Anıl Akgül 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Abi bu merceğin diğerlerinden tek farkı boyut olarak ufak olmasımı ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Yazar Paylaş 4 Mart 2014 Diğer diye kastettiğin mercekler Bosch,Hella bi-xenon tipi ise boyutu,perde yapısı,seleonid motoru ve ampul tutucusu farklı ama aydınlatma kalitesi olarak çizgisi haricinde bence ayırt edilemeyecek ölçüde fark var. Yorum bağlantısı
Akif Eren 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Biraz konu hortlaması oluyor ama, oktay bey benim aracın park lambalarının üstüne doğru beyaz bir çizgi oluşmuş çok az sanki park ampulleri ısınıp yakıyor gibi buna ne yapmak gerekir. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Biraz konu hortlaması oluyor ama, oktay bey benim aracın park lambalarının üstüne doğru beyaz bir çizgi oluşmuş çok az sanki park ampulleri ısınıp yakıyor gibi buna ne yapmak gerekir. Orijinal ampulü led olan (T10) ile değiştirin. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Oktay bir ara benim konudaki kaşlarada bak bakalım, ne yapabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 (düzenlendi) Focus 2.5 farlarındaki bu islenmenin tek sebebi ampulün yerine tam oturmaması ve ampulün camı plastiğe teması ile eritmesinden kaynaklı.Ampulün takıldığı duy yerine oturtulamıyor yada sarsıntıdan dolayı tırnagı yerinden çıkması ile bu sorun oluşuyor.Bu beyaz islenmenin tek nedeni bu.Ledli değişim bu tip sorunlar olmadan olursa yerinde olur.Arasıra kontrol şart.İs sonrasında far camı açılınca bu epey sıkıntı temizlemesi gayet kolay fakat eriyen kısım biraz göze batabilir. 30 Ekim 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akif Eren 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Focus 2.5 farlarındaki bu islenmenin tek sebebi ampulün yerine tam oturmaması ve ampulün camı plastiğe teması ile eritmesinden kaynaklı.Ampulün takıldığı duy yerine oturtulamıyor yada sarsıntıdan dolayı tırnagı yerinden çıkması ile bu sorun oluşuyor.Bu beyaz islenmenin tek nedeni bu.Ledli değişim bu tip sorunlar olmadan olursa yerinde olur.Arasıra kontrol şart.İs sonrasında far camı açılınca bu epey sıkıntı temizlemesi gayet kolay fakat eriyen kısım biraz göze batabilir. Ankara de nereden temin edebilirim, bir de sizden bagaj aydınlatma konusunda yardım istiyorum. bagaj çok karanlık. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Konu bayağı eski ama bilenler olur belki. Bu far camlarını tekrar neyle kapatıyorsunuz? Bunların slikonu farklı hani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 cam silikonu siyah bildiğin silikon? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts