Tuğberk Şahinoğlu 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Merhaba arkadaşlar, Ford keyfini sadece yollarda değilde pc başında da sürmek istiyorum.Güzelde bir oyun direksiyonum var.Gerçekçi Ford araçlarının özellikle Focus'un olduğu bir simülatör tarzı oyun var mıdır ? Yola yapamadıklarımızı pc de yapalım bari Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 ford araçlarla ilgili bir yarış oyunu vardı ama simülatör değildi sanırım Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu 11 Eylül 2013 Yazar Paylaş 11 Eylül 2013 Ramazan Turan yazdı: Ford için yok bildiğim kadarıyla ama ağır yük araçları, traktör, otobüs, uçak gibi araçların simülatör oyunu var.Euro Truck Simulator 2 son zamanların en iyisi diye biliyorum... evet oynamıştım oda güzel bir oyun. Serkan Ünsalan yazdı: ford araçlarla ilgili bir yarış oyunu vardı ama simülatör değildi sanırım oda olur gerçekçi olsun canımı yesin 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 şimdi o oyun kaç yıl önceydi yahu :exc1: Ford Racing 3 bir tabesi bu diğerinida hatırlıcam dur bakam 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Colin Mcrae Rally oyununda ford olabilir... hemi de ralli yani 2 Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu 11 Eylül 2013 Yazar Paylaş 11 Eylül 2013 Öneriler için teşekkürler çok yardımcı oldu gerçekten Yavuz Selim Bilgin yazdı: Ford simulator var ama pek ilgini çekeceğini sanmıyorum, seninle yaşıt olabilir. Bu 2. versiyonu. Naptın sen ya DOS PC game diyor Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu 11 Eylül 2013 Yazar Paylaş 11 Eylül 2013 Yavuz Selim Bilgin yazdı: Sen dedin ford simulator diye. Al oyna. Bunu oynayıpta yola çıkmamak lazım.Arabanın içinden geçiyor resmen 1 Yorum bağlantısı
Uğur Gül 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 NFS World de focus hb modeli var.bir sürü millet var yarış modifiye Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 City driving simülatör e focus modu atabilirsiniz Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 Simulatör anlamında Rfactor yada live for speed gibi programlar denenebilir. Her ikisinde de bir çok mod mevcut dışarıdan bir çok araç eklenebiliyor. Yada var olan araçları focus vs gibi araçlara çeviren insanlar var ufak tefek modifiyeler ile her ikisi de yıllarca oynadım ve zaman bulsam oynarım diyeceğim simulatör oyunlarıdır. Rfactor Focus Live For Speed Focus , Buda bonus LFS için geçerli Yorum bağlantısı
Alper Demir 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 Bİ bakayım dedim bahsedilen Euro Truck Simulator 2 'ye. Şu an kamyoncu olmuş durumdayım:) Şimdilik fena sardı. Scania alana kadar devam Yorum bağlantısı
Recommended Posts