Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Aracınızı sabit plaka yasasından önce almışsanız ve şu an başka bir ilçedeyseniz, plakanızı değiştirebilirsiniz.. Aracınızı sabit plaka yasasından sonra aldıysanız, satış işlemi dışında plaka değiştiremezsiniz.. Almak istediğiniz plaka sizin yaşadığınız ilçeye ait bir plaka değilse, o ilçeden birine satış yapıp plakayı değiştirip sonra aracı sabit plaka olarak geri almalısınız.. Almak istediğiniz plaka kendi ilçenize ait ise, başka ilçeden birisine sabit plaka olarak satıp, plaka değişikliği şartı ile satın alıp plaka değiştirmelisiniz.. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Burda değiştiren arkadaşım var.. Kendi üzerineyken kaskosu, sigortası yüksek çıkınca annesinin üzerine devretti. Devredirken de sevdiği bir plakayı aldı.. Plaka yine Muğla/Yatağan'a kayıtlıydı.. Geçen sene yaptırmıştı.. Ben de bir kaç ay önce arabamı babamın üzerinden kendi üzerime aldım,değiştirmediler.Sistem;aynı adreste gözüktüğümüz için işlem yapamıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
cüneyt özler 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 (düzenlendi) Üstadlar merhabalar. 07 Fiesta 1.4 comfort aracım var. Daha önce soruldu mu ya da konu açıldı mı bulamadım. Aracım da su an da Ankara plaka var ve 25 yasındayım. 2 Defa ufak çaplı da olsa ( ön tampona surtturme ve sag arkaya çarpma ) kazalarım oldu. Dolayısıyla Ekim ayında olacak olan sigorta ucretım yüksek çıkıyor. Aracımın satısını yası buyuk annem ya da babama devredip Konya plaka almak ıstıyorum Gelelim asıl soruma cok uzatmadan İstedigim Plakayı tahsis etme ucretsız olarak varmıdır? İsmim Cüneyt Gecen trafik e gittim CNT war mı dedim. CNT 74 var dedi ve 200 Tl istediler . Var mı bi yolu bunun? 16 Eylül 2013 tarihinde cüneyt özler tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Borga Tansel 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Öncelikle "w" harfini değilde Türkçe'mizdeki "v"" harfini kullanırsak sevinirim. Kendi bölgenizin emniyet sayfasına girerseniz orada kullanılabilir plakalar mevcut. Bunları 1 günlüğüne rezerve edebiliyorsunuz ve tamamen ücretsiz. Ben bu şekilde almıştım. Üstadlar merhabalar. 07 Fiesta 1.4 comfort aracdım var. Daha önce soruldu mu ya da konu açıldı mı bulamadım. Aracım da su an da Ankara plaka war ve 25 yasındayım. 2 Defa ufak çaplı da olsa ( ön tampona surtturme ve sag arkaya çarpma ) kazalarım oldu. Dolayısıyla Ekim ayında olacak olan sigorta ucretım yüksek çıkıyor. Aracımın satısını yası buyuk annem ya da babama devredip Konya plaka almak ıstıyorum Gelelim asıl soruma cok uzatmadan İstedigim Plakayı tahsis etme ucretsız olarak warmıdır? İsmim Cüneyt Gecen trafik e gittim CNT war mı dedim. CNT 74 War dedi ve 200 Tl istediler . War mı bi yolu bunun? Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Üstadlar merhabalar. 07 Fiesta 1.4 comfort aracım var. Daha önce soruldu mu ya da konu açıldı mı bulamadım. Aracım da su an da Ankara plaka var ve 25 yasındayım. 2 Defa ufak çaplı da olsa ( ön tampona surtturme ve sag arkaya çarpma ) kazalarım oldu. Dolayısıyla Ekim ayında olacak olan sigorta ucretım yüksek çıkıyor. Aracımın satısını yası buyuk annem ya da babama devredip Konya plaka almak ıstıyorum Gelelim asıl soruma cok uzatmadan İstedigim Plakayı tahsis etme ucretsız olarak varmıdır? İsmim Cüneyt Gecen trafik e gittim CNT war mı dedim. CNT 74 var dedi ve 200 Tl istediler . Var mı bi yolu bunun? yazım kurallarına dikkat edelim lütfen.türkçe öğretmeni olarak uyarmak hakkım sanırım..iyi forumlar. Yorum bağlantısı
cüneyt özler 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Öncelikle "w" harfini değilde Türkçe'mizdeki "v"" harfini kullanırsak sevinirim. Kendi bölgenizin emniyet sayfasına girerseniz orada kullanılabilir plakalar mevcut. Bunları 1 günlüğüne rezerve edebiliyorsunuz ve tamamen ücretsiz. Ben bu şekilde almıştım. Kusura bakmayın, Eyvallah. Yalnız ben o sayfaya ulaşamıyorum. Yani ne sayfayı açabiliyorum ve de başka bir şey yapabiliyorum. Hep yağım aşamasında diyor. Bulunduğum il Konya. yazım kurallarına dikkat edelim lütfen.türkçe öğretmeni olarak uyarmak hakkım sanırım..iyi forumlar. Tamam güzel insanlar düzelttim. Kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 biraz geç saat diye çok kimseyi bulamazsınız belki ama yarın tatmin edici cevaplar alırsınız. Yorum bağlantısı
