İçeriğe Yönlendir

Jetta 1.4 Tsı Alınır Mı?

Cüneyt Demir

Recommended Posts

Cüneyt Demir

amcam 2010 model jetta tsı mıdlıne almayı düşünüyor da bana sordu.ben de size danışayım dedim.

yakıt-performans konusunda artı ve eksileri nelerdir?

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı

8/8.5 yakıtı olur ama bu donanımı nedir bilmiyorum. Snırım bu midline comfortline gibi orta donanım, DSG ise şanzumana iyi baktırılmalı düz ise tadından yenmez.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

140hp almak önde tercih gelir benim nazarımda. Modeline göre ilk zamanlarda çıkan tsi lerde piston sorunları vardı sonraki modellerinde kalmadı. Van ı bilmiyorum ama biz 140 hp lik olanı ile 9-10lt istanbul şehir içi geziyorduk.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

125 hp değil mi bunlar abi?

140 hp hangisinde var acaba

170 lik golf gt olan modelide var fakat aralarındaki tek fark yazılımsal diye biliyorum fakat bu bilgi aklımda 2007 den kalma yani yanılıyor olabilirim ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2008-orjinal-vw-jetta-otomatik-1.4-tsi-140hp-137654879/detay/

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

teşekkürler abi. :flowers:

bizim baktığımız 125 hp :yes:

125 hp jettada yok.122 hp var.

125 hp tsi motor ile seat ve skoda da var.bilgin olsun.

Minimum 140 hp almalı mümkünse 170 lik almalı ve dsg olmalı :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

140hp almak önde tercih gelir benim nazarımda. Modeline göre ilk zamanlarda çıkan tsi lerde piston sorunları vardı sonraki modellerinde kalmadı. Van ı bilmiyorum ama biz 140 hp lik olanı ile 9-10lt istanbul şehir içi geziyorduk.

Süha gibi kullanırsan 9 yakar. ben ya da yavuz ya da emmi gibi olursa 6 yakar.

benim istanbul uzun dönem avarajım 6.5 larda. yavaş gitmem. arada da sıkışırım. tek farkım bağırtmam.

122 hp almaya çalışın.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Süha gibi kullanırsan 9 yakar. ben ya da yavuz ya da emmi gibi olursa 6 yakar.

benim istanbul uzun dönem avarajım 6.5 larda. yavaş gitmem. arada da sıkışırım. tek farkım bağırtmam.

122 hp almaya çalışın.

fiesta da ortalamam 6.5-7lt/100km :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

fiesta da ortalamam 6.5-7lt/100km :)

tamam işte aynı motorlu (modsuz) fusion da benim ortalamam 4.8.

6.5 olan averajım passat 122hp.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

tamam işte aynı motorlu (modsuz) fusion da benim ortalamam 4.8.

6.5 olan averajım passat 122hp.

Sizin arkada sakin kullan az tüket etiketi var, bende ise hedefimiz ibre sonu Allahım sen bizi koru etiketi :D Kişiden kişiye göre çok değişir aynen :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ömer Tuncay

Bende 2008 140hp DSG vardı. Çok seri bir araçtı. Özellikle turbo sesi çok keyifliydi. Ancak yakıttan dolayı değiştirmek zorunda kaldık. Şehir içi 9lt, şehir dışı 7lt civarlarında yakıyordu. Ama gözüm hala onlarda. İlerde 1.6TDI DSG alacağım inşallah.

Bu arada alırsanız full (comfortline) donanımlısını alın. Midline biraz boş kalır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...