İçeriğe Yönlendir

Focus 2.5 Mercekli Titanium X Far Ameliyatı

Misafir

Recommended Posts

Anıl Akgül

Abi bu merceğin diğerlerinden tek farkı boyut olarak ufak olmasımı ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Diğer diye kastettiğin mercekler Bosch,Hella bi-xenon tipi ise boyutu,perde yapısı,seleonid motoru ve ampul tutucusu farklı ama aydınlatma kalitesi olarak çizgisi haricinde bence ayırt edilemeyecek ölçüde fark var.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Akif Eren

Biraz konu hortlaması oluyor ama, oktay bey benim aracın park lambalarının üstüne doğru beyaz bir çizgi oluşmuş çok az sanki park ampulleri ısınıp yakıyor gibi buna ne yapmak gerekir.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Biraz konu hortlaması oluyor ama, oktay bey benim aracın park lambalarının üstüne doğru beyaz bir çizgi oluşmuş çok az sanki park ampulleri ısınıp yakıyor gibi buna ne yapmak gerekir.

Orijinal ampulü led olan (T10) ile değiştirin.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Oktay bir ara benim konudaki kaşlarada bak bakalım, ne yapabiliriz. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Focus 2.5 farlarındaki bu islenmenin tek sebebi ampulün yerine tam oturmaması ve ampulün camı plastiğe teması ile eritmesinden kaynaklı.Ampulün takıldığı duy yerine oturtulamıyor yada sarsıntıdan dolayı tırnagı yerinden çıkması ile bu sorun oluşuyor.Bu beyaz islenmenin tek nedeni bu.Ledli değişim bu tip sorunlar olmadan olursa yerinde olur.Arasıra kontrol şart.İs sonrasında far camı açılınca  bu epey sıkıntı temizlemesi gayet kolay fakat eriyen kısım biraz göze batabilir.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Akif Eren

Focus 2.5 farlarındaki bu islenmenin tek sebebi ampulün yerine tam oturmaması ve ampulün camı plastiğe teması ile eritmesinden kaynaklı.Ampulün takıldığı duy yerine oturtulamıyor yada sarsıntıdan dolayı tırnagı yerinden çıkması ile bu sorun oluşuyor.Bu beyaz islenmenin tek nedeni bu.Ledli değişim bu tip sorunlar olmadan olursa yerinde olur.Arasıra kontrol şart.İs sonrasında far camı açılınca  bu epey sıkıntı temizlemesi gayet kolay fakat eriyen kısım biraz göze batabilir.

Ankara de nereden temin edebilirim, bir de sizden bagaj aydınlatma konusunda yardım istiyorum. bagaj çok karanlık.

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Derviş Dursun

Konu bayağı eski ama bilenler olur belki. Bu far camlarını tekrar neyle kapatıyorsunuz? Bunların slikonu farklı hani

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...