cüneyt özler 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 biraz geç saat diye çok kimseyi bulamazsınız belki ama yarın tatmin edici cevaplar alırsınız. Peki artık öyle olacak gibi gözüküyor. Özür diliyorum, forumda yeniyim cevap yazarlar değil mi yarın? Yani ek herhangi bi şey yapmama gerek var mı? Borga Sonsel bey bende sizin yaptığınız gibi yapıp almayı düşünüyorum bu perşembe. Ancak sayfayı açamıyorum maalesef. Gidip trafikten de bu işlemi yapamıyor muyum acaba? Online olmadan.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 yaparsını tabi ki Bu arada Borganın soyadı TANSEL 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Peki artık öyle olacak gibi gözüküyor. Özür diliyorum, forumda yeniyim cevap yazarlar değil mi yarın? Yani ek herhangi bi şey yapmama gerek var mı? Borga Sonsel bey bende sizin yaptığınız gibi yapıp almayı düşünüyorum bu perşembe. Ancak sayfayı açamıyorum maalesef. Gidip trafikten de bu işlemi yapamıyor muyum acaba? Online olmadan.. yazarlar tabi.ayrım yok bu forumda.ama avatar resminizi de değiştirip kendi resminizi koyun.çünkü kendi resminiz dışında resim koymak da yasak.arabanızın resimlerini arabam bölümünde gönlünüzce paylaşıp yorum alabilirsiniz.sayın adaşım. keyifli forumlar. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Peki artık öyle olacak gibi gözüküyor. Özür diliyorum, forumda yeniyim cevap yazarlar değil mi yarın? Yani ek herhangi bi şey yapmama gerek var mı? Borga Sonsel bey bende sizin yaptığınız gibi yapıp almayı düşünüyorum bu perşembe. Ancak sayfayı açamıyorum maalesef. Gidip trafikten de bu işlemi yapamıyor muyum acaba? Online olmadan.. yaparsını tabi ki Bu arada Borganın soyadı TANSEL Genelde ismimi yanlış yazarlardı bu değişik oldu biraz online olmadan da yapabilirsiniz. Listede olan plakaları para ödemeden alabiliyorsunuz diye biliyorum. Onun dışındakiler için bir ücret istiyorlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Sevgili forumdaşlar, Hepinizin forumu sevdiğinizden şüphesiz eminiz. Ancak arkadaşımızı uyarmak yerine "yönetime bildir" derseniz, biz iletişime geçip yetkili olarak biz uyarabiliriz ki, sanıyorum anlayış göreceğizdir. Tabi birde maalesef uyarının dozunun biraz kaçtığını gördüm, bu da ayrıyetten üzdü. Cüneyt bey, %90 emin olmakla beraber, farklı ilin plakasına kaydettirmek istiyorsanız, ruhsat sahibinin o ilde ikamet sunması gerekmektedir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Vallahi 200 iyiymiş verilebilir ki şöyle bende ismimin baş harflerini alayım dedim AOY ancak sıralamadan dolayı olmadı AY verdiler onu da daha çok ozan ismim kullanıldığı için istemedim netice de ay yi 100 tl ye vereceklerdi. siz de tam isminize göre bulmuşsunuz ki vermekten başka yolu yok bu işin. Ha fiyat kırabilirseniz biraz daha ne ala Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Merhaba Yeni bir araç aldık. Şehir dışından aldığımız için plakasını değiştireceğiz. Noterde satışı buna göre yapıldı. Almak istediğimiz plaka şu anda başka birine kayıtlı olarak kullanılmakta. Sahibini ikna edebilirsek nasıl bir prosedür izlemeliyiz. Yorum bağlantısı
Taner Erbay 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 (düzenlendi) eğer ikna edebilirseniz ikna ettiğinize bin pişman olacağanız bir prosedür izleyeceksiniz almak istediğiniz plakanın sahibi durduk yere başka birine satış verecek. satışta plaka değişsin demeli. sonra yeni alıcısı o arabaya yeni plaka çıkartacak ve istediğiniz plaka boşa cıkacak. sonra o istediğiniz plakanın sahibi yeni çıkan plakasıyla arabasını satış verdiği şahıstan tekrar geri satın alıcak sizde o sırada istediğiniz plakayı alabileceksiniz. şahısı nasıl ikna edersiniz bu kadar trafiğe merak ederim biraz tuzlu ve uğraştırıcı olacak .. kolay gelsin. 