İçeriğe Yönlendir

Yeni S-Max Consept

M.Fatih Yüce

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Vw amblemi ile çıksa, 3 misli fiyatına 4 misli satardı..... eskisi de bu da gelecekte çıkacağı da.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

eskiside hoşuma gidiyor, buda güzel beygirler konuşur artık.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

eskiside hoşuma gidiyor, buda güzel beygirler konuşur artık.

1,5 ecobost 178 hp vee vites yok yani otomatik. Hem benzinli hem otomatik, tam bana göre tabi gerçek olursa, Ford bu sağı solu belli olmaz :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hala eski kasa, 2010 sonunda 48 bin Tl idi, donanımı da daha yüksekti, kell gibi kaldı an itibarı ile, ancak genelde bakınca çok iyi seçim, bu rakama

1,5 ecobost 178 hp vee vites yok yani otomatik. Hem benzinli hem otomatik, tam bana göre tabi gerçek olursa, Ford bu sağı solu belli olmaz :D

kuga gibi olursa, klasik otomatik olur, yakar gitmez.....

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

İnşallah istediğin olur. ;)

kendimi toparlarsam 2006-2009 s-max düşünüyorum inşallah. c-max cvt  de sorun yaşarım düşüncesiyle düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Lokman bey, CVT şanzımanlar sorunsuz değilmiydi?

sorun yaşayan çok. Ancak Fatih beyde cvt var, sorunsuz kullanıyor, inşallah da sorunsuz kullanmaya devam eder. ;)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kafam karıştı, bu bildiğimiz klasik 4 ileri otomatik vitesler CVT değil miydi? Focus, Fiesta'nın bazı modellerinde,  Getz, Golf 4, Hyundai'nin diğer modelleri ve bir kaç modelde daha kullanılan otomatik CVT değil miydi?

ford da, focus/ c-max  tdci otomatik cvt dir, başka yoktur, toyota vb. markalarda halen vardır, audi tdi lar cvt dir vb. Ford un kini üreten firma biraz tırt çıktı, zamanında ford da fazla arkasında durmadı destek vermedi, an itiabrı ile revizyonu fahiş fiyatlı değil, ancak arıza riski mevcut,

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ford ve diğer modellerin benzinli otomatikleride aynı mı?

değil sadece tdci focus ta cvt vardır

Yorum bağlantısı

Sanki yanda Peugeot 5008 i andırıyor. Günümüzde aynı sınıftaki araç markalarının çoğu birbirine benziyor. Farklılık seviyesi iyice düştü. sanırım maliyetlerden kısma çabası... 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...