunur hale getiriyoruz....Aralarda işten güçten vakit bulunca teknik konulara girip geyik mesajlarını siliyoruz vs.Günler günleri aylar aylar kovalıyor sonra bir bakmışsın bu mesajda saat gece yarısını vurduğunda silinmiş ve LG G2 alacak bir kişi için bilgi bankası mahiyetinde bir konu oluyor... Emekli ol artık. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 (düzenlendi) Emeklilikte nerden çıktı, konudan sapma olmasın Erdem Doğan yazdı: O zaman, G2 ve diğerieri diyoruz Monitorün üstünde duran One ı neden kadraja almadın haaa, aradaki uçurum belli olmasın diyemi G2 nin altındakiler kutusuna destek olsun ve tepedekine G2 yaklaşsın diye konulmuş sanırım 25 Kasım 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Konu sahibi konusunu komple sildirebilirken neden mesajlar silinmesin ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Ben madem konusu açılmış onuda dile getireyim. Mesela diyelim ki ben üyeliğimi sildirdim, örneğin discovery konusu boşa mı gidecek şimdi? O kadar bilgi içeren mesajlar felan. Bu gereksiz mesajların silinme olayı iyi olmuşda benim de mesajlar gitmiş sanırım, gereksiz birşey yazdığımı hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Üyeliğini sildiren, isterse konularını sildirebilir yada bırakabilir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Mert Boran yazdı: Ben madem konusu açılmış onuda dile getireyim. Mesela diyelim ki ben üyeliğimi sildirdim, örneğin discovery konusu boşa mı gidecek şimdi? O kadar bilgi içeren mesajlar felan. Bu gereksiz mesajların silinme olayı iyi olmuşda benim de mesajlar gitmiş sanırım, gereksiz birşey yazdığımı hatırlamıyorum. Üyeyi silmeden önce tek tek konularına bakıyorum-z, önemli konuları ayırıp başkasının konusu haline getiriyoruz sonra üye ile birlikte tüm konu ve mesajlarını siliyoruz...Yani sen gidersen bu önemli discovery konusu kalır Mert... Bu konudan mesajın silinmişse gereksiz olduğu içinde olabilir, silinmiş bir mesaja alıntı yapıp cevap verdiğin içinde olabilir... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Kasım 2013 Yazar Paylaş 26 Kasım 2013 Burası bilgilendirme panosumu arkadaş. Serkan Toker yazdı: Üyeyi silmeden önce tek tek konularına bakıyorum-z, önemli konuları ayırıp başkasının konusu haline getiriyoruz sonra üye ile birlikte tüm konu ve mesajlarını siliyoruz...Yani sen gidersen bu önemli discovery konusu kalır Mert... Bu konudan mesajın silinmişse gereksiz olduğu içinde olabilir silinmiş bir mesaja alıntı yapıp cevap verdiğin içinde olabilir... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Serkan Toker yazdı: Üyeyi silmeden önce tek tek konularına bakıyorum-z, önemli konuları ayırıp başkasının konusu haline getiriyoruz sonra üye ile birlikte tüm konu ve mesajlarını siliyoruz...Yani sen gidersen bu önemli discovery konusu kalır Mert... Bu konudan mesajın silinmişse gereksiz olduğu içinde olabilir, silinmiş bir mesaja alıntı yapıp cevap verdiğin içinde olabilir... Şikayetçiyim arkadaş ne bu böyle her yönetimsel şey G2 konusundan yapılıyor. İmha ediniz kendinizi hadi lütfen Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Ertan Çabuk yazdı: Mert silinmesini ben talep ettim. Konuyu amacindan saptiran benim de dahil mesajlar vardi. Temizlik iyidir. Ferahlatir insani "Millete laf yetiştiremiyorum, cevap veremiyorum, ben de böyle bir yol buldum, yönetimi arkama aldım" demiyon da :D Aaahh Ertan abi ahh.. Telefonda yazaman, klavyede yazaman.. Nolacak senin bu halin? Ha unutmuşum. Mert haklı 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Baş edemedi tabi, Ali abi bir yandan One, ben bir yandan İos. Emmi bir yandan GMD 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 akşam yemeğe gittik 30 kişi kadar, gece sonunda hatıra fotolarını wasuptan millete ben yolluyordum, ne diyeyim, şasrjı biten mi, o karanlıkta çekemeyen mi vs. vs, lgg2 ve diğerleri yalnız Slr gibi manuel ayar şart, ne de olsa profesyonel bir cihaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Karanlıkta çekemiyen haa, ve özelikle çekirG2 süper çekti öylemi, aralarında One ın olmadığı nasılda belli Master One ve diğerleri Yorum bağlantısı
Recommended Posts