5 Ocak 2014 tarihinde Taner Erbay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 eğer ikna edebilirseniz ikna ettiğinize bin pişman olacağanız bir prosedür izleyeceksiniz almak istediğiniz plakanın sahibi durduk yere başka birine satış verecek. satışta plaka değişsin demeli. sonra yeni alıcısı o arabaya yeni plaka çıkartacak ve istediğiniz plaka boşa cıkacak. sonra o istediğiniz plakanın sahibi yeni çıkan plakasıyla arabasını satış verdiği şahıstan tekrar geri satın alıcak sizde o sırada istediğiniz plakayı alabileceksiniz. şahısı nasıl ikna edersiniz bu kadar trafiğe merak ederim biraz tuzlu ve uğraştırıcı olacak .. kolay gelsin. bu kadar uzun olmamalı Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 bu kadar uzun olmamalı Aynen bu kadar uzun.Başka yolu yok maalesef. 1 Yorum bağlantısı
ömür ölmez 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Arkadaşlar Merhaba; Yarın Düzce'den 2011 Model Focus II alıyorum inşallah.. Kasko ve Sigortanın yüksek çıkmasından dolayı plakayı değiştirmeyi düşünmüyorum. Ankara plaka yaptığım zaman çok yüksek rakamlar çıkıyor. Forumdaki sigortacı arkadaşlarımın bu konudaki yorumlarını bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Mehmet Turnacıoğlu abi, sen hayatta mısın? Erciyes'ten sonra bir daha göremedik seni forumda. Zaten Erciyes'ten önce de göremiyorduk. Özletme kendini bu kadar. Yorum bağlantısı
Serkan Eroglu 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 hakkaten de baya uzunmuş. birde maliyeti vardır onun tabiki Yorum bağlantısı
Mehmet Turnacıoğlu 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 (düzenlendi) Mehmet Turnacıoğlu abi, sen hayatta mısın? Erciyes'ten sonra bir daha göremedik seni forumda. Zaten Erciyes'ten önce de göremiyorduk. Özletme kendini bu kadar. ben yılın bu zamanları Kayseri toplantısı öncesi piyasaya çıkıyorum. kısaca yakında buluşuruz gibi geliyo. ama önce şu işi cidden halletmem lazım Bu arada araç şirket üzerine kayıtlı. buda sanırım daha olumsuz bir ayrıntı 5 Ocak 2014 tarihinde Mehmet Turnacıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Bence de hiç plaka değiştirmeyin.Arada acayip farklar çıkıyor.Tek sıkıntınız şu olur.Ankara trafiğinde en ufak hatanızda yabancı muamelesi görür,hep hatalıymışsınız gibi lanse edilirsiniz.Babam geldiğinde ben onun aracıyla bir kaç kez trafiğe çıktım.Araç 28 plaka.Şerit değiştirdiğimde ,birine yol verdiğimde,kırmızıda durduğumda,sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi sürekli uyarmalar filan,sinir olmuştum.Bakışlardan şu manayı çıkarmak zor değil: -Burası Angara goçum,akıllı ol. 5 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 ben yılın bu zamanları Kayseri toplantısı öncesi piyasaya çıkıyorum. kısaca yakında buluşuruz gibi geliyo. ama önce şu işi cidden halletmem lazım Bu arada araç şirket üzerine kayıtlı. buda sanırım daha olumsuz bir ayrıntı Kolay gelsin abi yoğun bir bürokrasi bekliyor seni. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 ben yılın bu zamanları Kayseri toplantısı öncesi piyasaya çıkıyorum. kısaca yakında buluşuruz gibi geliyo. ama önce şu işi cidden halletmem lazım Bu arada araç şirket üzerine kayıtlı. buda sanırım daha olumsuz bir ayrıntı Siz o plakadan bastırıp şifaen aracınızın ön camına koyun,hiç canınızı sıkmayın,çünkü çok prosedür gerekiyor..(Esprimi anlayışla karşılayacağınızı umut ediyorum.) 1 Yorum bağlantısı
ömür ölmez 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Bence de hiç plaka değiştirmeyin.Arada acayip farklar çıkıyor.Tek sıkıntınız şu olur.Ankara trafiğinde en ufak hatanızda yabancı muamelesi görür,hep hatalıymışsınız gibi lanse edilirsiniz.Babam geldiğinde ben onun aracıyla bir kaç kez trafiğe çıktım.Araç 28 plaka.Şerit değiştirdiğimde ,birine yol verdiğimde,kırmızıda durduğumda,sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi sürekli uyarmalar filan,sinir olmuştum.Bakışlardan şu manayı çıkarmak zor değil: -Burası Angara goçum,akıllı ol. Mehmet Merhaba; Angaralı olduğumuzu belli ederiz herhalde bu arkadaşlara Zor bir şey değil radyoda BANKO açarız sesi de yükselttik mi anlarlar herhalde Sincan'ın yerlisi olduğum için oyun havalarına sempatim yok desem yalan olur Yıllık 500-600 lira fark için bunlara göğüs gereceğiz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts